STEREOANLÄGGNING

Produktrecensioner

Börjar på

Rek. Ca-pris

1 500,00 kr

(VAT)
22

4.1 baserat på 22 kundrecensioner

11
8
0
1
2
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

22 Kundrecensioner

2 Modeller

Modeller

0

Kompakt och snygg

CMT-S20 / CMT-S20B 2016-05-10 av Ante the man

Snygg och kompakt modell. Inte märkbar baseffekt men en helt okej stereo att ha för vardagsmusik. Är faktiskt väldigt nöjd för den slanten, radio, cd och USB

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony kompakt stereo

CMT-S20 / CMT-S20B 2016-03-13 av evalin

Liten men bra ljud, min hemmabio gick sönder kopplade in den på datorn o fick ut utormodentligt bra filmljud. Mycket nöjd för de pengarna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Good

CMT-S20 / CMT-S20B 2016-03-13 av Tomas2016

Liten, snygg och lättplacerad. Enkel att styra, hyfsat ljud

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Precis det jag behövde...

CMT-S20 / CMT-S20B 2016-03-13 av Haje

Jag är nöjd med funktioner, den ska bara fungera i mitt kök och ta liten plats. Den passar perfekt för mitt behov!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

fantastik

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-12-06 av kobe1

Jag köpta den en månad sen och är mycket nöd med min kompaktstereo

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra, lätthanterlig, utmärkt fjärrkontroll

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-11-12 av hbex

Min förra har ramlat i golvet för många gånger. Ersatte den med denna produkt som överträffar den gamla med 110 %. Tack, det var inte en dag för tidigt

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt pris och prestation

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-11-08 av Detlev

En fantastisk kompaktstereo! Många funktioner, enkelt att använda. Jag är mycket nöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd stereo

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-10-08 av SO Wester

Enkel och lättskött kompakt stereo med klart godkänt ljud. Kanske kunde varit något längre sladdar till högtalarna och något kraftfullare antennkabel, eftersom den har lite svårt att hitta stationer i moderna betonghus!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Perfekt för mitt ändamål

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-07-04 av Humlan1

Jag har haft denna stereo i någon månad och är jätte nöjd Nu har jag den bara som köks-stereo, men där passar den perfekt Den tar inte mycket plats och den är snygg och stilren Vad gäller ljud så duger det gott åt mig då jag mest har den för att ha lite trivselljud när jag är i köket, jag har inte skaffat den för att ha en ljudupplevelse, i så fall hade jag nog skaffat något annat Men ljudet är helt ok och jag är mycket nöjd

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra ljud.

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-07-03 av Fru Jonsson

Hade inte förväntat mig att den skulle vara så bra . Mycket nöjd över denna produkt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Works very well

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-05-22 av Tibi

+ It works very well. + It's a good value for money. + Sounds good, clear sound. - It hasn't deep bass. I was thinking that has bass reflex speakers, but not. - When you turn on, first tries to load the CD, even if the drive is empty, and even if you turned off the system listening music from the USB drive or radio. That's a bit annoying, because you have to wait after you turned on the device.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig och enkel köksradio

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-04-27 av alsberg

Radion vi hade i köket gick sönder och frugan vill ha en ny, jag hittade denna på elgiganten och den infriade alla önskningar. Utrymmet där vi har den är begränsat , så radion kan inte vara hur bred som helst. Denna passade perfekt . Prismässigt ett fynd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt ok!

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-04-01 av Ebbsingen

Den är liten och behändig med ett helt ok ljud. Däremot är dosan något irriterande eftersom det dröjer en stund innan mina kommandon behagar åtlydas. Beror inte på dåliga batterier eftersom jag provat med två nya omgångar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Uselt ljud

CMT-S20 / CMT-S20B 2015-03-23 av Mats t

Köpte den för att få en billig receiver till badrums högtalarna. Det funkar ok, men som paket så är det för dåligt ljud. Lägg till och köp något bättre.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud

DAB/FM/AM 2014-12-29 av KC44

CD spelaren perfekt på en så liten och kompakt stereo. Radion svår att ställa in. Dåligt att det inte medföljer någon manual på svenska eller engelska !! Kundtjänst hänvisar till hemsidan där det finns en svensk manual, men den är dock inte i utskriftsvänligt format !!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

CD

CMT-S20 / CMT-S20B 2014-12-20 av Rollofem

Bra och proffsig produkt som blir en fin julklapp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Jätte snygg.

CMT-S20 / CMT-S20B 2014-11-09 av jean62ette

Tycker den är jätte fin och bra ljud. Den passa perfekt I vårat kök.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Överträffar alla förväntningar

CMT-S20 / CMT-S20B 2014-01-27 av Conradverner

Överträffar alla förväntningar med överaskande klart och fylligt ljud. Lättförstådd och fint designad. Ett bra alternativ för den som t ex bor i lägenhet och inte kan vräka på med jättehög volym eller för den som redan har en bra anläggning och behöver en extra till ett annat rum. Inställningar: EQ - Rock, Bass Boost - på Testade volymnivåer: 1-20 (rent ljud hela vägen, osäker på om det är så ända upp till 30)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra budget val

CMT-S20 / CMT-S20B 2014-01-21 av stubben

Enkel smidig stereo med lätta menyer och funktioner. Har våran i köket medans vi lagar mat och där passar den perfekt och fyller upp både kök och vardagsrum med bra ljud. Ger ifrån sig bättre ljud än vad jag hade förväntat mig men är så klart ingen värsting stereo men för priset är den riktigt bra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nä det finns bättre som har allt plus lite till

CMT-S20 / CMT-S20B 2014-01-19 av telekonsult

Nä köp den inte RDS är den sämsta modellen av alla. klockan syns ej när man stänger av radion den har ingen väckningsfunktion.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En mycket bra affär

CMT-S20 / CMT-S20B 2014-01-03 av radar11

Allt gick snabbt och fint. Stereo funkar som den ska. Jag är nöjd.

Taget från electroworld.se

0

0

0

CMT-S20 / CMT-S20B 2013-12-29 av Leone

Bra stereo till barn. Lätt att använda och bra ljud. Tack för snabb service! :-)

Taget från electroworld.se

0

0