En uppslukande sportupplevelse
Din biljett till första parkett

Med avancerad bild- och ljudteknik ger Sony BRAVIA® liv åt sportögonblicken i ditt vardagsrum. Bilden återspeglar verkligheten och ljudet är tredimensionellt och omslutande.

Tänk större

Du ser all action i 4K HDR, och med en större skärm missar du ingenting. Tack vare vår banbrytande teknik X-Wide AngleTM får du den välkända höga bildkvaliteten från Sony från alla vinklar, så att alla i rummet kan få bästa platsen.

Låt inget störa de största ögonblicken

För de största sportögonblicken behövs skärpa. Med X-Motion ClarityTM slår bilden alla rekord och även de snabbaste sekvenserna blir skarpa, jämna och tydliga. Luta dig tillbaka och njut av bragder och prestationer.

Vanlig tv
VANLIG TV
X-Motion Clarity
TV MED X-MOTION CLARITY

SIMULERAD BILD

Fantastiskt ljud, helt i synk med bilden

Normalt sett sitter högtalarna ofta under skärmen, men med Acoustic Multi-Audio™ har vi placerat två ljudpositionerande högtalare på baksidan av tv:n. Det betyder att ljudet följer händelserna på skärmen samtidigt som fristående förstärkare förbättrar ljudtrycket och stabiliteten. Ljudet blir så realistiskt att det känns som om du sitter på favoritlagets hemmaarena.

Acoustic Multi-Audio finns i XH90-modeller från 65 tum och i XH95-modeller från 55 tum. Styrning av fristående förstärkare (Bi-Amp) finns i XH95-modeller mellan 55 och 75 tum.

Sony BRAVIA® – gjord för sport
Våra bästa 4K LCD – XH95-serien

Konventionella tv-apparater har bara en rad med lysdioder. Med Full Array LED från Sony – som drivs av vår mäktiga bildprocessor X1™ Ultimate – placeras de ut över hela skärmen så att alla svettiga detaljer avslöjas på XH95.

XH90-serien – realistiska färger och kontraster

Med XH90 vågar vi lova att du kommer in i matchen. Genom vår bildprocessor X1™ avslöjas varenda detalj i Full Array LED och allt återges i enastående 4K Ultra HD.

A8-serien – kraftfullt, vackert och fängslande

A8 har samma processor som våra 8K-modeller och visar allt som händer i otrolig OLED-kvalitet och med ljudet helt i synk tack vare Acoustic Surface AudioTM.

Tror du att du inte har plats nog? Tänk om.

Till följd av framstegen inom bildteknik och design kan du få bra tittarupplevelser i storbild även i mindre rum. Med högupplösta skärmar kan du sitta närmare all action samtidigt som tunnare ramar innebär större skärm utan att tv:n blir större.

Kom närmare händelserna
Kom närmare händelserna 

Dagens 4K-tv-apparater med förbättrad upplösning gör bilden skarp och jämn även när man sitter nära skärmen eller tittar på en större skärm. Generellt rekommenderar vi att tv:ns höjd ska vara två tredjedelar av avståndet mellan tv:n och visningspositionen. Visningsavstånd: ①100 cm: 55 tum ②120 cm: 65 tum ③140 cm: 75 tum ④160 cm: 85 tum

Större storlek, mer skärm
Större storlek, mer skärm

Våra senaste tv-apparater har tunnare ramar så att du kan få en större skärm utan att köpa en större tv. Ditt tv-tittande blir också mer uppslukande och du kan fokusera mer på vad som händer på skärmen, och inte på ramen.