Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare
Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare
Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare
Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare
Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare
Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare
Bilder på PG10 Bärbar trådlös högtalare

Funktioner

Använd den ute eller inne – valet är ditt

GTK-PG10 är trådlös, bärbar och har lång batteritid. Högtalaren är perfekt för att spela upp musik utomhus – på fester, picknickar, campingturer eller annat. Vill du flytta festen inomhus? Fäll ned den övre panelen och bär in GTK-PG10. Den tar upp liten plats och avger ljud som fyller hela rummet.

Klart och tydligt

Med de övre panelerna stängda och de övre tweeter-enheterna riktade framåt projicerar GTK-PG10 ljudet framåt, vilket ger volym och klarhet.

Utomhuspartyläge

Med de övre panelerna öppna och de inbyggda tweeter-enheterna riktade uppåt och utåt sprids ljudet över ett större område, vilket är perfekt för fester utomhus. DSP (digital signalbehandlare) anpassar automatiskt ljudinställningarna så att prestandan optimeras för utomhusanvändning.

Kraft nog att festa var som helst med ett laddningsbart batteri

Ska du festa någonstans där det inte finns ström? Inga problem. Det integrerade laddningsbara batteriet ger upp till 13 timmars uppspelning.

Bluetooth®-anslutning, för enkel musikströmning

Bluetooth® gör det möjligt att para ihop en smartphone med GTK-PG10 via en trådlös kortdistansanslutning. Det går snabbt och enkelt, och anslutningen störs inte av föremål i signalvägen. När enheterna har parats ihop kan du strömma alla favoritlåtar och -spellistor från din smartphone till ljudanläggningen.

USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Via USB-porten ansluter du enkelt ett USB-minne, en smartphone, en surfplatta eller en bärbar dator och spelar upp digitala filer. Du spelar upp dina favoritspellistor utan problem, systemet är kompatibelt med formaten MP3, WMA, AAC och WAV. Och du kan ladda enheten samtidigt.

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du höra en speciell radiopratare, livesport eller radioprogram? Inga problem. Ställ in kanalen med FM-radiomottagaren och lyssna på vad du vill.

Bärbar konstruktion med integrerade handtag

Ta med högtalaren och festa var du vill. Du flyttar enkelt GTK-PG10 till alla typer av festplatser tack vare dess kompakta, kubiska form och integrerade handtag.

Stänktålig övre panel med integrerade mugghållare

När den övre panelen är öppen är den perfekt att ställa drinkar och snacks på. Det gör inget om du spiller – den övre panelen är stänktålig och enkel att rengöra.

Kompatibel med stativ

Höj upp GTK-PG10 genom att ställa enheten på ett högtalarstativ (den har ett integrerat monteringshål) så att ljudet sprids effektivare till fler personer, oavsett om de sitter eller står.

Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Ta kontroll över inställningarna med appen Sony | Music Center. Hämta den till din smartphone och styr musiken trådlöst. Du kan justera ljudinställningar, välja favoritspellistor på telefonen eller en USB-enhet och förbereda nästa låt utan att vara bunden till ljudanläggningen.

Rolig, enkel kontroll med appen Fiestable

Styr uppspelningen från din smartphone via Fiestable-appen, som du kan hämta så snart du har hämtat appen Sony Music | Center.

Röststyrning via Fiestable

Byt låt eller justera volymen genom att ge kommandot i din smartphone. Välj röststyrning i Fiestable-appen och ge kommandon som styr ljudanläggningen.

Röstanvisningar ger dig koll på läget

Röstanvisningar är en praktisk funktion som ger viktig information. Exempelvis hörs ”Bluetooth pairing” när du parar ihop din smartphone med ljudanläggningen och ”Bluetooth connected” när anslutningen har upprättats. 

Anslut flera enheter

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones eller surfplattor samtidigt via Bluetooth. Låturvalet blir så mycket större när ni kan spela upp låtar från alla era musikbibliotek.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Anslut en mikrofon och sjung med i favoritlåtarna eller annonsera saker. Med GTK-PG10 hörs din röst samtidigt som musiken.

Ljudingång

Via ljudingången kan du ansluta bärbara MP3-spelare som inte har Bluetooth® till GTK-PG10.

Specifikationer
GTK-PG10 är en bärbar, trådlös och laddningsbar högtalare som är perfekt för utomhusanvändning. Den har till och med ett särskilt utomhuspartyläge som sprider ljudet över ett större område, och en stänktålig övre panel där det går att ställa drinkar. Högtalarens kompakta format och klara ljud gör att den passar lika bra inomhus.
  • Utomhuspartyläge som sprider ljudet ytterligare

  • Stänktålig övre panel med integrerade mugghållare

  • Laddningsbart batteri som ger upp till 13 timmars uppspelning

  • Bluetooth®-anslutning för trådlös ljudströmning

  • FM-mottagaren gör det möjligt att ställa in radioprogram

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön