Xperia 10 IV

Den perfekta följeslagaren i vardagen

Den kraftfulla prestandan, superlätta designen, kameran med trippelobjektiv, den fantastiska 21:9 OLED-skärmen och det högkvalitativa ljudet kommer att få dig att undra hur du har kunnat leva utan Xperia 10 IV.

ALLA SMARTPHONES

Xperia 10 IV | Kompakt design | Lätt | 5 000 mAh-batteri

Xperia 10 IV
Xperia 10 IV i svart framifrån och bakifrån

greenpurplewhiteblack

Ett stort och kraftfullt batteri i en lätt och kompakt kropp

Att äga en Xperia 10 IV handlar om maximal njutning med minimal ansträngning. Den ligger bra i handen och är kompakt samt världens lättaste smartphone med 5G och ett högkapacitetsbatteri på 5 000 mAh.

Nu lanserar vi Xperia 10 IV
Uttryck dig med ett urval av färger

Svart/vitt/mintgrönt/lavendellila

Kamera

Med en funktionspackad kamera med trippelobjektiv går det hur lätt som helst att ta iögonfallande foton och videor, till och med i svagt ljus. 

Skärm

Den ljusare 6,0-tums breda 21:9 OLED-skärmen ger en fantastisk tittarupplevelse, från filmer till mobilspel.

Ljud

Med Xperia 10 IV kan du fördjupa dig i förstklassigt ljud, inklusive högupplöst ljud och 360 Reality Audio.

Design & prestanda

Ett batteri på 5 000 mAh som räcker länge i en lätt, handvänlig och hållbar design ger kraft och hastighet som uppfyller alla krav.

Hållbarhet

Xperia 10 IV demonstrerar Sonys kontinuerliga engagemang för hållbarhet, från plastfria förpackningar till åtkomstfunktioner.

Kamera

Enkel bildtagning och videofilmning

Med en kamera med trippelobjektiv och en rad användbara funktioner för stillbilder och video har det aldrig varit så enkelt att fånga levande motiv.

Spela in skarpa och skakfria videor

Optisk SteadyShot

Optisk bildstabilisering (OIS) avser inte endast stillbilder utan fungerar även för videor. När du spelar in video i farten ser den unika Optical SteadyShot-tekniken till att resultatet blir både skarpt och skakfritt.

Spela in video med mindre blackout och whiteout

Tack vare det utökade dynamiska omfånget filmar Xperia 10 IV video med anmärkningsvärt tydliga detaljer och mindre blackout och whiteout, även i höga kontrastförhållanden som starkt dagsljus

Skärm

En exceptionell filmupplevelse

Xperia 10 IV har en iögonfallande, 6,0-tums bred 21:9 OLED-skärm utan spår eller kamerahål som skymmer sikten så att du kan njuta fullt ut av filmer i helskärmsläge.

Fantastisk färg och kontrast

21:9 OLED/TRILUMINOS-skärm för mobil

Den breda 21:9 OLED-skärmen är ännu mer ljusstark än den tidigare modellen och kan återge hisnande bilder med livfulla färger och ren svärta. Sonys mångåriga TV-expertis får den unika TRILUMINOS®-skärmen för mobilteknik att optimera skärmen för filmvisning och återge utsökta, livfulla bilder.

Ljud

Fördjupa dig i förstklassigt ljud

Xperia 10 IV erbjuder musikälskare en fantastisk lyssnarupplevelse tack vare en rad förstklassiga ljudtekniker.

Man som använder trådlösa hörlurar intill en Xperia 10 IV som visar menyn Side Sense
Den perfekta partnern för att lyssna på musik i farten

Side Sense / Sony | Headphones Connect

När Xperia 10 IV parkopplas med Sony-hörlurar går det lätt att nå Sony | Headphones Connect-appen på menyn Side Sense – praktiskt när du snabbt vill justera ljudinställningar efter behov.

Design och prestanda

Kraft och hastighet i enkel stil

Xperia 10 IV kombinerar konstant batterikraft och snabb prestanda med en lätt, men mycket tålig och handvänlig design.

Hållbarhet

Förpackning för Xperia 10 IV
Inga plastförpackningar

Som ett led i hållbarhetsarbetet här på Sony innehåller förpackningen för Xperia 10 IV ingen plast. Sådana komponenter har antingen tagits bort eller ersatts med pappersmaterial.

Bygga ett hållbart samhälle tillsammans

Vi på Sony är också medvetna om att pappersresurserna är begränsade och arbetar kontinuerligt med att minska pappersanvändningen. Genom att ta bort laddaren och kabeln från förpackningen har vi gjort den cirka 50 % smalare än tidigare modeller. Eftersom de flesta Xperia-kunder redan har kompatibla laddare och kablar ber vi dem att hjälpa oss i vår strävan mot hållbarhet genom att återanvända dem.

Bild av en USB-kabel med en grön linje som korsar den samt en ikon för planeten jorden och en Xperia-smartphone
Bild som visar olika slags människor
Xperia är tillgänglig för alla

Du kan ta hjälp av åtkomstinställningar och appar för att anpassa din Xperia 10 IV, från aktivering av röststyrning till ökning av textstorleken.

Faktiska produktfunktioner, specifikationer, applikationer, tjänster, nätverkstillgänglighet, färger och storlek kan variera. Funktioner och specifikationer kan ändras utan föregående meddelande.

Vissa bilder är endast för illustrativa syften.

Objektivets verkan motsvarar 35 mm brännvidd.

Specifikationer och funktioner

Xperia 10 utgör det perfekta komplementet till vardagslivet tack vare en kombination av ett batteri med hög kapacitet och en superlätt, handvänlig och vattentålig design. Med en kamera med trippelobjektiv kan du enkelt ta iögonfallande foton och videor, samtidigt som den ljusstarka 21:9 OLED-skärmen och den högupplösta ljudkapaciteten gör underhållningen ännu mer uppslukande.
  • Kamera med tre linser: ultravidvinkel, vidvinkel och tele

  • 6,0-tums bred 21:9 OLED-skärm

  • Högkvalitativt ljud med högupplöst ljud och 3,5 mm hörlursuttag

  • Ett kraftfullt 5 000 mAh-batteri i ett lätt och handvänligt format ger bekväm användning

  • Vattentålig enligt IP65/68 och Corning® Gorilla® Glass Victus®

Mått
153 × 67 × 8,3 mm
Vikt
161 g
Vattentålig
Vattentålig (IPX5/IPX8), dammtålig (IP6X)
kapacitet
5 000 mAh
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger