SPELHEADSET

INZONE H3 Trådbundet spelheadset

INZONE H3
Bild på INZONE H3 Trådbundet spelheadset

Rek. Ca-pris

1 000,00 kr

(VAT)
INZONE H3 i vinkel från sidan med mikrofonen förlängd åt vänster
INZONE H3 framifrån med mikrofonen förlängd åt vänster
INZONE H3 från sidan med mikrofonen förlängd åt vänster
INZONE H3 i vinkel med mikrofonen förlängd åt vänster
Officiell spelheadsetpartner till VALORANT Champions Tour    
Hör bättre, vinn mer

Headsetet INZONE H3 är modernt, bekvämt och levereras komplett med utmärkt ljudkvalitet. Med 360 Spatial Sound för spel kan du höra med ännu större precision och upptäcka mål eller motståndare snabbare än någonsin tidigare. 

•  Utmärkt ljudkvalitet

• Uppfällningsbar mikrofonbom med funktion för att stänga av ljudupptagning

• Anpassat 360 Spatial Sound för spel

• Anpassningsbara INZONE Hub-inställningar

• Spela bekvämt i flera timmar

Var först med att reagera med exakt måldetektering

Hör dem innan de ser dig. Med 360 Spatial Sound för spel och vår beprövade maskinvaruteknik upptäcker du motståndarnas position och avståndet till dem. Inte ens spelare i skuggorna eller bakom väggar kan hålla sig gömda särskilt länge.

Bild på en person omgiven av ljudvågor som har på sig Sony INZONE-hörlurar mot en lila bakgrund
Bild från sidan på en person med en mobiltelefon över örat. Örat visas på telefonskärmen med en blått sken runt det
360 Spatial Sound för spel

Vår 360 Spatial Sound för spel aktiveras via datorprogrammet INZONE Hub och har en nyutvecklad virtualiseringsfunktion för spel som återger rumsligt ljud från flerkanaliga ljudsignaler, precis så som spelskaparna tänkt sig. 

360 Spatial Sound Personalizer

Med smartphoneappen 360 Spatial Sound Personalizer får du dessutom rumsligt ljud som är optimerat för örat, för en äkta skräddarsydd spelupplevelse.

Upplev 360 Spatial Sound för spel

Vill du prova rumsligt ljud på någon av dina favoritenheter? Sätt på dig hörlurarna och låt dig uppslukas. Känner av din motståndares position, rörelser och mer.

Avancerad teknik som optimerar akustiken

Vi har utformat headsetet INZONE H3 för att väcka spelets soundtrack till liv. En symmetrisk akustisk struktur, som är tillräckligt flexibel för att bekvämt passa en mängd olika huvudformer och -storlekar, förbättrar ljudkvaliteten och precisionen för den rumsliga akustiken.

Kraftfulla basfrekvenser 

Kanaler på INZONE H3-kontrollens hölje och optimerad ljudåtergivning av låga frekvenser för kraftfullt basljud gör djupa ljud explosiva och ger otroligt verklighetstrogna motorljud. Upplev spelets dramatik och intensitet runt omkring dig.

Bild på Sony USB DAC-kabeln mot en vit bakgrund
En renare signal för bättre spelande

Upplev en ny nivå av uppslukande spelupplevelse med medföljande USB DAC som är framtaget för INZONE H3-headsetet. USB DAC är utrustat med en högkvalitativ förstärkare med ett lågt signal–brusförhållande vilket ger kristallklar ljudkvalitet. Med exakt ljudpositionering och avståndsuppfattning kan du ta spelupplevelsen till nästa nivå i olika spelgenrer och framför allt FPS-spel.

Spela bekvämt i flera timmar

Vi har utformat INZONE H3 för att vara extremt bekvämt, så att du kan fortsätta spela under långa sessioner. Detta headset är framtaget för att vara säkert och stabilt med minimalt tryck på sidorna och för användning under många timmar.

Passar perfekt på ditt huvud

Den breda, mjuka huvudbandsvadderingen fördelar vikten jämt över hela huvudet, för bekväm användning under lång tid.

Sitter tätt runt öronen

Mjuka örondynor av nylon är formade för att minimera trycket mot öronen genom att optimera kontakten med huvudets sidor. Det extremt bekväma materialet på örondynorna är utformat för att ge stabilitet och ljudisolering.

Anpassa ditt spelande

Datorprogrammet INZONE Hub gör att du kan sätta en personlig prägel på din INZONE H3-upplevelse genom att anpassa en mängd olika funktioner, till exempel många olika ljud- och maskinvaruinställningar. Finjustera ljudfrekvenser beroende på vilket spel du spelar för att få bättre skärpa och känsla med hjälp av EQ-funktionen.

Led ditt team till vinst med tydlig kommunikation

Koordinera uppdragen på ett tydligt och beslutsamt sätt. Med en flexibel uppfällningsbar mikrofonbom med ljudavstängningsfunktion kan du enkelt kommunicera med teammedlemmar i spelet.

Mikrofonbom, röstfokuserad

Den högkvalitativa mikrofonbomen är formad så att den kan komma närmare munnen, vilket säkerställer att du alltid hörs tydligt. Eftersom mikrofonen endast fungerar i en riktning hörs din röst tydligt, även under spelets mest intensiva stunder.

Närbild av INZONE H3 som visar öronkåpor och mikrofonbomen utfälld till vänster
Logotyp för Discord-certifiering
Discord-certifierad

Känn dig trygg med att headsetet fungerar med Discord-tjänsten för röst-, video- och textkommunikation, för smidig röstchatt med vänner medan du spelar online.

Enkel oval design för smidig användning

Vårt INZONE H3 har ergonomiskt utformade kontrollknappar och -rattar så att du enkelt kan ändra funktioner och justera inställningar under spelets gång. Volymratten har en utskjutande design för enkel hantering och kabeländarna är mycket tåliga, för bekymmersfritt spelande.

Kontroller på vänster sida

På vänster öronkåpa finns huvudkontrollerna, som volymratt, och mikrofonbomen. Allt är lättillgängligt medan du spelar.

Vänster öronkåpa där platsen för volymratten och mikrofonbomen visas
Ta en titt på headsetet INZONE H3
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara snygga, utan är även gjorda med miljön i åtanke. Förpackningen till INZONE H3 innehåller ingen plast utan endast återvunnet material samt fibercellulosa, vilket återspeglar åtagandet på Sony att minska miljöpåverkan från våra produkter och tjänster.

Tre tallrikar med ett urval av hållbara material
Gruppbild av headsetet och USB AUDIO BOX
Vad innehåller förpackningen

I förpackningen för headsetet H3 medföljer en USB AUDIO BOX.

Förstärk sinnena med INZONE-spelskärmar

INZONE-skärmarna förhöjer din spelupplevelse och hjälper dig att prestera på topp.Specifikationer och funktioner

Gör dig redo för uppdrag med det trådbundna spelheadsetet INZONE H3 från Sony. Headsetet har 360 Spatial Sound för spel, vilket är perfekt för spelentusiaster.
  • Hör var motståndarna är med precision tack vare 360 Spatial Sound för spel

  • Mjuk huvudbandsdyna och örondynor i lent nylon för bekväm användning

  • Mikrofonbom för smidig gruppkommunikation

  • Enkel hantering med flera kontrollknappar

  • Anpassa inställningarna med datorprogrammet INZONE Hub

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger