Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med inbyggd subwoofer
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med inbyggd subwoofer
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med inbyggd subwoofer
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med inbyggd subwoofer
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med inbyggd subwoofer
Bilder på 2.1-kanalig tv-bashögtalare med inbyggd subwoofer

Med ljudet som utgångspunkt

En komplett hemmaljudanläggning startas och avslutas med HT-XT1. Den här slimmade allt-i-ett-högtalarlådan innehåller en inbyggd subwoofer och 170 W ljud som fyller hela rummet med kompakt design som sitter under tv:n. Upplev virtuellt 3D ljud som på bio – med surroundtekniken S-Force PRO Front, och strömma musik på ett ögonblick med hjälp av NFC och Bluetooth®.

Allt-i-ett-lösning

Vill du en lika uppslukande ljudupplevelse som på bio, men utan att krångla med ett flerkanaligt ljudsystem? HT-XT1 är en platt modell med ett reptåligt glashölje för en snygg finish. Det innebär att lådan kan placeras bredvid tv:n eller fungera som tv-stativ.

Ljud med substans

Ladda upp din ljudupplevelse med en 2.1-kanalig total ljuduteffekt på 170 W och upplev all action i dina favoritfilmer i ljud som fyller hela rummet. HT-XT1 innehåller också en inbyggd subwoofer i kompakt modell, vilket ger djup mullrande bas för en uppslukande ljudupplevelse.

Omgiven av ljud

Fyll ditt vardagsrum med biolikt 3D-ljud. Den unika surroundtekniken S-Force PRO Front gör att endast två fronthögtalare kan fylla vartenda hörn av rummet genom att ge en virtuell surroundljudsupplevelse.

Allt som krävs är en beröring

Vill du lyssna på musik genast? För bara samman NFC-aktiverade smartphones eller surfplattor för att göra en anslutning med Wi-Fi® och hör dina favoritlåtar fylla rummet.

Strömma med Bluetooth®

Du behöver inte oroa dig om din smartphone inte har Wi-Fi®- eller NFC-funktioner – du kan ändå strömma musik direkt från din mobil eller surfplatta med hjälp av en trådlös Bluetooth®-anslutning.

Enkel och smart installation

Anslut enkelt HT-XT1 allt-i-ett-högtalarlådan till tv:n, Blu-ray Disc™-spelaren eller PlayStation® tack vare tre HDMI®-ingångar och en utgång för en enkel installation.

Specifikationer
  • Allt-i-ett-högtalarlåda

  • 2.1 kanaler, total ljuduteffekt på 170 W

  • Surroundtekniken S-Force PRO Front

  • Strömma trådlöst med NFC och Bluetooth®

  • 3 HDMI®-ingångar, 1 HDMI®-utgång

Uteffekt (totalt)
170 W
Förstärkarens kanaler
2.1-kanaligt
Ingångs- och utgångsterminaler
Analog ljudingång (1), HDMI®-videoingång (1), HDMI®-videoingång (3), Optisk ljudingång (medföljer) (1)
HUVUDENHETENS MÅTT – ENDAST HÖLJE (B X H X D) 
72 x 7,2 x 31 cm
SUBWOOFER, STORLEK (B X H X D) 

Vad innehåller förpackningen

Optisk kabel (1,5 m), Bruksanvisning, Fjärrkontroll (RM-ANU207), Startguide

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger