75

4.6 baserat på 75 kundrecensioner

54
16
4
1
0
Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

75 Kundrecensioner

0

Sehr gutes Gerät, aber....

Xperia 5 II 2021-12-06 av Heinz Bergner (Tyskland)

Das neuwertig erworbene Gerät mit dem Product Code 43040590 wurde im Juni initial mit Android 11 ausgeliefert und erhält seitdem keine Updates. Ansonsten ein wunderbar handliches Design mit leistungsfähiger Hardware, besonders mit der tollen Kamera und dem Fingerabdrucksensor im Powerknopf.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

prima technik, rutschige haptik

Xperia 5 II 2021-12-05 av gerolf (Tyskland)

technisch ein tolles gerät, das schlanke format ist sehr angenehm. haptisch leider viel zu glatt – man hat das dauernd das gefühl, es rutscht einem aus den fingern,

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Teil mit Schwachstellen

Xperia 5 II 2021-12-02 av Phil maruhn (Tyskland)

Ich bin seit vielen Jahren Sony Kunde und war immer von der Robustheit und langlebigkeit der Produkte überzeugt allerdings hat das Gerät jetzt schon auch einem geringen Sturz mit Schutzhülle einen Riss bekommen ob es ein Einzelfall ist kann ich so nicht sagen aber wenn man sich die Spezifikationen des Displays anschaut dürfte das nicht passieren . Aber Software, Hardware wie. Kamera absolut top

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Service
2021-12-06

Hi Phil Maruhn,
vielen Dank für dein Feedback und es tut uns leid, dass das mit dir passiert ist. Gerne leiten wir dein Feedback an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit dieser gegebenenfalls berücksichtigt werden kann. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt
Gehad @ Sony DE

0

Handliches Format und gute Haptik

Xperia 5 II 2021-11-22 av Torsten aus MD (Tyskland)

Ich habe das Sony Xperia 5ıı als Nachfolger vom Xperia 5 gekauft und bisher bin ich sehr zufrieden. Fotos und Videos lassen sich in sehr guter Qualität erstellen, die beigestellten Apps sind super.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

das Nokia von damals

Xperia 5 II 2021-10-26  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Das Smartphone ist für zeitlose, die Qualität noch wertschätzen. Ich werde keine lange Rezession schreiben weil die Leute sowieso wieder IPhone kaufen. Dieses Handy (und alle davor [von Sony natürlich] bis auf das Xperia 1 haha, geben mir stets das Gefühl von damals, wo noch alles besser, schöner und vor allem leidenschaftlicher war. Dieses Smartphone unterstützt mich beim Fernhalten vom Gruppenzwang.

Prestanda

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

0

Wieder ein tolles Sony-Handy

Xperia 5 II 2021-10-05 av FF_Paule (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Vor diesem Handy hatte ich über Jahre ein sperrangelweit XZ1 Compact und war auf der Suche nach einem ebenbürtigem Nachfolger. Die Suche hat sich schwierig gestaltet, da der große magentafarbene Provider Sony nicht mehr in seinem Portfolio hat (warum eigentlich nicht mehr?) Das 5II ist leider deutlich in den Abmessungen gewachsen, aber dennoch noch handlich genug. Bei der Einhandbedienung empfiehlt sich diese im Menü zu aktivieren. Im normalen Modus ist es hierfür zu groß. Es läuft stabil und sehr leistungsstark. Der Akku hält bei mir zwei Tage ohne Laden locker aus. Passt für mich super. Bis jetzt gibt es nichts zu meckern. Tolles Gerät!!!

Prestanda

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Gut zu händeln!

Xperia 5 II 2021-10-02 av sfmaster (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Leider runtergefallen und Display hat Sprung, ansonsten funktioniert es!

Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

wenn camera app verbesser kann top

Xperia 5 II 2021-09-29 av chao fu (Tyskland) Godkända kund Godkänd

wenn camera app verbesser kann ist die Geräte top. Hardware super . software naja

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

0

Nice size and good features

Xperia 5 II 2021-09-28 av Gadlard (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Fast , well built phone with excellent camera Only issue is fingerprint only saves 3 fingers and not very well...

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

2

Svar från Customer Support
2021-09-30

Hi Gadlard,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Xperia 5 ll.
We highly appreciate your feedback and we've raised it to the relevant department for future developments.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia@ Sony Support UK

0

The great SONY

Xperia 5 II 2021-09-28 av Tom146 (Storbritannien)

I bought it for myself. You know everything a modern device needs to know. Real SONY ...

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

0

Excellent Sony mobile

Xperia 5 II 2021-09-19 av TraceyB (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought this mobile about a few weeks ago and I am very pleased with it. I am glad I made the switch from a Samsung now!

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

0

sehr gutes Smartphone

Xperia 5 II 2021-09-16 av kh448 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ein Wermutstropfen - ich konnte Musik und anderes ohne BT Dongle auf meinen Hörgeräten hören, das wurde jedoch bei einem Systemupgrade ausgeknipst. Das alte Kantigere Design meines Z5c war besser, das 5II flutsch etwas leicht aus der Hand

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Xperia 5 II

Xperia 5 II 2021-09-13 av goodthings (Tyskland) Godkända kund Godkänd

hat en direkten Vorgänger abgelöst uns ist seit 2 Wochen in Verwendung. Die Weiterentwicklung ist an den richtigen Stellen vorgenommen worden und so macht es Spass mit dem Handy unterwegs zu sein.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fast simple quality pictures and videos

Xperia 5 II 2021-09-12 av Strangetee (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Bought 8 months ago and pictures, videos, function, navigation everything topnotch. No engine lags

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Helt nöjd!

Xperia 5 II 2021-09-10 av Mrs Magoo (Sverige)

Snabb. Bra batteritid. Bra ljud. Har allt jag önskat mig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

I love it.

Xperia 5 II 2021-09-09 av Somerset hillbilly (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I have had this phone for 9 months now, having moved on from having an Xperia Z5 for previous 3 years. I bought it mainly for the cameras and for the screen, both of which live up to my expectations and the cameras especially are a step change from my Z5. Also though the quality of the phone and the battery life of nearly 3 days are fantastic. I bought it on the £599 deal, still double what I have paid for a phone previously. I would not have spent £799 on any phone.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Fotokamera med fotografens bästa i åtanke.

Xperia 5 II 2021-09-08 av Eban65 (Sverige) Godkända kund Godkänd

Jag är överlag nöjd med denna smart-mobil. Jag hade en Sony Xperia XZ premium förut och den var också bra men hade ett problem efter några års användning med GPS funktionen på den telefonen. En sak som jag saknade med Xperia XZ Premium var att ta bilder med raw format. Det är ju nu möjligt med min Xperia 5 II och det använder jag alltid. Vad jag också använder är de medföljande apparna Camera Pro och Cinema Pro. Väldigt bra appar om man är foto och video intresserad. 21:9 formatet är väldigt bra även om det tog några dagar att lära ögat jämfört med den stora skärmen på XZ Premium. Jag fick ett par hörlurar, WH-1000x M3, med när jag köpte min Xperia 5 II och ljudet är väldigt behagligt från telefonen med dem. Men ljudet är faktiskt skapligt bra även från högtalarna på telefonen. Vad jag saknar är induktiv laddning av mobilen det vore ett plus. Sedan så finns det förbättringspotential när det gäller fotografering och video-upptagning. Inte i telefonen självt så mycket utan mer när det gäller tillbehör. Det är svårt att passa in ett standardgrepp runt telefonen för koppling till tripod. Alla knappar, som nog sitter på en bra plats för daglig användning, är i vägen då man ska sätta fast telefonen i greppet. Förutom tripod så är en gimbal något som jag använder och även där är gimbal greppet i vägen för tumme knappen, jag förstår att det kan vara svårare att hitta en lösning där. För videoupptagning i solsken finns oftast behovet att använda ett ND filter för att använda slutar vinkeln 180 grader, varför säljer inte ett foto företag som Sony ett skal till sin telefon där en Sony filterhållare kan passas in så ett fotofilter kan skruvas dit? Detta skal skulle ju också kunna innehålla en skruvfattning som alla kameror har i botten för att passa en tripod? Jag önskar också en möjlighet att styra kamerans avtryckare från en fjärrkontroll så som en en app i en Google Wear klocka eller från annan android telefon eller kanske ett Sony tillbehör? För det finns tillfälle man vill fixera sin kamera och inte röra den då kortet ska tas. Ja, det är nog så att telefonens kamera är lite för bra, att det saknas extra mycket de tillbehör man tar för givet till en vanlig kamera? Skärmen är under vissa förhållande, starkt solsken, lite för ljussvag och reflektioner irriterar. Men vid normala förhållande så är skärmen en fröjd för ögat.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Sony quality

Xperia 5 II 2021-09-08 av balladaniel (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

This is my 4th Sony smartphone in a row.I love this new.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Akku, Display, Handling

Xperia 5 II 2021-09-07 av Ralf_64 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

hervorragend, um nur einiges zu nennen was mir gefällt. Aber auch Sound und Kamera sind Klasse. Die Bedienung der Apps sind einfach, übersichtlich und laufen flüssig. Da das 5 II schmaler als das XZ1 ist, lässt es sich wesentlich besser bedienen. Zwei Kritikpunkte habe ich allerdings und darum gibt es auch nur 4 Sterne. Simm- und Speicherkarte sind in einem Schacht verbaut, war beim XZ1 getrennt, und die Halterung ist katastrophal. Beide zusammen einstecken erfordert eine ruhige Hand und Geduld wenn es dann erst im dritten Anlauf funktioniert. Zweiter Kritikpunkt hängt wahrscheinlich mit der Software zusammen. Aus mir n.b. Gründen hängt sich das Telefon auf wenn man telefonieren will bzw. angerufen wird. Plötzlich ist kein Netz da und ich muss das Telefon neu starten. Passiert zwei dreimal in der Woche zu unterschiedlichen Zeiten.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Service
2021-09-10

Hi Ralf,
danke für dein Feedback und es tut uns leid, dass du solche Probleme mit deinem Xperia hast. In Bezug auf das Netzproblem probiere mal das Folgende: 1-Stoppen Erzwingen der Telefon App und Cache leeren " Einstellungen, Apps und Benachrichtigungen, App Info, 3 Punkte Symbol, alle System Prozesse anzeigen, Telefon, Stoppen erzwingen, Speicher, Cache leeren. 2-Sollte das Problem weiterhin bestehen, starte das Handy im abgesicherten Modus: http://bit.do/fRSca Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt
Gehad @ Sony Support DE

0

Sony are the best!!!

Xperia 5 II 2021-09-06 av amberleaf (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I look for longevity in my tech so when I buy it I want the best quality parts. I've only had 2 smartphones since 2014, the first was the Xperia Z2 and my 2nd was the Xperia 5 II. Both times I bought I compared the specs with competitor phones and considered the Sony products the best. I particularly like the camera technology, I really appreciate the way photos are captured as I see things instead of artificially enhanced by default. I'm no expert with cameras but the pro apps are excellent when you are prepared to try out the settings. The overall design is perfect for me too, headphone jack and expandable memory, 21:9 format - there is nothing I dislike about the product. And like all Sony products the phone looks fantastic, clean and uncluttered and easy to use.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Lite av en nergradering men nöjd i övrigt

Xperia 5 II 2021-09-05 av Saab93 (Sverige) Godkända kund Godkänd

Går inte att ha 2 olika ljus för sms och Messenger. Blir bara samma pling för båda. Väldigt förvirrande.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Gutes Handy mit kleinen Defiziten

Xperia 5 II 2021-09-05 av rene30670 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Anfänglich dachte ich an einen Fehlkauf. Lang und schmal. Die Anordnung der Apps war gewöhnungsbedürftig. Besonders das fehlen einer eigenen Galerie und eines Kalenders war nicht so schön. Dass man ab jetzt mit Google-Fotos und Google-Kalender arbeiten muss ist nicht so schön, aber auch nicht weiter tragisch. Hatte vorher ein Huawei P30 und war eine komfortable Benutzeroberfläche gewohnt. Hier musste ich mich umgewöhnen. Mittlerweile bin ich mit dem Handling und der Geschwindigkeit sehr zufrieden. Alles läuft flüssig und auch der IP68 Standard ist klasse. Das Display ist im Sonnenlicht etwas schlecht zu erkennen. Fotos sind ok, aber mehr auch nicht. Man muß schon die Pro-App verwenden, die allerdings kostenfrei vorinstalliert ist, um gute Bilder zu machen. Dann aber sind die Bilder top. Sehr lobenswert ist die Kompatibilität mit Kopfhörern, Ear-Buds und der SmartWatch von Huawei/Honor. Da tun sich andere Hersteller schwerer. Alles in allem bin ich mittlerweile sehr zufrieden mit dem Xperia 5 II.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Neu und wieder Sony.

Xperia 5 II 2021-09-04 av Jescha (Tyskland) Godkända kund Godkänd

In Summe ganz auf der Linie, aber für die google- updates kann ja SONY nichts.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Absolut empfehlenswert

Xperia 5 II 2021-09-04 av Woti (Tyskland) Godkända kund Godkänd

- Sony Xperia 5II Farbe blau - ein sehr gutes Smartphone. - sehr schönes Design - absolutes Alleinstellungsmerkmal - es liegt sehr gut in der Hand - die Bildqualität ist hervorragend - die Bildschirmdiagonale ist ideal für zwei gleichzeitig geöffnte Fenster - das ansehen von Videos ist sehr schön - mir dem Side Sense Menü lässt es sich hervorragend steuern - die Tonqualität ist sehr gut - die Arbeitsgeschwindigkeit ist sehr schnell - die Kamera macht gute (natürliche Farben) Fotos - die Möglichkeit zur Speichererweiterung ist sehr gut - als früherer Nutzer von kleinen Sony Compact Smartphones möchte ich das 21/9 Design nicht mehr missen

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Nice sound

Xperia 5 II 2021-09-02 av Krisz31 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

The sound system is very good, but the microphone feels like the cheapest part in the phone

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Customer Support
2021-09-07

Hi Krisz31,

Thank you for leaving your review.

Thank you for leaving your feedback and we're glad to hear that you're enjoying your device and we hope you continue to enjoy it for years to come.

Regarding the microphone, we'd recommend trying the troubleshooting steps mentioned on the following link: https://bit.ly/3jPajqI.

If the issue is still disrupting you, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Mennah @ Sony support UK

0

Best phone for me.

Xperia 5 II 2021-09-01 av Mikey09 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I'm delighted with only one exception. For photos you need to download an application.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Upgraded from XZ2?

Xperia 5 II 2021-09-01 av Classicfan (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I have only owned Sony phones, in the early days for the music capability and have always been impressed with them. This time, whilst overall think it's good, the zoom on the camera is not as good as the XZ2, which is disappointing.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Good Upgrade Mostly

Xperia 5 II 2021-09-01 av Nerf Herder (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I've had this phone a little over a month now, after upgrading from the XZ2. I'm mostly happy with it, it's fast, easy to use, but get a case because it's very slippery. The main gripe I have is why it doesn't have wireless charging, in an increasingly wireless world. I got so used to just sitting my phone onto the wireless charger on my desk while I work, it was annoying at first that I couldn't do that anymore, and that annoyance has not faded. So a good upgrade, mostly, but I can't get past the lack of a function first made available to me 3 years ago. If not for this, I would have given 5 stars.

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Customer Support
2021-09-03

Hi,

Thank you for leaving your review, we highly appreciate your feedback and we've passed it along to the proper channels for future consideration.

We're also glad to hear that you're enjoying your TV and happy with the sound and picture quality we always
aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

Mennah @ Sony Support UK

0

Amazing phone overall

Xperia 5 II 2021-09-01 av Billybutcher (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Very happy with this phone it's easy to use Top of the range cam Clear calls and just the right size for my large hands The interface is great and playing movies and games on it is a blast This phone has something for everyone

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Great phone

Xperia 5 II 2021-09-01 av Elbysnake (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Good phone, quick and reliable. Good battery but it misses the wireless charging feature

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Excellent hardware with a few software bugs

Xperia 5 II 2021-09-01 av Merphidos (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Everything is very good, but there are occasional software bugs. For example when calling someone, the other party sometimes doesn't hear you until you turn the speaker on and off. This wasn't always a case and it just appeared. But it's all manageable.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Sehr gutes robustes Handy

Xperia 5 II 2021-08-31 av Olaf G (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich habe das Telefon seid einem halben Jahr und bin sehr zufrieden damit.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Top class camera and performance

Xperia 5 II 2021-08-31 av Teejay2012 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Bought Xperia 5 ii to replace an old Z5. Was very impressed with the camera and overall performance of the phone. The battery life I have yet to experience as have only owned it for a couple of weeks but seems to hold charge very well and even when using the phone a lot does not drop battery percentage too much. However, updating to Android 11 (or even pervious Android versions) the app Album (for all your photos) has been replaced by Google Photos. Would prefer the Album app to return. That said I am learning to live with Google Photos.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Fulländad telefon

Xperia 5 II 2021-08-31 av Linus83 (Sverige)

Allt fungerar kanon, behöver inte tänka på någonting, den bara fungerar klockrent. Otroligt skön i handen, passar i fickan och samtidigt en skapligt stor skärm. Tror inte det finns någon annan telefon på marknaden som kan konkurrera med helheten, tå tänker jag på pris, kvalitetskänsla, funktioner, skärm, kamera och som jag uppskattar mycket, ljudet, där är den helt överlägsen enligt mig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Such a good phone, just wish it was shorter

Xperia 5 II 2021-08-31 av Willow200 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Having had a string of Sony Compact phones I was waiting for another but eventually had to give in and go for the 5 ii. I had looked at other smaller phones such as the S10e but the designs and interface are never as well thought out as the Sony devices. I have now had his phone for 6 months and it is a truly world class phone in everyway, my wife has the S10e and this is so much better, but I still wish it was shorter. The width is fine, the bezels to house the speakers and camera are welcome in the current style madness of phones, as are the headphone jack and SD card slot, but the height just makes it awkward in pockets designed for phone. If Sony launched a 5 iii Compact I would swap it tomorrow.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Liten smidig och snabb smartphone

Xperia 5 II 2021-08-31 av TommyN (Sverige) Godkända kund Godkänd

Jag har nu haft Xperia 5 II i mer än 6 månader och är helnöjd. Den smalare bredden är en fullträff för mig och den är riktigt snabb!

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Lättskött mobil.

Xperia 5 II 2021-08-30  (Sverige) Godkända kund Godkänd

En bra mobil, gillar att den är lite smalare då det är enklare att jobba med en hand. Mycket bra batteritid även utan Staminaläget. Tog en stund att få grepp hur Photo Pro fungerar, men nu tar jag fantastiska bilder. En mycket prisvärd telefon.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Top Smartphone

Xperia 5 II 2021-08-29 av Rafeu (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ausgezeichnete Akkulaufzeit, super Performance, schön kompakt, sehr wertig verarbeitet. Ich bin damit sehr zufrieden. Gewöhnungsbedürftig ist die Lage des Fingerabdruck-Sensors auf der Seite, wäre auf der Rückseite besser aufgehoben. Überflüssig ist die Google-Assistant-Taste.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Einmaliges Design und Haptik.

Xperia 5 II 2021-08-21  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Schon seit dem Z1 treuer Kunde von Sony Smartphones.Design,Haptik und Technik immer auf Top Niveau.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great Phone upgrade

Xperia 5 II 2021-08-19 av Vondafone (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Had this phone for a month now from virgin, to replace my old worn Xperia xa1.where to start, good design, large storage( going from 32 to 128 gig+128gig card). Excellent battery life using normal stuff, camera pro can use more power, but the results are worth it. Stereo speakers are loud and punchy, pretty much all Sony quality in build and spec’s. My only criticism, which Sony never perfected, is the screen brightness on sunny daylight, just never enough, it would be the perfect product, if sorted.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Super

Xperia 5 II 2021-07-27 av Ovidiu (Sverige)

Jag köpte den. Vad kan man säga .... Väldigt fin skärmen....120 Hz Snapdragon 865.....fantastisk Kvalitet cameror och bra batteri tid , plus mycket ergonomisk telefon 100%.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra telefon

Xperia 5 II 2021-05-20 av MackanGuyver (Sverige)

Funkar riktigt bra. Batteri tiden är imponerande och kameran är fantastisk. Snabb i alla menyer och bläddrar på nätet lika bra som datorn hemma. På jobbet är det tjocka vägar så hade ingen internet uppkoppling där. Men på något sett har jag det med denna telefon. Så det var verkligen en positiv överraskning. Att den är vattentät uppskattas när det har regnat så otroligt. Slipper man oroa sig att den går sönder :) Reckomenderas!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra so far

Xperia 5 II 2021-05-10 av Jannehjulben (Sverige)

Har bara haft den i en vecka men so far är jag nöjd med den

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Superbra kamera!!

Xperia 5 II 2021-04-18 av Tina 77 (Sverige)

Förutom att kameran är kanon så är telefonen supersnabb!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

5-stjärnig premiumtelefon i kompakt utförande!

Xperia 5 II 2021-04-13 av Le Mogge (Sverige)

Jag tröttnade på min Oneplus 7T då jag inte var nöjd med kvaliteten på bilderna, sen att telefonen kändes inte riktigt premium. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte Xperia 5 II då den är smalare i utförande, lättare samt att jag faktiskt kan använda telefonen med en hand. Mobilen tar riktigt bra naturliga bilder med PRO appen(Som är väldigt enkel att använda bara man försöker sig på den). Skärmen är magisk! 120hz uppdatering som får allt att flyta på vid tex scroll av hemsida etc. väldigt skarp bild och en otrolig färgåtergivning. Känslan telefonen ger är ett riktigt kvalitetsbygge som är genomtänkt och det enda som fattas är trådlös laddning. Menärligt talat så använder jag inte trådlös laddning, så hellre en lättare telefon med bättre kylning i mitt fall. En sak jag kan rekommendera är att köpa ett skal eller fodral till telefonen, då den är otroligt hal!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra telefon

Xperia 5 II 2021-04-07 av Annelie8 (Sverige)

Stabil telefon som tar fina bilder och har en bra skärm. Uppskattar spel-läget den har. Utan skal är mobilen något hal att hålla i men jag använder ändå alltid nån slags skal, så för mig ett icke-problem. Telefonen är lätt, tunn och lagom smal.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

För mycket onödiga funktioner

Xperia 5 II 2021-04-04 av Sonymobil987654 (Sverige)

Tyvärr är ja besviken på den här För mycket onödiga funktioner som Samsung brukar köra med. Om man jämför med en annan Sony xz1 så finns inte Album appen kvar utan nu är det Google foto som gäller. Tycker känslan i touchen är dålig, Automat sensorn för belysningen fungerar dåligt ingen vidare kamera, dålig i motljus och seg fokus. Inte värd pengarna den kostar. Ursäkta om det bara är negativt om denna mobil men för min del så passar den inte alls

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Suverän smartmobil

Xperia 5 II 2021-02-23 av Sony Xperia 5II (Sverige)

Är nu inne på min tredje Sony Xperia och modell 5II är lagom stor men mycket kraftfull. Har två kortplatser för SIM eller ett lagringskort. Således möjlighet till 256 GB lagring! Slå det till ett rimligt pris.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym mobil

Xperia 5 II 2021-02-17 av Robbsson (Sverige)

Lång batteritid och fantastisk kamera. Grym bildkvalitet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig mobil

Xperia 5 II 2021-02-15 av Marie33 (Sverige)

Jättebra mobil den rekommenderar jag Är glad att jag hittade den som passade mig

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Perfekt smartphone

Xperia 5 II 2021-02-10 av Hjalle 46 (Sverige)

Fantastiskt ljud. Bra kamera tele och vidvinkel. Lätt att hantera. Bra batteritid. Rekommenderas.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hög batteriförbrukning i vila

Xperia 5 II 2021-01-17 av Llina (Sverige)

Jag köpte den här när den kom ut i oktober, först blev jag utan lurarna de lovade skulle följa med och sen märkte jag att telefonen tappar runt 20% batteri om nätterna, lite mindre i staminaläge men inte en väsentlig skillnad. Under hela rätt missnöjd med telefonen och hade köpt en billigare om jag hade vetat om problemet med batteriet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Verkar bra.

Xperia 5 II 2021-01-12 av haringet smeknamn (Sverige)

Har inte testat allt ännu, men batteritiden verkar bra.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lika bra som min förra men bättre

Xperia 5 II 2021-01-11 av Leffe K (Sverige)

Större skärm, bra kamera,lätt att ha och göra med.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony äger

Xperia 5 II 2021-01-10 av Moxxi (Sverige)

Köpte typ en månad Sen. Nöjd med allt. Skärmen 10/10 Batteritid 10/10 Kamera 10/10 Enkelt och snabb att använda. Perfect storlek.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Klara färger o funktioner

Xperia 5 II 2021-01-06 av Hacke abc (Sverige)

Haft den några dagar, tar lite tid att lära sig en stor telefon, denna är drygt 3 cm större än min tidigare xperia z1 compact

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony Xperia 5 II

Xperia 5 II 2021-01-05 av Schutre (Sverige)

Fungerar bra, har i mitt tycke en lite för stor skärm, jag gillar mindre telefoner som går ned i alla fickor. Har du haft en Xperia tidigare känner du igen den, nu ska jag bara uppgradera abonnemanget till 5G.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hög kvalité

Xperia 5 II 2020-11-25 av Sassolini (Sverige)

Funkar mycket bra och var lätt att komma igång med. Det enda minuset på denna och alla andra mobiler är alla förinstallerade appar som bara tar plats och inte går att avinstallera .

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska funktioner

Xperia 5 II 2020-11-12 av Pepsi2010 (Sverige)

Jag har haft den i några veckor och är väldigt nöjd

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snabb, kraftfull!

Xperia 5 II 2020-10-29  (Sverige)

Supersnabb, bärbar! (många andra nya mobiltelefonmodeller är för stora). Jättebra kamera med 3 linser/brännvidder.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Topp!

Xperia 5 II 2020-10-28 av BG46 (Sverige)

Funkar kanon, lite hal att hålla i, saknar plånboksfodral. Men det kommer väl... I övrigt en rejält snabb telefon!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bästa mobilen

Xperia 5 II 2020-10-27 av granath (Sverige)

helt överlägsen mobil.headsetet som ingick för mig kom på 2 dagar efter köpet,helt underbart ljud,bästa nallen på 20 år för mig

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Premium experience

Xperia 5 II 2020-10-27 av Oligarchy (Sverige)

Superb build quality. Finest quality of photos amongst competition. Fantastic HDR+ oled screen. and buttery smooth performance

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Ersättaren till min tidigare Compact-modell

Xperia 5 II 2020-10-26 av Kjellgiganten (Sverige)

Jag köpte den här modellen för att den var så nära en compact-modellen som möjligt. Compact-modellen hade tydligen Sony slutat att tillverka. Hittills har den fungerat bra. nackdelen är storleken på längden.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Gillar den starkt

Xperia 5 II 2020-10-26  (Sverige)

Större och dyrare än alla telefoner hittills. Lite mindre än Xperia 1 och får plats i mina fickor. Snyggare än s20. Köp :-)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kraftfull och kompakt

Xperia 5 II 2020-10-26 av heisehui (Sverige)

Har nu haft telefonen i en vecka, gillar den kompakta formfaktorn som är greppvänlig. Den är dock väldigt hal så att använda den med en hand känns alltid lite riskfylld. Den gråa färgen är mycket finare i verkligheten, den högblanka ytan gör att den ser mer ur som silver än mattgrå. Batteriet har definitivt hållit en hel dags användning med musik-streamin, foto och 120hz. VIll man så kan batteriet räcka i två dagar med låganvändning. Kameran håller god kvalitet, men är inte i samma klass som Pixel, iPhone eller dyrare Samsung modeller med aggressiva mjukvaruoptimeringar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sonys absolut bästa mobil på länge

Xperia 5 II 2020-10-26 av Dan Th (Sverige)

Äntligen en mobil i helt rätt format. Ligger perfekt rätt i handen. Mobilen är snabb och kameran är otroligt bra. Finns inget att klaga på, inget. Den bästa mobil jag haft på riktigt, riktigt länge.

Taget från elgiganten.se

0

0