Gå vidare till Innehåll

Visas på
CES 2017

Väck din fantasi och utforska en ny värld av underhållning med våra senaste produktinnovationer på världens största elektronikmässa – CES 2017.

#SonyCES

A1

Tänk utanför ramarna

Bilderna får nytt liv med perfekta färger och djup svärta. Över åtta miljoner självlysande bildpunkter kontrolleras enskilt och med precision. Med vår OLED-tv får du enastående och oslagbar kontrast.


En ny dimension av ljud

Upptäck nya nivåer av uppslukande bioljus hemma med Dolby Atmos® och surroundtekniken S-Force Pro Front med 7.1.2-kanaligt ljud.

Biokänsla hemma

Få en bioupplevelse med den här Blu-ray-spelaren i 4K Ultra HD med stöd för Dolby Atmos® och DTS:X.

Skapa klubbstämning

Den trådlösa högtalaren SRS-XB40 med djup bas och blinkande lampor sätter stämningen för en utekväll var du än befinner dig.

Allroundenhet i fickformat

α6500 med utbytbart objektiv ryms perfekt i handen och har funktioner som ofelbar autofokus, orubblig stabilitet och en enkel styrning via pekskärm – valet för dig som inte vill missa ett enda ögonblick.

Hög AF-hastighet, kompakt design

Den förstklassiga kompaktkameran RX100 V med världens snabbaste autofokus (AF) och kontinuerlig bildtagning ger dig det lilla extra som behövs för att föreviga ett flyktigt ögonblick.

Se allt som händer på CES 2017

På årets CES-mässa presenterar vi våra senaste och bästa produkter. Bläddra bland bilderna nedan och upptäck morgondagens produkter och teknik.