Rek. Ca-pris

2 200,00 kr

(VAT)
52

3.5 baserat på 52 kundrecensioner

12
22
6
3
9
Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Månsidig, liten men med "stort ljud"

HT-CT80 2016-02-25 av hitills

Jag hade för avsikt att ta den till sommarhuset men nu testar vi den i köksregionen tillsammanas med lilla-TV och andra blåtandare ,den blir nog kvar i köket

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

För klen för vardagsrummet

HT-CT80 2016-02-10 av Nisse P

Jag provade den i vardagsrummet. Helt OK ljud, betydligt bättre än TV-ljudet men passar nog bättre i ett mindre rum. Jag lämnade därför tillbaks den och letar nu efter en kraftigare soundbar.

Taget från elgiganten.se

0

0

52 Kundrecensioner

0

Bluetooth laggar och optiska kabeln ingången funkar inte längee

HT-CT80 2019-04-13 av Andrea852

Bra ljud men tyvärr så dog den efter 1 år. Kan inte använda optisk anslutning alls, köpte en helt ny kabel men funkade inte med den heller. Felsökt på alla sätt och tråkigt nog så kastade jag pengarna i sjön på denna soundbar. Bluetooth går att använda en kort stund, innan det börjar lagga och det blir tyst längre och längre. Vet flera som har skrivit samma.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud för priset

HT-CT80 2019-01-05 av Lilla familjen

Bra ljud för den som vill ha lite mer effekt än tvn ger, blir mycket roligare att kolla på film nu. Sladdarna går ut från flera ställen vilket är en nackdel om man vill gömma undan dem. Mycket prisvärt, jag är nöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bottenskrap

HT-CT80 2018-03-25

Köpte denna för att anpassa till produkterna hör hemma men vilken miss. Det var det sämsta ljudet jag har haft. Så jag lämnade tillbaka samma dag jag köpte den. Rekommenderas inte.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dålig bas

HT-CT80 2017-03-24 av Ocity Annors

Tyvärr rent för dålig bas. Hade blivit betydligt bättre ljud om man kunde justerat upp outputen ännu mer till subben.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig soundbar till bra pris.

HT-CT80 2017-03-13 av StefanOchPatrik

Har haft den här soundbaren i ett par månader nu. Den funkar finfint än så länge. Jag är nöjd. + Stilren + Billig + Bra ljud. (Fick en chock när jag jämförde med min teves inbyggda högtalare vilka vi lyssnar genom tidigare. Mitt liv var en lögn.) – Sladdar kommer ut på två ställen bakom den, så det fick bli lite cable management för att få till det snyggt. – Dålig/ingen indikation på volymförändring. Ibland höjer/sänker vi ljudet och upplever ingen egentlig skillnad. Men det kan också vara fel på våra öron.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bluetooth slutat funka

HT-CT80 2017-02-07 av Obbemannen

Haft den i ca 3 veckor nu har bluetooth givit upp :(

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt okej ljud.

HT-CT80 2017-02-01 av Bobby boy

Köpte produkten för några dagar sedan, absolut ingen HiFi anläggning men definitivt en höjning av ljudupplevelsen när man ser på Tv.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Laggar

HT-CT80 2017-01-15 av Gumman 61

Köpte denna i början av december om inte tiden för att lämna tillbaka hade jag gjort det och bytt till ett annat. Detta laggar i ljudet hela tiden och det är jäkligt störigt

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud

HT-CT80 2016-12-29

Otur bara att veckan efter va den nedsatt pris på denna varan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt ok ljud för pengarna

HT-CT80 2016-12-26 av Bobo22

Mycket diskant och bas men dåligt mellanregister. Trevligt med Bluetooth.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enklast tänkbara

HT-CT80 2016-12-19 av Elvisfreaket

Inget för ljudnördar. Men om du vill få hyfsat ljud på din TV är dom för dig. Bra pris.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dålig sub

HT-CT80 2016-12-05 av HejsanDu

Dålig bas från subwoofern.. Burkig känsla i ljudet oavsett inställning. LG:s modell i samma prisklass var bättre.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dålig integration mot Sony Bravia

HT-CT80 2016-11-30 av Jimmy000000

Köpte HT-CT80 för att koppla till min Sony Bravia XD8505 TV. Tyvärr har denna soundbar bara 3.5 mm analog- eller optisk ingång. Bravia Sync feature stöds inte, vilket gör att det krävs en separat fjärr bara för volumkontroll. Bytte till HT-CT390 som stöder Bravia Sync över HDMI/ARC. Med denna kombo kan man styra ljudet från tv:ns fjärr.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Duglig

HT-CT80 2016-11-19 av AnHu

Bra valuta för pengarna. Skönt att få lite bas på det tunna TV-ljudet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud för billig peng

HT-CT80 2016-11-16 av failice

Köpte min för en vecka sedan, inte upplevt något lagg varken via Bluetooth eller min PS4 eller Xbox One.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket prisvärd

HT-CT80 2016-10-24 av Harholm

Har testat ett tag och är nöjd. Använder den i lilla filmrummet och deen är ju inte lika fulländad som den jag har i bion men men en får vad en betalar för.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud

HT-CT80 2016-10-06 av Mike73

Än bara mjuk kört min soundbar men mycket bra ljud och den är liten och smidig. Kunde vaeit lite längre strömsladd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt ljud!

HT-CT80 2016-09-27

Riktigt nöjd. Otroligt bra ljud för en sådan billig peng!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Perfekt!

HT-CT80 2016-08-28 av Essano

Trodde aldrig att sådant ljud kan komma från en sådan prisvärd soundbar, rekommenderar starkt!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud och lätt att komma igång

HT-CT80 2016-08-25 av simsim

Den enda anledningen till att den inte får fem stjärnor är på grund av att ljudet laggar i bluetooth-överföringen om man använder denna för t.ex. Apple TV. Kör man optiskt via TV:n istället blir det dock inget lagg. I övrigt var det lätt att komma igång och ljudet är riktigt bra!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra, prisvärt ljud för oss vanliga Svenssons

HT-CT80 2016-08-01 av Pellus

Helt klart good enough om du inte tänkte pumpa musik och förväntar dig superbas, eller vill ha ett supersystem för hemmabio. Superbra, för den här prisklassen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud för pengarna!

HT-CT80 2016-07-16 av E4Glidarn

Helt okej ljud för pengarna. Ger bra helhetsintryck.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Rekommenderas!

HT-CT80 2016-07-03 av Slugis

Inga problem här inte, bra ljud till en billig peng!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Motsvarade förväntningarna

HT-CT80 2016-06-21 av Chips

Helt okej givet priset. Smidigt att koppla telefonen via bluetooth och helt okej ljud, räcker för mindre lägenhet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

starkt ljud

HT-CT80 2016-05-27 av henka nr 1

så liten, men mycket kraftfullt...litet tv rum i och för sig men ändå.....

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Soand bar Sony

HT-CT80 2016-05-16 av nigo

Inget att klaga på är grymt nöjd med den produkt.. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud för pengarna!

HT-CT80 2016-05-13 av Kalle kanin

Bra ljud för pengarna! Låter bättre då man fått spela in högtalarna lite.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra soundbar

HT-CT80 2016-04-20 av Pelle K

Köpte den här för ca 1 månad sedan. Är mycket nöjd bra ljud för det priset.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

helt ok för liten peng

HT-CT80 2016-04-15 av rosie28

Köpte denna för ca en månad sen. Relativt nöjd, funkar bra och är såååååå enkel att installera. men hade föredargit om jag kuinde justera basen lite själv eftersom jag tycker den är på den veka sidan. Annars är det en jättebra funktion att kunna ha kvälls/nattläge på och sänka ner basen för grannarnas skull.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funkar perfekt !

HT-CT80 2016-03-31 av Lollo62

Fick denna soundbar i födelsedagspresent av min son. Har länge klagat på ljudkvalitén från tv:n, blev stor skillnad, är riktigt nöjd. Kan även spela upp musik från min mobil på den eftersom den har blåtand. Bra köp av sonen !!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Månsidig, liten men med "stort ljud"

HT-CT80 2016-02-25 av hitills

Jag hade för avsikt att ta den till sommarhuset men nu testar vi den i köksregionen tillsammanas med lilla-TV och andra blåtandare ,den blir nog kvar i köket

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Helt Ok

HT-CT80 2016-02-16 av Roffe P

Köpte den på mellandagsrea för halva priset. Man får vad man betalar för men jag fick mycket för pengarna. Skulle t.o.m. kunna köpa den för normalpriset. Precis lagom i min lägenhet. Ljudet är helt Ok. Användbar till TVn, mobilen och PCn.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Imponerande

HT-CT80 2016-02-13 av Fredrik76w

Mycket rent och kraftfullt ljud. Jag blev imponerad.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

För klen för vardagsrummet

HT-CT80 2016-02-10 av Nisse P

Jag provade den i vardagsrummet. Helt OK ljud, betydligt bättre än TV-ljudet men passar nog bättre i ett mindre rum. Jag lämnade därför tillbaks den och letar nu efter en kraftigare soundbar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud

HT-CT80 2016-02-07 av Dess88

Helt nöjd med denna. Skönt att slippa värsta ljudsystem när denna funkar kanon. En natt hade jag natt ljudet på och vaknade tillför att de lät som en bil i vardagsrummet. Super nöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt okej för rimlig peng

HT-CT80 2016-02-01 av Kimsson

+ klart ljud, bra funktioner. Lätt o koppla in telefon. Smidig fjärr. Snygg, rubust och kvalitetsintryck Bra hållare bak för vägghängning Bra att de medföljer olika kablar - utan bas blir de väldigt fattigt ljud. Slår lite om man spelar högt. Sammanfattning: Det finns bättre grejjer på marknaden. Men nöjd för den pengen som betalades. Rekomenderas

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Man får det man betalar för

HT-CT80 2016-01-25 av Göran45

Ljudet i den här är mycket bättre än TV-ljudet. Man får stänga av TV ljudet - det sker inte automatiskt. Dessutom måste man notera att det finns två ljudkontroller - en för allmän volym och en för bashögtalaren. Det finns också ett röstläge - voice - vilket är bra när man ser på program med enbart tal. Jag är nöjd.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Duglig, smidig, billig och bra

HT-CT80 2016-01-12 av ztereoid

Jag köpte denna för att ha till TVn i sovrummet och till detta duger den alldeles utmärkt. Jag skulle inte använda den i ett större rum som vardagsrum eller liknande, för det är den för liten för men till mindre rum är det perfekt. Bra fjärrkontroll ingår och flera anslutningsmöjligheter. Jag kör bluetooth från mobilen och Optiskt från TVn.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funger utan problem

HT-CT80 2016-01-08 av Math88

Har haft igång den i drygt 3 timmar å de har inte varit några problem med att den skulle stänga av sig som en del säger den gör. Å bra ljud för pengarna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bra grej lyfter dåligt tv-ljud

HT-CT80 2015-12-19 av gammhunden

helt ok, dottern som fick den är klart nöjd. prisvärd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nöjd

HT-CT80 2015-12-18 av Freddap1

Helt ok soundbar! Klart ljud och gör sitt jobb som ljud till tvn

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Värd pengarna

HT-CT80 2015-11-30 av Husa

Låter så de duger åt mej å min familj. Blir en stor skillnad mot original ljudet i tv:n. Bra ljud för billig peng och plus för blåtand.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Super för en billig peng

HT-CT80 2015-11-19 av Liizz

Haft denna i en vecka typ, fungerar utmärkt, gillar 15 min avstängningen, perfekt när teven stäger av sig så stänger soundbaren av sig själv efter 15 min. Bra ljud för detta pris.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Troligt fabrikationsfel

HT-CT80 2015-11-07 av Johan121212

Köpte med mig en igår som blivit tillbakalämnad. Fick lite garanti på köpet så det gjorde mig inget. Stänger som sagt av sig efter ca 15 minuter. Fungerar annars bra och låter helt okej, om än inte så mycket. Eftersom jag sällan ser kortfilmer åker den tillbaka till butik imorgon igen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Går i standby efter 15 minuter.

HT-CT80 2015-10-22 av JKJK

Dessa högtalare fungerar inget vidare för mig.. Av någon anledning så går högtalarna i standby efter 15 minuter så man lär slå på dem igen. Och så gör dem hela tiden. Otroligt irriterande!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Stänger av sig allt som oftast

HT-CT80 2015-10-05 av Lendis

köpte den för ca 1 vecka sedan då jag av utrymmesskäl ville ha en liten och smidig panel. Ljudet var inget fel på, kraftfullt med djup bas. Tyvärr stängde den av sig efter ca 15 minuter vilket sedan upprepades med samma intervall. Efter att ha bytt panelen mot nya med samma fel, totalt tre stycken tröttnade jag och bytte till HT-CT380 istället. den fungerade direkt utan några problem, dyrare men mycket bättre ljud.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

1

0

Helt godkänd till mitt behov!

HT-CT80 2015-08-29 av BeerPint

Köpte den idag och .. blev förvånad av ljudkvaliteten via Bluetooth... Inte nån värsting men jag blir kompis med grannarna... :)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Slår av sig själv

HT-CT80 2015-07-22 av CoBrs9

Jag köpte denna spindlar för ca två veckor sedan. Allt ok förutom att den envisas med att slå av sig själv var 15:e minut. Den är rätt kopplad men en "väldigt tunn" instruktionsbok gör inte saken bättre. Så jag måste få tid att åka och byta den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

besviken för klent köp dyrare

HT-CT80 2015-07-17 av Mickee1234

besviken för klen köp en dyrare den här håller inte någon klass alls

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Väldigt enkel att installera - hyggligt ljud!

HT-CT80 2015-07-14 av Benmic

Det var förvånansvärt lätt att koppla upp Sony's Soundbar ovh ljudet fungerar riktigt bra i musiksammanhang och fullt acceptabelt i filmer och serier!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd!

HT-CT80 2015-07-13 av MnGC

Prisvärd! Bra ljud, bra bass, gör en skillnad om man bara har tv-högtalare

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Klart ljud, bra bas

HT-CT80 2015-06-29 av soundbar2015

Jag köpte ett par sådana här i helgen och har spelat en del på dem. Hittils väldigt nöjd med vad jag fick för pengarna. Möjlighet att justera basen, nightläge om du spelar sent och inte vill störa.

Taget från elgiganten.se

0

0