75

4.6 baserat på 75 kundrecensioner

55
17
0
0
3

75 Kundrecensioner

0

Måndags ex???

Xperia XZ1 Compact 2018-10-31 av Suzzanna

Den bara stänger av sig hela tid. Köpte min i dec -17 och har sedan dess haft den inlämnad 2 ggr under sommaren för samma fel. Nu är den inlämnad igen!!! Jag har själv gjort fabriksåterställning ett flertal gånger, men felet kommer tillbaka hela tiden, den går inte att lita på. Så trött på den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig o perfekt

Xperia XZ1 Compact 2018-08-31 av Sukram5

Haft min i ca 9 månader, Tål mkt stryk med originalskal med skärmskydd. Perfekt storlek o prestanda. Rekommenderar verkligen. Det lustiga är att Denna telefon har senare o bättre gorilla glass än nya jobbtelefoner" [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nice telefon

Xperia XZ1 Compact 2018-05-14 av Robin_91

Är hel nöjd med telefonen än så länge. Bra design.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig telefon

Xperia XZ1 Compact 2018-04-03

En bra telefon med bra kapacitet och hanterbar storlek.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Allt man kan önska i ett perfekt format!

Xperia XZ1 Compact 2018-01-31

Bytte till denna efter min Z3 compact. Jag gillade formatet på den och ville inte ha en större mobil. Det visade sig vara ett perfekt val, den presterar grymt bra, är betydligt snabbare än Z3 och med en härlig finish och byggkvalité!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket nöjd

Xperia XZ1 Compact 2018-01-23 av Proman2

Lagom storlek. Snabb och smidig. Köpt för en månad sedan. Hittills inget att anmärka på

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Pålitlig

Xperia XZ1 Compact 2018-01-08 av Tputte

Bara haft den en månad men den verkar fylla mina behov väl. Snabb och alltid bra täckning.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony har ännu en gång "fått till det"!

Xperia XZ1 Compact 2017-12-28 av Rollte

Positivt: Snabb, smidig och riktigt bra kamera (både fram och bak). Tillika känns konstruktionen extra hållbar, dessutom med en liten extra skyddskant för glaset. Storleken är precis lagom för byxfickan. Negativt: Något "pilligt" att få i extra minneskort samt sätta i SIM-kortet. Synd att det inte följer med några av Sonys egna hörlurar...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Låg kvalité!

Xperia XZ1 Compact 2017-12-23 av Arraban

Jag köpte mobilen för ca 2 månader sedan. Mobilen fryser ofta när man använder appar som till exempel youtube och Chrome. Redan 1månad efter jag köpt den slutade den övre högtalarn funka och den är inte användarvänlig. Jag är mycket besviken.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

"Lagom smart "

Xperia XZ1 Compact 2017-12-20 av Pillertrillaren

Enkel och smidig för för alla tillfällen,får plats i fickan under mina promenader

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Går inte att skicka SMS med den

Xperia XZ1 Compact 2017-12-18 av HjärtOve

Perfekt telefon för den som endast vill kunna ringa, ta emot samtal och sms men inte kunna själv skicka sms då är detta luren för dig. Sämsta telefonen jag någonsin haft... VAD DU ÄN GÖR KÖP DEN INTE...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra mobiltelefon

Xperia XZ1 Compact 2017-12-14 av Vem_Bryr_Sig

Ändra jag har att klaga på är hur man sätter i sim-kortet i telefonen, väldans krångligt, hoppas att Sony i framtiden underlättar hur man sätter i simkorten i deras smartphones.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra telefon,men..

Xperia XZ1 Compact 2017-12-13 av morqan

Köpte den för nån vecka sen,hadde jag köpt den idag så skulle det följt med cromecast. Sånt kan man lite sur över

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig snabb och fullpackad med kraft!

Xperia XZ1 Compact 2017-12-11 av Cohan

Tyckte att det var dags att uppgradera min mobil lite men wow vad man fick mer 'n en uppgradering. Denna lilla mobil är snabb, kompakt, smidig och fenomenalt snygg att kolla på. Batteri tiden hålla upp till två dagar, ja du hörde rätt den kan hålla upp till två dagar beroende på hur mycket man surfar, tar selfies eller spela spel. Batteriet håller som sagt längre ju mindre man pillar med den och detta är bara utan "STAMINA" läget på den. Har inga klagomål på denna lilla mobil. Rekomenderar denna produkten lika startk som Tony Stark!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Rätt stolek!

Xperia XZ1 Compact 2017-12-11 av bonnen1

Perfekt för mig. Har sedan köpt till skydd som täcker baksida och kanter.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Så när som perfekt!

Xperia XZ1 Compact 2017-12-10 av M679

Suverän kamera, perfekt storlek, användarvänlig, ja allt är till största belåtenhet förutom att Sony har ändrat så att den inte kan laddas med en vanlig micro-usb! Detta gör att jag nästan tog bort en stjärna men mobilen är annars så bra så att den inte förtjänar avdraget...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska funktioner

Xperia XZ1 Compact 2017-12-09 av Bil Mac

Köpte luren för en månad sen på Black Friday Sony Xperia helt klart bästa luren

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig och elegant

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av PelleO

Jag uppskattar den knivskarpa grafiken, det sylvassa ljudet och den fint snidade designen. Plus också för bra batteritid.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Vattentät och bra kamera

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Jimmy007

Perfekt för mig som idrottar, vattentät så kan ha med den på mina rundor även om det regnar

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket nöjd

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08

Hade en Xperia z1 compact innan så ville verkligen ha en lika kompakt telefon när den gamla lade av. Denna är riktigt bra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa för året.

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Warcraft för ever

Köpte den för bl.a. fotofunktionerna och de imponerar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra telefon i smidigt format

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Mtw1

Inte stor skillnad mot tidigare modeller bara lite snabbare, lite smidigare. Fick en bra Bluetooth högtalare från Sony på köpet, utmärkt ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

*** En trevlig telefon

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Valmy

Lätthanterlig och smidig telefon. Tar fina bilder.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Perfekta telefonen

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Loz walloz

Precis perfekt storlek och vikt. Lätt att använda. Snygg också!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Besviken på batteriet

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av tomtenab

Äntligen en telefon i lagom storlek. Jag köpte den som en ersättare till z5 compact och ville inte ha en för stor telefon. Den gör allt den borde göra men jag är lite besviken på batteritiden

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Komplett med kanonkamera

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Pelle5

Har provat olika märken på mobiler men sedan jag fick min första Sony så byter jag aldrig igen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mobiltelefon

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av pondus

Lätthanterlig då jag alltid haft en Sony telefon .

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Xperia xz1 compact

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Peoool

Köpte den för att få en mindre storlek å en kraftfull mobil och är nöjd med den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra mobil!

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Chromo

Jag köpte mobilen för två veckor sedan och är mycket nöjd. + Positivt - Storleken, passar perfekt i min hand. Det finns en stor brist på (enligt mig) lagom stora Androidtelefoner men xz1 compact är lätt att hålla och använda med en hand. Tycker dessutom formen med skarpa kanter är skön att hålla i och snygg. Lite annorlunda från alla andra mobiler, färgen är också trevlig, inte för skrikig men ändå uppiggande. - Batteritiden, 2700 är ju ingen enorm kapacitet men batteriet håller riktigt länge för mig, har inte behövt ladda mer än var tredje till varannan dag. Dock kan ju detta förändras med tiden. - Skärmen är också över min förväntan, att det bara är 720 pixlar märks inte i och med att skärmen bara är på 4,6 tum. - Prestandan. Mobilen är galet snabb vilket ju är att förvänta med en 835 på en så liten mobil. - Kameran, tycker den tar bra bilder och rätt skojigt med slow motion även om det kanske inte är något man kommer att använda i vardagen. - Mobilen verkar vara stabilt byggd, metall på ovan och undersida. Den har plast på baksidan och sidorna men det ger inte en "plastig" känsla enligt mig. Känns gediget. - Negativt - 32 GB minne är ganska lite, dock finns plats för SD-kort. - Kanterna kan vara ett litet problem ibland, den inte glider ner i fickan lika lätt som en mobil med rundade kanter. - Viss bloatware i form av till exempel appen What's New som skickar en hel del reklam som notifikationer. Dem går inte att inaktivera men det går att stänga av notiser vilket gör att man inte störs av den i alla fall. Det mesta går dock att inaktivera. Sammantaget tycker jag att det är en utmärkt liten mobil för oss som vill kunna använda vår mobil med en hand men samtidigt vill använda Android. Jag gillar färgen skarpt, ångrar verkligen inte att jag köpte den blåa versionen. Prestandan är suverän och jag tycker att batteritiden är grym än så länge. Jag är supernöjd med mobilen och det känns riktigt skönt att kunna använda dem med en hand. Jag ger den full pott då det negativa är negligerbart jämfört med mobilen plussidor samt att jag inte skulle kunna tänka mig en mobil jag hellre skulle vilja ha. Jag ville inte ge en minisurfplatta, jag ville ha en funktionell mobil och det fick jag.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra mobil

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Tepe1

En mycket lättanvänd och snabb mobil. Bra funktioner och mycket bra kamera och ljud. Helnöjd med mobilen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snabb och behändig mobil

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Frankly

En snabb och liten mobil med bra batteritid och bra ljud. Svårt att hitta något att reta sig på. Skärmupplösningen imponerar kanske inte när man läser specifikationen, men det är inget man märker om man inte tittar på fem centimeters avstånd från skärmen. Det man förlorar i skärmupplösning vinner man nog i batteritid

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enda mindre telefonen med bra prestanda

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Embridioum

Sony Xperia XZ1 Compact är den enda "småformatsmobilen" (skärmen är på 4,6 tum) som har topprestanda. Jag ville ha en telefon som jag enkelt kunde använda med en hand, och den har inte gjort mig besviken. Den, på pappret, låga skärmupplösningen på 720x1280 är inget att oroa sig för: jag har inte någon gång hittills märkt av någon pixelation, utan istället förbättrar den helupplevelsen med längre batteritid och än mer processorkraft hängiven mina kommandon. Dubbla fronthögtalare, dedikerad kameraknapp, klassisk hörlursutgång, snabb fingeravtrycksläsare, USB-C... Ett hopplock av den bästa tillgängliga hårdvaran i ett behändigt format.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smärt och snabb

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av thorsseb

En riktigt grym mobil med Android 8 Oreo, smidigt format med avancerat innehåll. Har tyvärr inte hunnit ha den så länge än och sätter lite försiktigt fyra stjärnor. IP-klassningen är ett stort plus!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym mobil i kompakt format

Xperia XZ1 Compact 2017-12-08 av Robin_s

Äntligen är Sony tillbaka med en toppmobil i ett mindre och smidigare format

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Inte så stor som jag trodde

Xperia XZ1 Compact 2017-12-04 av Inckan

Har haft en väldigt liten telefon men nu tagit steget till en normalstor. Trodde denna skulle vara enorm men känns helt hanterlig. Mycket funktioner som jag skall sätta mig in i, är mest glad åt kameran och att apparna är lätta att sortera.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony har gjort det igen

Xperia XZ1 Compact 2017-11-30 av Tonky

Helnöjd med med min xz1 compact.Kul med 3d funktionen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt bra telefon!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-30 av Jenny L

Jag har bara haft telefonen ett par dagar men är redan väldigt nöjd! Kameran är grym, batteritiden är riktigt bra, allt flyter fint i telefonen plus att den är jäkligt snygg! :)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enkel att använda. Ligger fint i handen.

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av vinkan

Har haft en Sony Experia som var några år gammal. Den jag köpte nu är som en dröm. Elegant, snygg och prisvärd. Telefon och jag är helt enkelt överens. Den vill jag inte skiljas ifrån.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Äntligen en ny Compact telefon!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av linhas

Har väntat på nästa version av en Compact och äntligen fått lägga händerna på den. Än så länge ger den bra intryck. Snabb i skärm och menyval, kameran är snabb, ger otroligt fina bilder.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En Snabb, Smidig & Sfantastisk Sony xperia!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av jnsX

Min nyinförskaffade Sony xperia XZ1 compact är min bästa vän. Den skapar de allra bästa av förutsättningar för mig att lyckas med relationer i arbetslivet och privat. Den är snabb i tanken (RAM 4GB : ROM 32GB). Den är smidig i hanteringen (kompakt). Jag är övertygad om att min Sony vill mig väl. Den är helt SONYka fantastisk. P.S. Det är dessutom väldigt snygg i sin silvriga beklädnad D.S.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony - Sony Xperia XZ1 Compact smartphone (blå)

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av pysen67

Lever upp till förväntningarna som jag hade på mobilen

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra, snygg och användarvänlig

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av Zetor

Inköptes på svarta fredagen efter att ha suttit en lång stund i bilkö men väl i butiken var affären snabbt avklarad. Jag fick mej en mycket bra telefon anser jag efter bara några dagars användning.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Telefon

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av Den late

Köpte den för ett par dagar sedan och den är bra så här långt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Perfekt storlek för mindre händer!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-29 av MartinK91

Köpte denna under Black-friday-rean och måste säga att Sony levererar en utmärkt produkt för oss med mindre händer. Snabb, snygg och många funktioner! + Till Elgiganten som har samma pris i butik likasom online.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt skön lur

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Lillen661

Köpte den här då alla telefoner i dagsläget är för stora för både fickor och händer! Förstår inte varför det inte finns större utbud av "små" telefoner? Jag har nu min 4.6" xperia och en 10" surfplatta och klarar mig galant!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Världsbäst!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Anol63

Bästa telefonen med användbara funktioner som jag gillar!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nöjd!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Robz3

Har länge letat efter en mobiltelefon som både har lagom storlek och bra prestanda, Här är den och den håller helt klart vad den lovar. Det enda jag kan anmärka på är upplösningen på skärmen (som inte är lika bra som på dom större modellerna) , men istället får man mycket bättre batteritid.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Liten och behändig

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av AnnW

Uppgraderade från en z5 compact. Sonys compact telefoner är perfekta i storlek, får plats i alla fickor och ligger bekvämt i handen. Android Oreo flyter på snabbt och problemfritt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Överlycklig sambo !

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av vegas09

Jag köpte den här telefonen till min sambo i födelsedagspresent och hon blev jätteglad. Det bästa var färgen (rosa) men även funktionen fick med beröm godkänt och hon var även jättenöjd med högtalaren som man fick med på köpet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt suverän liten telefon.

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av erpeol

Bra prestanda. Bra kamera.Liten och smidig modell.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smartphone med rätta måtten

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av X9peria

Har allt sedan jag köpte min första smartphone, en Sony/ericson xperia försökt hitta en telefon som inte är så stor och nu har jag hittat en telefon som inte konkurrerar med surfplattor i storlek nämligen Sony Xperia XZ1 Compact

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Precis lagom i storlek och stor i funktion

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Pappamick

Glad att vi köpte den, vi är jättenöjda med funktionerna och kvalitén.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt o trygg Sony ZX1 COMPACT

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Mats49

En utmärkt mobil som tål väder o vind o vatten, med lång batteritid,kvalitet i minsta detalj!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidig, snygg och enkel telefon

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Kiddunka

Haft telefon ca en vecka, funkar jättebra är nöjd med mitt köp. Har löptid haft Sony Xperia

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mob tel.

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Yammajanne

Köpte den för 3 dagar sedan funkar utmärkt, många bra funtioner.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Xz 1

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av HFrasse

Smidigare och igenom tänkt multimedia verktyg och lagom storlek

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snygg design

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Saroula

Jag har funderat länge på att köpa en ny telefon. Ville gärna fortsätta med Sonys telefoner iom att dom har super bra funktioner, lätta att förstå, bättre batteri tid än många och dessutom vattentålig! När elgiganten hade just den här som jag suktat efter på erbjudande under black friday så var det inget snack om saken. Och jag är supernöjd med mitt köp. Kameran är dessutom super bra med slow motion funktioner när man filmar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Liten, snabb och fantastisk batteriprestanda.

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Bengan71

Uppgraderade från Xperia Performance till det här lilla kraftpaket och vilken skillnad. Snabbare i menyerna. Batteri som räcker i två dagar. Högre volym i högtalarna. Grym kamera. Och det lilla formatet som är helt perfekt och passar alla fickor utan att vara ivägen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snabb och smidig

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Darkesttears

Har tidigare haft xperia's compact modeller och denna är ännu en av deras behändigaste modeller. Ligger bra i handen, snabbt OS och bra batteritid för mitt personliga dagliga bruk. Utmärkt kamera i både front och baksida.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra foton

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Ruppen

Kanon kamera som tar fina bilder och en bra prestanda på mobilen

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk mobiltelefon

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Jensgolf

Det är en mycket bra telefon och har inget att klaga på.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mkt trevlig

Xperia XZ1 Compact 2017-11-28 av Gerward

Känns solid, snabb, bra kamera, bra batteritid, skönt att äntligen slippa glas på baksidan

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En mycket bra telefon!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-27 av Leah84

Jag köpte denna telefon på black friday kampanj då min Iphone hade gått sönder, och det är jag nästan glad för. Precis lagom i storlek och en superbra kamera. Jag har inget negativt att säga, jag är nöjd med köpet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lagom storlek

Xperia XZ1 Compact 2017-11-15 av siik

Vill ha en telefon med bra prestanda men som inte var så stor. Denna klarar av alla appar jag vill ha och den är snabb för allt som jag gör. Kameran tar riktigt bra foton.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Rätt storlek, rätt prestanda och bra bilder

Xperia XZ1 Compact 2017-11-14 av Fjällöpare

Det var svårt att välja färg, fortfarande är jag inte säker på om jag gjorde rätt val där, men vad gäller telefon så är jag säker på att jag valde rätt. Äntligen en telefon som får plats i fickan, tål damm och fukt, har bra prestanda och tar bra bilder. Den hjälper till och med till att ta bättre bilder. Det som drar ner den från ett toppbetyg är vikten (även om det bidrar till kvalitetskänslan) och de "vassa" hörnen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Smidigt, perfekt storlek!

Xperia XZ1 Compact 2017-11-05 av Sonyst

Kanon kamera, rätt storlek för mig och jämfört med min gamla Sony en rad förbättringar, baksida i plåt, snyggare övergång display till skal, kamera fram otroligt bra, bättre ljud osv osv.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fläskbra Telefon

Xperia XZ1 Compact 2017-11-04 av verkuven

Ja va säger man Sony är kung helt enkelt.Skönt att det är vattentätt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Perfekt format

Xperia XZ1 Compact 2017-11-01 av ninjazin

Allt som en toppmobil ska ha idag fast i ett vettigt format. Om man måste anmärka på något så är det att jag saknar stöd för HDR som storebror har

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra compact telefon.

Xperia XZ1 Compact 2017-10-31 av Mazarinen

Köpte för en månad sedan. Nöjd med mobilen. Som förväntad.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Liten, bra batteritid och vattentät

Xperia XZ1 Compact 2017-10-30 av Processengine

Den uppfyllde mina grundkrav. Recensionerna på mobil- och tekniksiterna har varit positiva och jag instämmer i det stora hela. Det enda jag saknar från min Z3Compact är den stegrande ringsignalen. Obegripligt att man tog bort den! Vid min normalanvändning klarar den 2 dygn mellan laddningarna. Inte testat slowmotion eller 3D. På Sonys eget forum klagas det på bildkvaliteten men jag har inte gjort några jämförelser eller testat att förstora så jag har ingen uppfattning.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt OK

Xperia XZ1 Compact 2017-10-25 av Rune Bertil

Har varit ägare till klockan i två veckor, och är mycket belåten

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lagom storlek och så får jag all mail i telefonen

Xperia XZ1 Compact 2017-10-22 av Herr Jörre

Jag är hel nöjd med min mobil.Hade visserligen ett problem direkt när den var ny men fick mycket bra support och det tog c:a 10 min innan vi löste problemet men sen har det inte varit något problem efter det.

Taget från elgiganten.se

0

0