HT-G700

Surroundljud och kristallklar dialog med biokänsla

3.1-kanalig soundbar med Dolby Atmos®/DTS:X™ kombinerar kraftfullt och intensivt surroundljud med kristallklar dialog, så att du kan låta dig uppslukas helt av dina favoritprogram och filmer.

HEMMABIO OCH SOUNDBAR-ENHETER

3.1-kanalig soundbar med Dolby Atmos®/DTS:X™ | HT-G700

HT-G700

Produktbild framifrån av HT-G700 soundbar och trådlös subwoofer

Rek. Ca-pris

4 600,00 kr

(VAT)

Hör ljud från alla håll med upp till 7.1.2-kanaligt surroundljud

Med vår avancerade surroundteknik Vertical Surround Engine upplever du de senaste bioljudformaten som Dolby Atmos®/DTS:X™ från en enda slimmad enhet. De tre fronthögtalarna ger tillsammans med unik signalbearbetning från Sony ett virtuellt surroundljud som verkar komma från alla håll.

Biokänsla för alla filmer med 7.1.2-ljud

I en modern biosalong finns det högtalare överallt omkring dig, var och en med finjusterat ljud. Tillsammans skapar de ett helt omslutande surroundljud. Tryck på Immersive AE-knappen (Audio Enhancement) så kan HT-G700 skala upp även vanligt stereoljud till 7.1.2-surroundljud – så att du får surroundljud i alla tv-program och filmer.

Centerhögtalare för tydlig dialog

Tack vare en särskild centerhögtalare hörs röster tydligt, oavsett om du lyssnar på snabb dialog i ditt favorit-tv-program eller repliker som viskas fram i en Hollywood-film. Den funkar även bra för musik, som spelas upp med detaljrikt och fylligt ljud.

Fylligt och kraftfullt basljud

En kraftfull trådlös subwoofer ger ett djupare, fylligare basljud – och med enkel trådlös anslutning kan du placera den var du vill.

Välj den perfekta inställningen

En knapp för varje ljudtyp – välj den som passar bäst för det du tittar och lyssnar på. Välj bland lägen som auto, surround, bio, musik, natt och röst, och använd subwooferns volymkontroll för att finjustera tittarupplevelsen.

Cinema-läge

Cinema-läge

Ljudet hörs bakom dig och skapar en uppslukande filmupplevelse.

Musikläge

Musikläge

Lyssna på din favoritmusik med tydligt och fylligt ljud.

Röstläge

Röstläge

Det här läget skräddarsyr ljudinställningarna för att framhäva röster, så att du inte missar ett enda ord. Perfekt både för morgonnyheterna och för säsongsavslutningen!

Nattläge

Nattläge

Tittar du på film på kvällen? Den här funktionen optimerar ljudbalansen så att du hör allt tydligt även med låg volym.

Enkla anslutningar

Anslut en kompatibel tv eller enhet trådlöst via Bluetooth®, eller använd HDMI eARC/ARC-ingången eller den optiska digitala ingången för ljud med full bandbredd.

Bluetooth®-logotyp

Strömma med Bluetooth®-teknik

Strömma musik trådlöst med Bluetooth®-teknik.

Familj i ett vardagsrum med HT-G700

Se till att njuta av kvalitetstiden

Kolla på en film. Kolla igenom en dvd-box. Lyssna på musik. Heja på favoritlaget. Oavsett vad du och familjen gör tillsammans blir det roligare med en soundbar från Sony – kvalitetstid med uppslukande hemmaunderhållning när den är som bäst.

Specifikationer och funktioner
Låt dig uppslukas av tv-program och filmer med kraftfullt, dynamiskt surroundljud. Den här snygga och lättanvända Dolby Atmos®-soundbaren har till och med en särskild centerhögtalare för tydligare dialog.
  • 3.1-kanalig Dolby Atmos/DTS:X och Vertical Surround Engine

  • Med Immersive AE skalas ljudet upp till nära 7.1.2-kanaligt ljud

  • Centerhögtalare för tydligare dialog

  • Trådlös subwoofer för kraftfullt basljud

  • Ljudlägen för ännu bättre filmer och musik

Uteffekt (totalt)
400 W
Förstärkarens kanaler
3.1 kanaler
HUVUDENHETENS MÅTT – ENDAST HÖLJE (B X H X D) 
980 x 64 x 108 mm
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön