26

4.2 baserat på 26 kundrecensioner

17
5
0
0
4
Positiv recension som var till mest hjälp
0

Ett bra val!

Xperia XZ1 2018-06-13 av Sony användare

Nu har jag haft Telefonen i 3 veckor och jag är väldigt nöjd. Fördelar - Prisvärd, Snabb och väldigt bra kamera, enheten blir inte varm av att surfa mycket eller kolla film Både bra och dåligt - jag som är van vid att Kunna smsa på det äldre viset med knapp utseende blev besviken när det är borttaget, Men man får bra förslag på färdiga ord så det är inget större problem att det inte finns. Nackdelar - vid inkommande samtal är bakgrunden svart och texten vit vilket gör att när man är ute i solen är det väldigt svårt att se vem som ringer, detta går heller inte att ändra med utseende inställningar med nuvarande Android version, Har påpekat detta för Sony så hoppas på ändring. Lite synd att Sony gått till Usb 2.0 anslutning eftersom hands free laddare osv inte passar. Summering totalt - jag rekommenderar den här telefonen speciellt om du gillar Sony och vill ha en där 3.5mm Anslutningen finns kvar, bra batteri tid ochså

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Missnöjd

Xperia XZ1 2018-01-18 av Uffe 15

Hela tiden kraschar appar, måste starta om telefonen men det bara fortsätter.

Taget från elgiganten.se

0

0

26 Kundrecensioner

0

Ett bra val!

Xperia XZ1 2018-06-13 av Sony användare

Nu har jag haft Telefonen i 3 veckor och jag är väldigt nöjd. Fördelar - Prisvärd, Snabb och väldigt bra kamera, enheten blir inte varm av att surfa mycket eller kolla film Både bra och dåligt - jag som är van vid att Kunna smsa på det äldre viset med knapp utseende blev besviken när det är borttaget, Men man får bra förslag på färdiga ord så det är inget större problem att det inte finns. Nackdelar - vid inkommande samtal är bakgrunden svart och texten vit vilket gör att när man är ute i solen är det väldigt svårt att se vem som ringer, detta går heller inte att ändra med utseende inställningar med nuvarande Android version, Har påpekat detta för Sony så hoppas på ändring. Lite synd att Sony gått till Usb 2.0 anslutning eftersom hands free laddare osv inte passar. Summering totalt - jag rekommenderar den här telefonen speciellt om du gillar Sony och vill ha en där 3.5mm Anslutningen finns kvar, bra batteri tid ochså

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra kamera på en för övrigt trevlig mobil.

Xperia XZ1 2018-05-09 av FoNo

En väl fungerande mobil med bra kamera med möjlighet till slowmotion-filmning

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra mobil

Xperia XZ1 2018-05-03 av FoNo

Har haft en Sony Xperia sedan tidigare och har inte varit besviken.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Buggar o krånglar

Xperia XZ1 2018-01-22 av AAndreassss

Köpte telefon för några veckor sen o det jag fått gjort mest är omstart uppdatera o omstart o uppdatera fortfarande så buggar telefon hela tiden appar som craschar o stundtals går det inte ens att ringa till mig...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Missnöjd

Xperia XZ1 2018-01-18 av Uffe 15

Hela tiden kraschar appar, måste starta om telefonen men det bara fortsätter.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funkar bra och snabbt både telefon och internet.

Xperia XZ1 2018-01-15 av Ripan

Jag har nu haft telefonen c:a två veckor och är mycket nöjd med att allt fungerar som inte fungerade med den nya Xperia XA1 som jag köpte i höstas och som var långsam och kunde inte koppla upp sig till internet utan lång väntetid upp mot en minut eller mer. XZ1 fungerar klander fritt hitintills.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Super snabb mobil

Xperia XZ1 2018-01-10 av Lasse1954

Den här mobilen är mycket snabbare än den tidigare Xperia Z1.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En Sony alltid Sony

Xperia XZ1 2017-12-28 av Jöggen

Köpte en Sony Xperia XZ1 under mellandagsrean och är åter igen i himmelriket.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

helt urusel

Xperia XZ1 2017-12-22 av Ferry7

köpte den för 2 månader har varit på verkstad mesta tiden då det inte går att få 4g medans andra mobiler får det måste åka in till stan för att få det Pratat med Telia och det ska fungera enligt dom måste det vara fel på telefonen men det påstår inte SONY Köper man för så mycket pengar ska väl grejerna fungera ????????????

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Telefon

Xperia XZ1 2017-12-08 av MaJu

Var i och för sig tvungen att köpa en ny då min gamla telefon gått sönder

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt fantastisk mobil

Xperia XZ1 2017-12-08 av Trontan

Mycket nöjd över mitt värv av XZ1. Som jag nyligen köpte på ELGIGANTEN fick även en SONY SRS-XB20 på köpet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra mobil

Xperia XZ1 2017-12-05 av Bapsan

Har inte haft den så länge men verkar vara en toppen telefon

Taget från elgiganten.se

0

0

0

XZ1

Xperia XZ1 2017-11-29 av zassa

Kommer att bli bra det här, vi håller på att lära känna varandra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En bra, funktionell och lättanvänd produkt

Xperia XZ1 2017-11-28 av SLLB

Jag köpte Sony XZ1 för att få en större skärm, kommer närmast från en Sony compact modell, och parallellt en iphone 5s. Har testat många mobiler, och konstaterar att kombinationen Sony och Android bara är bäst!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym mobil i lagom storlek

Xperia XZ1 2017-11-28 av FlaXa

Jag köpte denna för min förra mobil börja sega och vissa appar gick inte att uppdatera. Jag använder den för ringa, smsa, streama video och lyssna på Spotify. Bra batteri tid som håller hela dagen, och skulle nu batteriet ta slut så har den Quick charge som laddar upp batteriet på nolltid. 5,2" är displayen och passar bra i mina händer. Grymt ljud och skarp display för att inte vara oled. En mobil som är värd sina pengar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt härlig telefon!

Xperia XZ1 2017-11-28

Riktigt bra, snabb och laggfri även med stora spel, ligger skönt i handen och bra kamera och bild.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Vacker o funktionell

Xperia XZ1 2017-11-28 av Charlie Cool

En bra lur som är användarvänlig och smidig att ha i fickan. Dessutom är den snygg med sina rundade kanter.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kameran är grym

Xperia XZ1 2017-11-28 av tenggren

Lätt enkel och vattentät toppen!! Kameran och dessutom stora minneskortet blir toppen [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helnöjd pappa !

Xperia XZ1 2017-11-13 av Andrea89

Jag och barnen handlade denna telefon till barnens pappa i farsdag present, och han kunde ju inte bli annat än glad, dessutomvar fe barnen som valde modell och färg och allt blev precis i hans smak !!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa mobilen

Xperia XZ1 2017-11-03 av TA47

Den bästa Sony jag någonsin haft. Detta är min 5:e.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra funktioner.

Xperia XZ1 2017-10-26 av Nunno

Mycket nöjd men kommer ofta åt en " kameraknapp " ofrivilligt!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Imponerande!

Xperia XZ1 2017-10-21 av SonySuperb

Är återigen imponerad av Sony. Hade en Z3 innan jag bytte till Xz 1. Robust design med kombination av kraftfull prestanda gör att jag fastande för Sony totalt. Man får känsla av kvalité direkt man lyfter upp mobilen är. Gillar skarpt också att den gamla Usb "locket" som fanns på z3 och som kunde bli glapp har ersatts med en vanlig usb port. Färgen som jag har, Moonlit blue skiftar färg på ett häftigt sätt till silveraktigt. Tummarna upp för Sony. Dom har lyckats. Det enda jag vill kritisera är att som dom tidigare modellerna så är Xz1 ganska hal så man kan tappa den ganska lätt om man är oförsiktig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Oslagbart ljud i heltäckande kraftpaket

Xperia XZ1 2017-10-17 av Gctomas

Haft den vecka och den har helt motsvarat min höga krav. Ibland till och med överträffat dem

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiskt lätt att använda!

Xperia XZ1 2017-10-15 av Christina11

Jag är supernöjd med min nya Sony Xperia XZ1. Fantastiska bilder och tillgängligheten är jättebra. Rekommenderas!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony

Xperia XZ1 2017-10-15 av p3so

Som väntat, samma gamla Sony. Tycker att fingeravtrycksläsaren funkar bra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Rekommenderas!

Xperia XZ1 2017-10-02 av Hans L

Ligger bra i handen, inga kanter som stör. Snabb i allt.

Taget från elgiganten.se

0

0