HT-ST5000

En ny dimension av ljud

Upptäck en ny nivå av uppslukande bioljud hemma. Med Dolby Atmos® får du häpnadsväckande tredimensionellt surroundljud.

SOUNDBARER

7.1.2 Dolby Atmos®-soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®

HT-ST5000
Bild på 7.1.2 Dolby Atmos®-soundbar med Wi-Fi®/Bluetooth®

Rek. Ca-pris

18 900,00 kr

(VAT)
Fem stjärnor av What HiFi?
HT-ST5000, fem stjärnor av What Hi-Fi?

”Sony är har suveränt ljud och är fullspäckad med funktioner, och det är den första Dolby Atmos®-soundbaren som vi utan tvekan skulle rekommendera” (maj 2017)

Högupplöst ljud
Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

En helt uppslukande ljudupplevelse

7.1.2-kanaliga surroundtekniken S-Force PRO Front

I vårt virtuella surroundljud kombineras digital signalbehandling och surroundtekniken S-Force PRO Front med wavefront-teknik till att återge ett naturligt tredimensionellt ljudfält från en enda Soundbar och subwoofer.

Illustration av surroundljud
Surroundljud utan krångel

Med fronthögtalare och teknik för digitala bearbetning av ljudfält från Sony återges surroundljudet virtuellt från två olika håll. Du behöver inga bakre högtalare och du kan njuta av fylligt bioljud utan skrymmande enheter.

Dolby Atmos®-logotyp
Dolby Atmos

Med Dolby Atmos® får du hisnande realism med 360-gradigt surroundljud som ger exakt positionerat ljud där du är, så att 7.1.2-högtalarkanalerna (inklusive den bakre fantomhögtalaren) omsluter dig med ljud från alla håll – till och med ovanifrån. 

DTS:X-logotyp
DTS:X

Med DTS:X-avkodning får du flerdimensionellt surroundljud som anpassas till högtalarkonfigurationen i realtid. Ljud kan placeras med precision runt och ovanför dig tack vare de nio högtalarkanalerna (inklusive fantomsurroundhögtalare) och objektbaserad ljudavkodning.

Kvalitetsmaterial och optimal design

Designad och tillverkad med komponenter av hög kvalitet för oöverträffat uppslukande ljud.

Maximal ljud- och bildkvalitet

Allt du ser och hör blir otroligt detaljerat med High-Resolution Audio och High Dynamic Range (HDR), som ger dina filmer och din musik otroligt kraftfulla prestanda.

Se klart och tydligt med High Dynamic Range (HDR)

Med en HDR-signal (High Dynamic Range) får du suveräna färger och kontrast, med långt större ljusstyrkeintervall än andra videoformat.

HDR
HIGH DYNAMIC RANGE (HDR)
HDR2
VANLIG
Koppla upp dig

Utöka ditt hemmabiosystem med tre HDCP 2.2-kompatibla HDMI-ingångar, en HDMI ARC-utgång, optisk SPDIF, analog AUX och en USB-anslutning.

HDMI®
3 HDMI®-portar

Enkel anslutning av din nuvarande utrustning med tre HDMI-ingångar och en HDMI ARC-utgång.

USB
USB-port

Anslut enkelt din USB-enhet och få High-Resolution Audio.

Digital S-Master HX-förstärkare
Digital S-Master HX-förstärkare

Den digitala förstärkaren S-Master HX minskar distorsion och ger ljudkvalitet i högfrekventa intervall (som överstiger 40 kHz).

DSEE HX
DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX)

Uppskalningstekniken DSEE HX använder en algoritm för att analysera musiken och ersätta förlorad information så att ljudsignalerna återställs till nära högupplöst kvalitet.

Clear Audio+
ClearAudio+

I alla lägen, t.ex. i spelläget, filmläget och musikläget, justeras ljudinställningarna automatiskt efter det du tittar och lyssnar på med hjälp av ClearAudio+.

Peka dig fram till musiken

Få enkel och omedelbar musikuppspelning med NFC och trådlös Bluetooth®-teknik.

Trådlös strömning av kvalitetsljud

LDAC är en ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp högkvalitativt ljud trådlöst via Bluetooth®. Med tre gånger så mycket överförda data ger LDAC en förbättrad, trådlös lyssnarupplevelse.

NFC
Anslut på ett ögonblick

Upprätta snabbt en One touch-anslutning via NFC och börja streama musik direkt från utvalda smartphones via din receiver.

Bluetooth®
Bluetooth®-strömning

Streama musik trådlöst från en smartphone, surfplatta eller bärbar dator via Bluetooth®. 

Trådlöst
Trådlös strömning

Anslut till internet med inbyggd Wi-Fi® för direktåtkomst till musiktjänster som Spotify via Chromecast inbyggt, och streama musik från enheter i ditt hemnätverk.

Börja lyssna snabbare

Fortsätt lyssna på dina favoritlåtar utan att behöva vänta. Om du har Spotify kan du använda den särskilda musiktjänstknappen till att fortsätta exakt där du slutade på en annan enhet.

Enkel åtkomst till musiken

Du kommer enkelt åt massor av musik via Chromecast inbyggt (tidigare Google Cast™) och Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Streama musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Spotify
Spotify Connect

Lyssna på Spotify på ljudenheten med Spotify-appen som fjärrkontroll.

Streama med Chromecast inbyggt

Streama musik, poddar och radio från över än 100 ljudappar, däribland Youtube Music och många fler.

Ljud som följer dig

Streama musik i hela huset med Sony | Music Center

Med funktionen för uppspelning i flera rum kan du lyssna på din favoritlåt oavsett vilket rum du är i. Styr funktionen via Sony | Music Center-appen (tidigare SongPal). Med Sony | Music Center-appen kan du gruppera utvalda soundbar-enheter och trådlösa högtalare från Sony, och sedan streama från din favoritmusiktjänst eller din tv via HDMI, optiska eller analoga källor.

Specifikationer och funktioner

ST-5000 är 7.2.1-kanalig, stödjer Dolby Atmos och levererar tredimensionellt surroundljud som fyller ditt hem med bioljud.
  • High-Resolution Audio

  • Med Dolby Atmos® får du tredimensionellt surroundljud

  • DSEE HX-uppskalning återställer kvaliteten på komprimerade filer

  • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

  • Fantastisk musik i ett steg med ClearAudio+

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger