SMARTPHONES

Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera

Xperia XZ2 Compact
Bild på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera

pinkgreensilverblack

Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Bilder på Xperia XZ2 Compact 5-tums 18:9 HDR-display med full HD+ | 19MP-kamera
Xperia XZ2 Compact

Xperia XZ2 Compact är skapad för att vara den perfekta underhållningsenheten. Oavsett om du spelar in video i otrolig 4K HDR-upplösning eller tittar på film i HDR ger Xperia XZ2 Compact dig storsbildsunderhållning direkt i handen.

Best of MWC 2018 PhoneArena Awards-logotypen
Best of MWC 2018 PhoneArena Awards

Xperia XZ2 Compact har tilldelats den prestigefulla utmärkelsen Best of MWC 2018 PhoneArena Award

Tom’s Guide – 2018 Best of MWC Award-logotyp
Tom’s Guide – 2018 Best of MWC Award

”Compact är mässans höjdpunkt”

Utformad för att passa i handen

Det noggranna hantverket bakom 5-tums Xperia XZ2 Compact har skapat en vacker, lätt krökt mobil med hållbar, frostad yta som ryms perfekt i fickan.

Världens första smartphone som spelar in video i 4K HDR-upplösning

Upptäck världens första smartphone som spelar in video i 4K HDR-upplösning. Med skarpare kontrast, rikare färger och en större detaljrikedom blir dina videor närmare biokvalitet.

Kamera på 19 MP
19 MP kamera

Vår nya avancerade Motion Eye™-kamera, som utrustats med en bildsensor med integrerat minne, skapar foton och videor som ser ofattbart realistiska ut.

Ikon för 960 bilder per sekund
Super Slow Motion

Registrera vad ögat missar med video i dramatisk superslowmotion och spela in i full HD med 960 bilder per sekund.

Ikon för 3D-skapare
3D-skapare

Med Xperia XZ2 Compact kan du både använda 3D-skaparen med den främre kameran och huvudkamerorna så att du kan skanna dig själv och dina omgivningar och skriva ut eller dela dem i 3D i sociala medier.

Stor underhållning i kompakt storlek

Upplev dina favoritserier med ännu mer realism med en HDR-display med full HD+. Och med de kraftfulla stereohögtalarna kan du uppleva filmerna tillsammans med vänner.

Ljud med hög upplösning
Studioljud

Njut av överlägset ljud med Xperia XZ2 Compact. Med högupplöst ljud får du bästa möjliga ljudkvalitet och LDAC, vilket innebär att allt låter bra, även när du lyssnar trådlöst. Dessutom gör de kraftfulla stereohögtalarna att du kan dela din musik och dina filmer med dina vänner.

Vår snabbaste processor hittills

Mobilplattformen för Xperia XZ2 Compact, Qualcomm® Snapdragon™ 845, ger en hastighet och prestanda i världsklass. Det betyder att du aldrig mer behöver vänta och kan spela laggfritt och strömma video utan avbrott.

Ett batteri som räcker längre

Xperia XZ2 Compact ger dig världens bästa batteriprestanda bland ledande premiumsmartphones. Smart Stamina arbetar i förebyggande syfte för att hålla ström i batteriet längre medan Qnovo Adaptive Charging och Batterivård ger batteriet en längre livslängd.

Ny avancerad Motion Eye™-kamera

Ta andlöst vackra bilder och filma i otrolig 4K HDR med nästa generations Motion Eye™-kamera.

Filma som proffsen – videoinspelning i 4K HDR

Xperia XZ2 Compact spelar in video i 4K HDR-upplösning så att du kan fånga verkligheten på bild med andlöst levande färger, otrolig kontrast och förbluffande detaljskärpa. Upptäck revolutionerande mobilfotograferingsteknologi, bara från Xperia.

Superslowmotion – nu i full HD

Den avancerade Motion Eye™-kameran spelar in superslowmotion med 960 fps i HD eller full HD. Och den spelar också in i standardslowmotion med 120 bilder per sekund. Växla mellan lägena för att föreviga flyktiga ögonblick med dramatisk video.

Banbrytande fotografering

Vår Motion Eye™-kamera skapar foton med fantastisk kvalitet i svag belysning tack vare bildsensorn med integrerat minne.

Förutseende bildtagning
Förutseende bildtagning

Förutseende bildtagning detekterar automatiskt rörelser eller ett leende och kommer att börja ta foton innan du trycker på avtryckaren så att du aldrig missar ett leende eller överraskande ögonblick igen.

Sekvenstagning med autofokus
Sekvenstagna bilder med autoskärpa

Använd sekvenstagning med autofokus för att ta superskarpa bilder som innehåller mycket rörelse. Den spårar och registrerar skarpa bildsekvenser med rörliga objekt så att du slipper suddiga actionbilder.

De senaste kamerateknikerna från Sony

Den nya avancerade Motion Eye™-kameran är byggd med kunskap från våra α™- och Cyber-shot™-kameror så att din Xperia XZ2 Compact ska vara utrustad med det bästa från Sony.

Logotyp för mobilsensorn Exmor RS™
Bättre bilder med mindre brus

Den senaste Exmor RS™-mobilsensorn med integrerat minne har ny teknik som förutseende bildtagning för att ge dig bättre foton.

G Lens-logotyp
Fånga fler detaljer

Vår omarbetade G Lens registrerar detaljer och strukturer korrekt och ger högre optisk klarhet över hela bilden.

Logotyp för mobilbildprocessorn BIONZ™
Snabbare bildbehandling

Vår omtalande bildprocessor BIONZ™ för mobila enheter ger dig extremt korrekt rörelseigenkänning och snabb bildbehandling.

HDR-underhållning i fickan

Xperia XZ2 Compact är en stor 5-tumsdisplay i en kompakt mobil. Med en HDR-display med full HD+ ger den dina favoritserier liv med kristallklara detaljer och imponerande färger.

Kraftfull HDR-display med full HD+

Xperia XZ2 Compact må vara kompakt men det betyder inte att den kompromissar med kvaliteten. 5-tumsskärmen med HDR och full HD+ ger underhållningen liv med kontrast, färg och klarhet som ser mer äkta och naturlig ut.

Uppkonvertera bildkvaliteten med X-Reality™

Med X-Reality™ för mobila enheter upplever du detaljskärpan och klarheten i en bild som ligger nära High Dynamic Range (HDR). Så du får du kontrast, färg och detaljskärpa av biokvalitet också när du strömmar video.

Verkligare färger med TRILUMINOS™

TRILUMINOS™ Display for mobile producerar ca 30 % detaljrikare färger än standarddisplayer. Färgmappning från en bredare palett för en mer naturlig känsla.

Surroundtekniken S-Force Front
Bioeffekt med kraftfulla stereohögtalare

De kraftfulla framåtriktade stereohögtalarna i Xperia XZ2 Compact gör att du kan dela dina favoritvideor med vännerna. Med S-Force Front Surround är detta de ljudstarkaste Xperia-högtalarna någonsin.

Sonys ljudexpertis står alltid på din sida

Den ljudförbättrande teknologin, som högupplöst ljud och LDAC, gör att Xperia XZ2 Compact alltid ger dig en musikupplevelse utöver det vanliga.

Slå dig ner bredvid din favoritartist

Tack vare det högupplösta ljudet låter musiken så klart att det är som om du befann dig i studion. Till och med komprimerade ljudfiler låter bättre eftersom DSEE HX™ lyfter dem så att de ligger närmare originalinspelningen.

Logotyp för ClearAudio+
Finjustera varje ögonblick

ClearAudio+ är ett teknikpaket som finjusterar ljudet för att ge dig en mer känslosam upplevelse.

Equalizerikon
Välj dina idealinställningar

Equalizern finjusterar frekvenserna så att varje ljud låter precis som du vill ha dem.

Clear BASS-logotyp
Kraftfull bas utan distorsion

Rika, djupa toner och en fylligare bas med Clear BASS.

LDAC-direktuppspelning
Bättre Bluetooth®-strömning

Ljudkvaliteten har aldrig varit bättre när du ansluter till trådlösa högtalare eller hörlurar tack vare LDAC. Den förbättrade Bluetooth-tekniken kan hantera nära High-Resolution Audio.

Kraftfulla stereohögtalare

Njut av musiken med de ljudstarkaste Xperia-högtalarna någonsin. De framåtriktade stereohögtalarna använder S-Force Front Surround för att placera dig mitt i musiken.

Flödande skönhet i kompakt design

Xperia XZ2 Compact har en stor 5-tumsdisplay som ryms perfekt i handflatan. Den har en elegant och hållbar design och är omsorgsfullt tillverkad av slitstarka material.

”Det designetos som legat till grund för XZ2 Compact är total komfort och en sömlös upplevelse. Det är en perfekt storlek med en lätt krökt yta och en mjuk, frostad textur.”

Designteamet bakom Xperia

Stor skärm i kompakt design

Xperia XZ2 Compact har en 5-tumsskärm i ett vackert, kompakt paket. Upplev din favoritunderhållning på den stora skärmen och låt den sedan glida ner lätt i fickan när du ska vidare.

En modern frostad yta

Xperia XZ2 Compact är inte bara lätt krökt, så att den ska ligga bekvämt i handen, utan har också en silkeslen känsla tack vare dess unika frostade yta.

Hållbar och vacker

Xperia XZ2 Compact är IP65/68-klassad, vilket betyder att den tål skvättar, spill och oväntade skurar så att du alltid ska kunna besvara samtal i regnet utan att tveka. Och med Corning® Gorilla® Glass 5 är HDR-skärmen i full HD+ HDR är den ordentligt skyddad.

Färger som inspirerats av ljuset
Intuitiv design

Fingeravtryckssensorn sitter på en naturlig plats så att du kan låsa upp mobilen utan att flytta handen. Kameran är också placerad närmre mitten så att du kan komponera dina foton som ett proffs.

Kraftigt batteri, extremt snabb processor

Njut av branschledande prestanda med högteknologiska mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 845 och världens bästa batteriprestanda bland ledande premiumsmartphones

Ett batteri som räcker hela dagen

XZ2 Compact har ett 2 870 mAh batteri – och under de dagar du använder extra mycket batteri arbetar Smart Stamina förebyggande för att hålla batteriet vid liv längre.

Så här fungerar Smart Stamina
Smart Stamina-ikon
Förutsäger strömnivåerna

Xperia XZ2 Compact gör en uppskattning av hur länge batteriet kommer att hålla baserat på hur du normalt använder din telefon.

Ikon för tidig varning
Varnar tidigt

Om den tror att batteriet kommer att ta slut senare under dagen uppmanar den dig att aktivera STAMINA-läget.

Ikon för strömförbrukning
Gör att batteriet räcker

STAMINA-läget kapar energiförbrukningen så att batteriet håller hela dagen.

Ett batteri med längre livslängd

De flesta batterierna blir svagare över tid men vår laddningsteknik hjälper till att hålla ditt i form längre.

Diagram för Qnovo Adaptive Charging
Qnovo Adaptive Charging

Adaptiv laddning med Qnovo övervakar batteriets hälsa när det laddas och justerar de aktuella laddningsnivåerna så att batteriet inte överladdas.

Battery Care-diagram för smartphones
Batterivård

Ett fulladdat batteri kan skadas om det lämnas inkopplat. Batterivård laddar mobilen till 90 %, väntar och laddar sedan till 100 % precis innan din väckningstid.

Processorn som är bäst i klassen

Oavsett om du surfar på internet eller spelar snabba spel ger Xperia XZ2 Compact en sömlös prestanda tack vare mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 845.

Hämtningsikon
Upp till 800 Mbps hämtning

Hämta ett avsnitt av en tv-serie på 30 sekunder med supersnabb hämtning.

Överföringsikon
Överföring med upp till 150 Mbps

Dela innehåll och skicka filer snabbt tack vare snabb överföring.

Ikon för CPU-hastighet
Upp till 30 % snabbare processor

Den centrala processorenheten är 30 % snabbare än de i föregående mobilmodeller, så allt går fortare.

Få tillgång till bilder och videofiler snabbare

Universell flashminneslagring ger tillgång till data med 1,5 GB/sek, vilket är tre gånger så snabbt som för ett vanligt minne – så nu slipper du vänta på att videor och bilder ska läsas in.

Utöka minnet

Vill du ha mer minne? Stoppa in ett microSD-kort i kortplatsen och öka det med 400 GB.

Specifikationer

19MP Motion Eye™-kamera med videoinspelning i 4K HDR och 5,0-tums 18:9 HDR-display med full HD+.
  • 19 MP Motion Eye™-kamera med videoinspelning i 4K HDR

  • 5.0-tums 18:9 HDR-display med full HD+ och HDR-uppkonvertering med X-Reality™ för mobila enheter

  • Högupplöst ljud och stereohögtalare

  • Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 845

  • IP65/68 vattentät design

Mått
135 x 65 x 12,1 mm
Vikt
168 g
Vattentålig
Vattentålig (IP5/8)
Antal SIM
Ett SIM-kort, dubbla SIM-kort
kapacitet
2870 mAh
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger