Bilder på HiFi-system med NFC och BLUETOOTH®
Bilder på HiFi-system med NFC och BLUETOOTH®

Funktioner

One touch-lyssning för att spela musik direkt

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®-inställningarna. *Se kompatibla enheter

Hitta kompatibla enheter

Samla din musik med SongPal

Hämta SongPal till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® eller Wi-Fi® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator, server eller en musiktjänst online. Du kan också använda appen och anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud.

MEGA BASS ger kraft till dina basgångar

Tryck på knappen MEGA BASS för att få lite seriös tyngd till basgångar i musiken. Det förstärker basgångarna och ger ett kraftfullare ljud. Tryck bara på knappen för att aktivera läget och låt dig svepas med av en rungande basgång.

Inbyggd cd-spelare för skivsamlingen

Spela upp klassiska album och samlingsskivor med en inbyggd cd-spelare. På den här stereoanläggningen kan du spela upp cd-, cd-r- och cd-rw-skivor. Det betyder att du kan lyssna på allt från studioinspelningar till blandskivor från kompisar och spår som du har hämtat.

Anslut, spela upp och spela in via USB REC

Spela upp låtarna som lagrats via USB och spela in dem på en cd eller en annan USB-enhet. Anslut bara enheten till PLAY/REC-porten och sätt igång. Om du spelar in direkt till USB är det också möjligt att uppgradera bithastigheten från standarden 128 kbit/s till 256 kbit/s för bättre ljudkvalitet.  

Ljudingång gör att du kan utöka ditt ljudsystem

Få ut så mycket som möjligt av din hemmaljudanläggning. Via ljudingången kan du ansluta systemet till tv:n, spelkonsolen eller ett annat system. Då får du extra kapacitet, oavsett vad du lyssnar eller tittar på.

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du lyssna på dina favorit-dj:ar? Ställ bara in radion med hjälp av ratten och lyssna in vad som finns där ute.

Specifikationer
Få partymusik med stereoanläggning med 470 W RMS-effekt. Strömma alla dina favoritlåtar med One touch-lyssning via NFC och Bluetooth®, och ha full kontroll på spellistan från din smartphone med SongPal-appen. En 16 cm wooferkon ger ett fylligt lågt ljud och du kan ge alla dina låtar basförstärkning med MEGA BASS.
  • Njut av ljud som fyller hela rummet med total RMS-ljudeffekt på 470W

  • Strömma trådlöst med One touch-lyssning via NFC och Bluetooth®

  • Få extrakraft till låga basgångar med en 16 cm woofer och MEGA BASS

  • Strömma och styr direkt via din smartphone med SongPal

  • Lyssna på dina favoritlåtar med USB-uppspelning

Högtalarnas storlek
Tweeterstorlek: (4 cm), Wooferstorlek: (16 cm)
Uteffekt
470 W
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger