HEMMABIO OCH SOUNDBAR-ENHETER

2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®

HT-XT3

Bild på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®

Rek. Ca-pris

5 100,00 kr

(VAT)
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med Wi-Fi®/Bluetooth®

Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Skapad för dig som älskar surroundljud

Växla snabbt och enkelt mellan uppslukande filmljud och fylligt High-Resolution Audio-ljud. Med teknik för 2.1-kanaligt virtuellt surroundljud och inbyggda subwoofrar ger HT-XT3 ett djupt, kraftfullt ljud som placerar dig i händelsernas centrum. Allt-i-ett-modellen placeras under tv:n så att du sparar utrymme.

Se videon

Titta närmare på HT-XT3 och upptäck vilket djup du kan få i ljudet med den här kompakta bashögtalaren.

2.1-kanalig bashögtalare

Mäktiga soundtrack

Den här 2.1-kanaliga bashögtalaren ger filmerna det djup de förtjänar tack vare en uteffekt på 350 W och dubbla inbyggda subwoofrar.

HDMI®

Utformad för anslutning

Anslut till en mängd andra enheter via HDMI-ingång, analog ingång eller optisk ingång.

LDAC, Soundbar med Bluetooth®

Få ut mesta möjliga av Bluetooth®

Strömma ljud i högupplöst klass via Bluetooth® med LDAC, som hanterar upp till tre gånger högre bithastighet än vanlig Bluetooth®.

Hör den faktiska ljudbilden

Surroundtekniken S-Force PRO Front

Med tekniken för uppslukande virtuellt surroundljud återges tredimensionella ljudfält på ett naturligt sätt så att du får ett fylligt HiFi-ljud genom ett brett lyssningsområde.

 • Diskant
 • Bas
 • Basreflex

Ljudet som utgångspunkt

Bashögtalaren har dubbla subwoofrar som ger filmljuds- och musikuppspelning med djup, samt suverän uppspelning av lägre mellanregisterljud. Den har även tvåriktade koaxialelement och en supertweeter för suverän uppspelning av alla frekvenser.

Dolby® True HD

Titta på HD-filmer med klart stereosurroundljud.

DTS-HD Master Audio™

Blås liv i filmer och musik med precisionen hos den ursprungliga studioinspelningen.

Vad är High-Resolution Audio?

High-Resolution Audio syftar på ett antal digitala processer som tillåter kodning och uppspelning av musik med högre samplingsfrekvens än hos cd-skivor.

High-Resolution Audio
44,1 kHz/16 bitar [cd]
High-Resolution Audio
96 kHz/24 bitar [hög upplösning]
S-Master HX

Digital S-Master HX-förstärkare

Den digitala S-Master HX-förstärkaren återger samma nyansrikedom och stora omfång som högupplösta ljudformat, men utan distorsion.

DSEE HX

DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX)

DSEE HX skalar upp komprimerad digital musik (mp3, ACC, ATRAC och WMA). Med tekniken återställs de höga och låga ljud som gått förlorade vid komprimering, vilket ger ett fylligt ljud som ligger närmare kvaliteten på High-Resolution Audio.

ClearAudio+

Optimerad uppspelning

Med ClearAudio+ kombineras flera olika typer av ljudteknik från Sony så att ljudet optimeras och musik, tal och ljudeffekter låter renare och tydligare.

Exakt fullregisterljud

Maximalt ljud på minimalt utrymme. Den här koaxialhögtalaren har en bashögtalare och en tweeter. Det ger en enda tvåriktad högtalare för ett brett omfång av djupa och höga toner. Tillsammans med de inbyggda subwoofrarna gör det att HT-XT3 kan återskapa ett fullregisterljud i högupplöst kvalitet.

Framtagen för exceptionellt ljud

Bashögtalarens supertweeter kompletterar det extra stora frekvensomfånget med svindlande höga toner och suverän återgivning av höga frekvenser.

Super tweeter

Bluetooth®-strömning av högsta kvalitet

Ta strömningen till en ny nivå. LDAC-kodeken är utvecklad av Sony och hanterar tre gånger så hög bithastighet som vanlig Bluetooth®-strömning, samplingsfrekvenser på 96 kHz och bättre kodning för ljud i cd-kvalitet.

Soundbar med NFC och Bluetooth®

Anslut på ett ögonblick

Håll en smartphone eller surfplatta mot bashögtalaren och upprätta en omedelbar One touch-anslutning med Bluetooth®.

Bluetooth®, Soundbar med Bluetooth®

Trådlös Bluetooth®-strömning

Spela upp all musik med riktigt kvalitetsljud när du ansluter en surfplatta eller smartphone direkt till bashögtalaren via Bluetooth®.

Inbyggd Wi-Fi®

Dags att slippa kablar

Med inbyggd Wi-Fi® får du enorma anslutningsmöjligheter och kan strömma musik och ljudfiler från en mängd olika onlinetjänster.

Enkel åtkomst till musiken

Du kommer enkelt åt massor av musik via Chromecast inbyggt (tidigare Google Cast™) och Spotify Connect.

Chromecast inbyggt

Chromecast inbyggt

Strömma musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Spotify

Spotify Connect

Lyssna på Spotify på ljudenheten med Spotify-appen som fjärrkontroll.

Strömma med Chromecast inbyggt

Strömma musik, poddsändningar och radio från över 100 ljudappar, däribland Google Play™ Music.

Media Object


Se hur det fungerar

 • Strömningstjänster
 • Ljudkvalitet
 • Smartphonebatteri
 • Flexibel lyssning

Samla musiken

Anpassa uppspelningen med SongPal

Med SongPal-appen samlas all din musik på en användarvänlig plats. Gruppera utvalda enheter från Sony och skapa spellistor för uppspelning i flera rum, ändra ljudinställningar och växla mellan olika musikbibliotek och onlinetjänster.

SongPal 3.0, Soundbar med Bluetooth®

Lyssna på musik i ett annat rum

Spela upp samma låt i hela hemmet med funktionen för uppspelning i flera rum som du styr med SongPal-appen. Gruppera utvalda Soundbar-enheter och högtalare från Sony och strömma sedan musik från datorn eller ett DLNA-nätverk i flera av hemmets rum.

En del av inredningen

Förstklassig allt-i-ett-ljudlösning

HT-XT3 har en slimmad och minimalistisk utformning som gör att den passar in överallt. Den kompakta bashögtalaren har två koaxialhögtalare och dubbla subwooferelement och fungerar dessutom som tv-ställ. Dess slimmade profil och höjd på 8 cm (3,2 tum) gör att den enkelt får plats i riktigt trånga utrymmen.

Gjorda för varandra

Matchar tv-apparater från Sony

Den robusta och kompakta enheten är utformad att bära upp tv-apparater som väger upp till 50 kg (110 lbs) och har en skärmstorlek på upp till 165 cm (65 tum). Dess rena utformning gör att den passar utmärkt ihop med tv-apparaterna från Sony.

4K-signalsändning

Redo för 4K

Hanterar 4K-signalsändning

Bibehåll 4K-kvaliteten från källa till skärm. Anslut en 4K-enhet till HT-XT3 så att data kan skickas via din Soundbar direkt till tv:n utan att bildkvalitet försämras. Det ger dig detaljrika och verklighetstrogna bilder med ett ljud som fyller hela rummet.

Specifikationer och funktioner
Växla snabbt och enkelt mellan uppslukande filmljud och fylligt High-Resolution Audio-ljud. Med teknik för 2.1-kanaligt virtuellt surroundljud och inbyggda subwoofrar ger HT-XT3 ett djupt, kraftfullt ljud som placerar dig i händelsernas centrum. Allt-i-ett-modellen placeras under tv:n så att du sparar utrymme.
 • High-Resolution Audio

 • DSEE HX skalar upp musik till High Resoultion Audio kvalitet

 • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

 • Fantastisk musik i ett steg med ClearAudio+

 • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch 

Uteffekt (totalt)
350 W
Förstärkarens kanaler
2.1-kanaligt
Ingångs- och utgångsterminaler
Analog ljudingång (1), Bluetooth®-mottagning (1), Bluetooth®-överföring (1), Ethernet (1), HDMI®-videoingång (1), HDMI®-videoingång (3), USB-A (1)
HUVUDENHETENS MÅTT – ENDAST HÖLJE (B X H X D) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad experterna säger