SPELHEADSET

INZONE H7 Trådlöst spelheadset

INZONE H7
Bild på INZONE H7 Trådlöst spelheadset

Rek. Ca-pris

2 700,00 kr

(VAT)
INZONE H7 i vinkel från sidan med mikrofonen förlängd åt vänster
INZONE H7 framifrån med mikrofonen förlängd åt vänster
INZONE H7 från sidan med mikrofonen förlängd åt vänster
INZONE H7 i vinkel med mikrofonen förlängd åt vänster
Precisionsljud. Bättre spelande. 

Det trådlösa spelheadsetet INZONE H7 är din perfekta spelpartner oavsett spel, och det är tillräckligt bekvämt för användning i flera timmar och har utmärkt ljudkvalitet. Med 360 Spatial Sound för spel kan du dessutom höra med ännu större precision och upptäcka mål eller motståndare snabbare. Du får stöd när du behöver det.

• Utmärkt ljudkvalitet

 • Uppfällningsbar mikrofonbom med dämpningsfunktion 

• Anpassat 360 Spatial Sound för spel

 • Anpassningsbara INZONE Hub-inställningar

• Spela bekvämt i flera timmar 

• Perfekt för PlayStation®5

Ta en titt på headsetet INZONE H7
Var först med att reagera med exakt måldetektering

Hör dem innan de ser dig. Med 360 Spatial Sound för spel och vår beprövade maskinvaruteknik kan du upptäcka motståndarnas position och avståndet till dem. Inte ens spelare som gömmer sig i skuggorna eller står bakom väggar kan hålla sig gömda särskilt länge.

Upptäck 360 Spatial Sound för spel

Vår 360 Spatial Sound för spel aktiveras via datorprogrammet INZONE Hub och har en nyutvecklad virtualiseringsanordning för spel som återger rumsligt ljud från flerkanaliga ljudsignaler, precis så som spelskaparna tänkt sig. Med smartphoneappen 360 Spatial Sound Personalizer får du dessutom rumsligt ljud som är optimerat för örat, för en äkta skräddarsydd spelupplevelse.

Upplev 360 Spatial Sound för spel

Vill du prova rumsligt ljud på någon av dina favoritenheter? Sätt på dig hörlurarna och låt dig uppslukas. Känner av din motståndares position, rörelser och mer.

Avancerad teknik som optimerar akustiken

Vi har utformat headsetet INZONE H7 för att väcka spelets soundtrack till liv. En symmetrisk akustisk struktur, som är tillräckligt flexibel för att bekvämt passa en mängd olika huvudformer och -storlekar, förbättrar ljudkvaliteten och precisionen för den rumsliga akustiken.

Alla ljud i spelet återges autentiskt

Membranet i INZONE H7 har utvecklats baserat på vår expertis på musikhörlurar och det har en unik form som gör att det kan återge extremt höga frekvensljud med hög följsamhet samt autentiska låga frekvenser, för en uppslukande spelupplevelse.

Kraftfulla basfrekvenser 

Kanaler på INZONE H7-kontrollens hölje och optimerad ljudåtergivning av låga frekvenser för kraftfullt basljud gör djupa ljud explosiva och ger otroligt verklighetstrogna motorljud. Upplev spelets dramatik och intensitet runt omkring dig.

Spela bekvämt i flera timmar

Vi har utformat INZONE H7 för att vara extremt bekvämt, så att du kan fortsätta spela under långa sessioner. Detta headset är framtaget för att vara säkert och stabilt med minimalt tryck på sidorna och för användning under många timmar.

Passar perfekt på ditt huvud

Den breda, mjuka huvudbandsvadderingen fördelar vikten jämt över hela huvudet, för bekväm användning under lång tid.

Sitter tätt runt öronen

Mjuka örondynor av nylon är formade för att minimera trycket mot öronen genom att optimera kontakten med huvudets sidor. Det extremt bekväma materialet på örondynorna är utformat för att ge stabilitet och ljudisolering.

Led ditt team till vinst med tydlig kommunikation

Koordinera uppdragen på ett tydligt och beslutsamt sätt. Med en flexibel uppfällningsbar mikrofonbom med ljudavstängningsfunktion kan du enkelt kommunicera med teammedlemmar i spelet.

Mikrofonbom, röstfokuserad

Den högkvalitativa mikrofonbomen är formad så att den kan komma närmare munnen, vilket säkerställer att du alltid hörs tydligt. Eftersom mikrofonen fungerar i två riktningar hörs din röst tydligt, även under spelets mest intensiva stunder.

Närbild av INZONE H7 som visar öronkåpor och mikrofonbomen utfälld till vänster
Logotyp för Discord-certifiering
Discord-certifierad

Känn dig trygg med att headsetet fungerar med Discord-tjänsten för röst-, video- och textkommunikation, för smidig röstchatt med vänner medan du spelar online.

Spela fritt – inga kablar, med låg fördröjning

Vårt trådlösa spelheadset INZONE H7 ger dig friheten att spela utan stressen över kablar som hamnar i vägen. Och tack vare en kort fördröjning missar du aldrig en sekund med snabb ljud- och bildsynkronisering. 

Utför uppdrag hela dagen

Spela hela dagen och även på natten med upp till 40 timmars sammanhängande spelande på en enda laddning. 

Enkel oval design för smidig användning

Vårt INZONE H7 har ergonomiskt utformade kontrollknappar och -rattar så att du enkelt kan ändra funktioner och justera inställningar under spelets gång. 

Kontroller på vänster sida

På vänster öronkåpa finns huvudkontrollerna, som volymratt och funktionen för att stänga av mikrofonljudet. Fäll bara upp mikrofonen för att stänga av ljudet. Där finns även en mikrofonbom och USB-port med laddningslampa. 

Vänster öronkåpa visar placeringen för volymratt, mikrofonens ljudavstängningsknapp, mikrofonbom och USB-port
Höger öronkåpa med knappen för ljudbalans mellan spel/chatt, strömknappen samt Bluetooth-knappen
Kontroller på höger sida

På höger öronkåpa finns knappen för ljudbalans mellan spel/chatt samt strömknappen och Bluetooth-knappen.

Anpassa ditt spelande

Datorprogrammet INZONE Hub gör att du kan sätta en personlig prägel på din INZONE H7-upplevelse genom att anpassa en mängd olika funktioner, till exempel många olika ljud- och maskinvaruinställningar. Finjustera ljudfrekvenser beroende på vilket spel du spelar för att få bättre skärpa och känsla med hjälp av EQ-funktionen.

Perfekt för PlayStation 5®

Med INZONE H7 får du det uppslukande ljudet från PlayStation® 5:s Tempest 3D AudioTech för spelande med bättre spatial förmåga. Fungerar smidigt med PlayStation®5-konsoler och särskilda PS5™-funktioner för förbättrad prestanda.

Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara snygga, utan är även gjorda med miljön i åtanke. Förpackningen till INZONE H7 innehåller ingen plast utan endast återvunnet material samt fibercellulosa, vilket återspeglar åtagandet på Sony att minska miljöpåverkan från våra produkter och tjänster.

Tre tallrikar med ett urval av hållbara material
Gruppbild av headset, USB-transceiver och laddningskabel
Vad innehåller förpackningen

I förpackningen till headsetet INZONE H7 medföljer en USB-C-laddningskabel (1,5 m) och en USB-transceiver.

Förstärk sinnena med INZONE-spelskärmar

INZONE-skärmarna förhöjer din spelupplevelse och hjälper dig att prestera på topp.Specifikationer och funktioner

Upptäck motståndarna med det trådlösa spelheadsetet INZONE H7 från Sony. Det är bekvämt och med 360 Spatial Sound för spel är du redo för alla uppdrag.
  • Hör var motståndarna är med precision tack vare 360 Spatial Sound för spel

  • Mjuk huvudbandsdyna och örondynor i lent nylon för bekväm användning

  • Mikrofonbom för smidig gruppkommunikation

  • Trådlös anslutning med USB-transceiver och Bluetooth®

  • Upp till 40 timmars batteritid

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger