HT-A7000

Uppslukas av absolut realism med 7.1.2-ljud

Få uppslukande ljud på en ny nivå. Med HT-A7000 omges du av äkta 7.1.2-kanaligt surroundljud med flera högtalare, en inbyggd subwoofer och avancerad ljudteknik. Känn handlingen utspela sig runt om dig. Det är som att vara på plats.

HEMMABIO OCH SOUNDBAR-ENHETER

7.1.2-kanalig soundbar med Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A7000

HT-A7000
Bild på 7.1.2-kanalig soundbar med Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A7000

Rek. Ca-pris

15 000,00 kr

(VAT)

Registrera dig nu för att ta del av våra senaste uppdateringar och tidsbegränsade erbjudanden. Klicka på länken nedan så att du inte missar något.

Suveränt surroundljud från vår flaggskeppssoundbar

HT-A7000 har 7.1.2 kanaler, två uppåtriktade högtalare för ljud som verkar spelas upp ovanifrån, två strålhögtalare och fem fronthögtalare för ett bredare surroundljud och en inbyggd dubbel subwoofer för djup bas. Med Vertical Surround Engine och S-Force PRO Front Surround skapar HT-A7000 ett virtuellt surroundljud som kommer från alla håll så att du verkligen kan ta del av Dolby Atmos® och DTS:X®.

Bild som visar hur ljudet från Vertical Surround Engine kommer ovanför lyssnaren för 3D-ljudupplevelser utan takmonterade högtalare
Ljudet kommer ovanifrån 

Tack vare vår teknik för virtuellt surroundljud kan soundbaren positionera ljudet vertikalt. Det gör att du kan ta del av 3D-ljud utan takmonterade högtalare. Liksom Dolby Atmos och DTS:X ger Vertical Surround Engine även andra format ett mer realistiskt och flerdimensionellt ljud.

Diagram som visar hur surroundtekniken S-Force PRO Front ger virtuellt surroundljud endast genom att använda fronthögtalarna
Surroundljud utan krångel 

Med vår unika teknik för digital bearbetning av ljudfält reproduceras surroundljudfältet virtuellt så att ljudet från fronthögtalarna spelas upp från båda sidor. Det ger dig ett storslaget bioliknande surroundljud utan att vardagsrummet fylls med högtalare.

Se vår film med virtuellt surroundljud

Vill du prova det uppslukande ljudet från HT-A7000 på någon av dina favoritenheter? Vi rekommenderar att du tar på dig dina hörlurar för en spännande virtuell ljudupplevelse.

Avancerad högtalarteknik

Luta dig tillbaka och njut av ett ljud som fyller hela rummet med två uppåtriktade högtalare som gör att ljudet verkar komma uppifrån, två stråltweetrar och fem fronthögtalare som ger ett vidare surroundljud samt en subwoofer för djup bas. 

Jämförelse mellan den unika rektangulära formen på X-Balanced Speaker Unit och en konventionell högtalare
X-Balanced Speaker Unit

De uppåtriktade högtalarna, den inbyggda subwoofern och fronthögtalaren har en X-Balanced Speaker Unit. Högtalarnas unika rektangulära form maximerar membranets yta vilket ger kraftfullare bas. Det minskar också elementets rörelser samtidigt som ljudtrycket bibehålls, vilket ger mindre distorsion och renare ljud för sångröster. 

Låt dig uppslukas av förstklassigt ljud

Hör musiken som artisten ville att den skulle låta med High-Resolution Audio som ger kristallklar precision. Eller upptäck ett nytt sätt att lyssna med 360 Reality Audio som ger äkta uppslukande konsert- och studiokänsla. HT-A7000 blåser liv i musiken som aldrig förr.  

Diagram som visar realtidsåterställning av komprimerade filer med DSEE Extreme

A = Expanderad ljuddynamik (subtila nyanser för stränginstrument och vid låg volym)
B = Återställda höga frekvenser (realism i akustisk musik och sång)

Realtidsåterställning av alla dina komprimerade filer

Med Edge-AI (artificiell intelligens) skalar DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) upp komprimerade digitala musikfiler i realtid. Tekniken identifierar dynamiska instrument, musikgenrer och enskilda delar i varje låt, t.ex. sångpartier och mellanspel. Höga toner som går förlorade vid kompressionen återställs för en djupare och mer fullständig lyssnarupplevelse.

Filmer och spel känns så verkliga

Livfulla bilder med djup och verklighetstrogna färger. Den ursprungliga bildkvaliteten bevaras när filmerna spelas upp via HT-A7000-soundbaren så att du får en riktigt uppslukande visning. Spelen blir också betydligt mer spännande och realistiska i och med att HT-A7000 hanterar de senaste formaten.

PlayStation®5-konsol och handkontroll bredvid en BRAVIA XR™-tv som visar en scen ur Horizon Forbidden West
Få en uppslukande spel- och filmupplevelse

Njut av fantastiska spel och filmer med optimerade bildinställningar via automatisk HDR-Tone Mapping och automatiskt bildläge efter genre när BRAVIA XR™ ansluts till PlayStation®5. Uppdatering av inbyggd programvara släpps våren 2022.

Få ännu mer bas med en extra subwoofer och bakre högtalare

Lägg till en extra trådlös subwoofer för ännu djupare bas. När du har två typer av subwoofrar kan den inbyggda subwoofern i HT-A7000 hantera bas och sång medan den extra trådlösa subwoofern tar hand om ljud i de lägre frekvenserna. Om du vill utöka biokänslan ytterligare med ljud bakifrån kan du lägga till våra trådlösa bakre tillvalshögtalare SA-RS3S.


Bild på SA-SW5-subwoofer framifrån
SA-SW5 subwoofer

300 W djup och fyllig bas från ett 180 mm element med en passiv högtalarenhet (slavbas).

Bild på SA-SW3-subwoofer framifrån
SA-SW3 subwoofer

200 W ljud från en kompakt subwoofer med basreflex och 160 mm element.

Bild framifrån på bakre SA-RS3S-högtalare
SA-RS3S bakre högtalare

Hela 100 W bredare surroundljud med möjlighet för väggmontering. 

Diagram där det visas hur HT-A7000 smart mäter varje högtalares position och optimerar ljudet för ditt rum
Optimering av ljudfältet

Högtalarna behöver inte placeras exakt. HT-A7000 med inbyggda mikrofoner sköter allt åt dig genom att smart mäta upp varje högtalares position, vertikalt och horisontellt, och sedan optimera ljudet för rummet. Med HT-A7000 får du optimering av ljudfältet med eller utan tillvalshögtalare. Aktivera via grundinställningarna eller startmenyn.

Det bästa med tv-apparater från Sony

Ihop med en BRAVIA™-tv ger HT-A7000 en uppslukande ljud- och bildupplevelse med vår högsta kvalitet på ljud och bild. Den perfekta soundbaren för BRAVIA-tv-apparater. 

Diagram där centerhögtalarljud från tv och soundbar med akustisk mittsynk från BRAVIA-tv visas
Ännu mer uppslukande ljud tack vare akustisk mittsynk

När soundbaren är ansluten till en BRAVIA-tv med akustisk mittsynk via den medföljande kabeln blir både soundbaren och tv:n hemmabiosystemets centerhögtalare. Det gör att ljudet matchas exakt med det som visas på skärmen för en helt uppslukande upplevelse.

En perfekt matchning av ljud och handling

Akustisk mittsynk gör att dialogen hörs exakt från den plats där karaktärerna är placerade i bild. När handlingen och ljudet är exakt justerade blir visningen mycket mer uppslukande. 

Familj som tittar på tv i soffan med HT-A7000-soundbar på ett skåp i marmor
Skärmbild där film visas med soundbarinställningar i snabbinställningsmenyn på BRAVIA-tv:n
Enkel styrning med BRAVIA-tv

Med ett inbyggt användargränssnitt visas soundbarens inställningar på BRAVIA-tv:ns meny för snabbinställningar så att du enkelt kan kontrollera ljudlägen, ljudfält och volym.

HT-A7000-soundbar på en marmorbänk under en BRAVIA-tv med ställ med flera lägen
Placering av soundbar

Om du har en BRAVIA-tv med ett tv-ställ med flera lägen kan du ändra läget på det och placera HT-A7000 diskret under tv:n för ett rent utseende. 

Blockdesign med flerriktat ljud

HT-A7000 och de valbara högtalarna har utformats utefter ett gemensamt blockkoncept med flerriktat ljud. Utformningen av HT-A7000 matchar tillvalshögtalarna perfekt. Subwooferns snygga rundade kanter får den att se ut som ett block som sprider ljudet långt. Kombinationen av material med fina texturer gör att subwoofern passar bättre in i vardagsrummet.

Lyssna på musik tillsammans med familjen 

Kom enkelt åt populära musiktjänster som Spotify och strömma album och spellistor med Chromecast eller Apple AirPlay 2. Samla familjen och låt festen börja. 

Familj som lyssnar på musik i vardagsrummet med tv och HT-A7000-soundbar på en marmorbänk
Bluetooth®-logotyp
Bluetooth®-anslutning

Strömma musik trådlöst från en smartphone, surfplatta eller bärbar dator via Bluetooth®. 

Wi-Fi®-logotyp
Streaming via Wi-Fi

Anslut till internet via inbyggd Wi-Fi och strömma musik från enheter i hemnätverket.

Logotyp för Spotify Connect™
Spotify Connect™

Spela upp Spotify direkt genom högtalaren via Spotify Connect™-appen på din enhet.

Chromecast inbyggt – logotyp
Chromecast built-in

Strömma musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Logotyp för Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Dela musik och annat från dina Apple-enheter till soundbaren. Det räcker med ett tryck.

Alla favoriter med riktigt uppslukande ljud

En smart algoritm utökar konventionellt surround- och stereoljud med ljud som verkar spelas upp ovanifrån, vilket ger en uppslukande uppspelning av allt du lyssnar på. Du aktiverar den genom att trycka på knappen Immersive AE på fjärrkontrollen.

Familj som sitter på en soffa i vardagsrummet och tittar på tv med HT-A7000-soundbaren på en marmorbänk och Immersive AE av
Immersive AE av
Familj som sitter på en soffa i vardagsrummet och tittar på tv med HT-A7000-soundbaren på en marmorbänk och Immersive AE på
Immersive AE på
Diagram som visar en person som styr HT-A7000-soundbaren genom att prata med Google Home
Röststyrning

Soundbaren är kompatibel med Google Assistent-aktiverade enheter med Chromecast built-in och Amazon Alexa-kompatibla enheter. Lägg till HT-A7000-soundbaren till högtalargruppen med Google Home för att börja spela upp musik, reglera volym och använda många andra funktioner med bara rösten.

Konfigurationen tar bara några sekunder 

HT-A7000 kan användas direkt vid leverans. Du behöver bara sätta i kontakten, ansluta till tv:n via HDMI eARC-anslutningen och slå på strömmen. Med USB, optisk och analog ljudingång, HDMI-ingång och -utgång (eARC) samt S-CENTER OUT för kompatibla BRAVIA-modeller har du alla anslutningar du behöver för hisnande surroundljud.

Specifikationer och funktioner

Ta del av uppslukande ljud på en ny nivå. Med HT-A7000 omsluts du av autentiskt 7.1.2-kanaligt surroundljud från flera högtalare, S-Force PRO Front Surround och Vertical Surround Engine. Känn handlingen utspela sig runt om dig.
  • Flerdimensionellt ljud med surroundtekniken S-Force PRO Front och Vertical Surround Engine

  • Med Immersive Audio Enhancement utökas konventionellt surround- och stereoljud med ljud som verkar spelas upp ovanifrån

  • Uppåtriktade högtalare, stråltweetrar, inbyggd subwoofer och fem fronthögtalare för uppslukande filmvisning

  • Enkel konfiguration med optimering av ljudfält

  • Trådlös anslutning för musikstreaming

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger