Rek. Ca-pris

2 200,00 kr

(VAT)
113

3.7 baserat på 113 kundrecensioner

38
41
13
8
13
Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

113 Kundrecensioner

0

Bluetooth laggar och optiska kabeln ingången funkar inte längee

HT-CT80 2019-04-13 av Andrea852

Bra ljud men tyvärr så dog den efter 1 år. Kan inte använda optisk anslutning alls, köpte en helt ny kabel men funkade inte med den heller. Felsökt på alla sätt och tråkigt nog så kastade jag pengarna i sjön på denna soundbar. Bluetooth går att använda en kort stund, innan det börjar lagga och det blir tyst längre och längre. Vet flera som har skrivit samma.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud för priset

HT-CT80 2019-01-05 av Lilla familjen

Bra ljud för den som vill ha lite mer effekt än tvn ger, blir mycket roligare att kolla på film nu. Sladdarna går ut från flera ställen vilket är en nackdel om man vill gömma undan dem. Mycket prisvärt, jag är nöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bottenskrap

HT-CT80 2018-03-25

Köpte denna för att anpassa till produkterna hör hemma men vilken miss. Det var det sämsta ljudet jag har haft. Så jag lämnade tillbaka samma dag jag köpte den. Rekommenderas inte.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Easy set up and go

HT-CT80 2018-03-25 av drew12

Out of the box and working in minutes , sounds are a real improvement over standard tv. Very pleased.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fits in front of tv. Don’t look out of place

HT-CT80 2018-01-30 av Cool guy

Bought this three weeks ago and am delighted with the sound. Wish I had bought one sooner.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

excellent product

HT-CT80 2017-12-30 av johnny12

bought this product to enhance sound from my sony tv

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Great Product

HT-CT80 2017-12-07 av Bigpat60

I bought this sound bar to replace my current LG sound bar. The range of sound is excellent and the subwoofer really warms the lower tones.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Nicely priced and right fit for my lounge

HT-CT80 2017-03-27 av Darthginger

My first sound bar and SW what have I been missing all these years. I'm a Sony brand lover and not an expert on these things but this is a quality pice of kit pumping out the right volume if sound I like. The adjustable SW control and quality is in my humble opinion very good

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Dålig bas

HT-CT80 2017-03-24 av Ocity Annors

Tyvärr rent för dålig bas. Hade blivit betydligt bättre ljud om man kunde justerat upp outputen ännu mer till subben.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig soundbar till bra pris.

HT-CT80 2017-03-13 av StefanOchPatrik

Har haft den här soundbaren i ett par månader nu. Den funkar finfint än så länge. Jag är nöjd. + Stilren + Billig + Bra ljud. (Fick en chock när jag jämförde med min teves inbyggda högtalare vilka vi lyssnar genom tidigare. Mitt liv var en lögn.) – Sladdar kommer ut på två ställen bakom den, så det fick bli lite cable management för att få till det snyggt. – Dålig/ingen indikation på volymförändring. Ibland höjer/sänker vi ljudet och upplever ingen egentlig skillnad. Men det kan också vara fel på våra öron.

Taget från elgiganten.se

0

0