Rek. Ca-pris

4 490,00 kr

(VAT)
111

4.3 baserat på 111 kundrecensioner

60
32
13
4
2
Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

115 Kundrecensioner

0

Oerhört prisvärd, snabb och lagom stor telefon

Xperia 10 III 2021-09-22 av BerlinerBär

Jag är supernöjd. Det här är min tredje Sony-telefon, det säger väl allt?! Jag har små händer och bredden på telefonen passar mig perfekt.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Excellent phone

Xperia 10 III 2021-09-21 av thegrandsmurf

I bought the phone 2 weeks ago and I'm so happy with it. I like that it has 6 gigabits of ram so mobile games and other apps run very smoothly on it. the camera is also fantastic, I like that I can take photos in HDR. I also love the 4k HDR display, makes watching movies and playing games so much better on a good quality screen.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony reliability and quality

Xperia 10 III 2021-09-20 av sssflyer

Bought another Sony phone they are always my favourites going back to my mars bar phone of more than twenty years ago The display is colourful and with great detail for a mid range phone with 5g and usual fine Sony phone cameras 4g ram and 128gb storage are ample for me love compact size and low weight compared with some heavy 6 inch Chinese phones only niggle single speaker and ringtone could be louder definitely rrcommend

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr guter Akku.

Xperia 10 III 2021-09-20 av ManuelM89

Eine Xperiareihe die sich stets treu bleibt. Vom System im Kern immer gleich, sowie Bedienung, einfache Orientierung beim Handywechsel.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gute Handhabung und Akkuleistung

Xperia 10 III 2021-09-20 av Expedia 10 lll

Eine Woche in Betrieb . Alles Top .Tolle Bilder .Super Handhabung

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Rubbish camera

Xperia 10 III 2021-09-20 av Rockport

Look good. But it is rubbish. Give me back my XZ phone

Prestanda

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Customer Support
2021-09-22

Hi Rockport,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with Xperia 10 lll.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia@ Sony Support UK

0

gute Bedienung

Xperia 10 III 2021-09-20

vor kurzem gekauft und noch nicht bereut kann ich weiter empfehlen

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

It's ok but not as good as I expected

Xperia 10 III 2021-09-19 av Taurus 7455

Bought this as a contract upgrade ,I hadn't physically seen phone just read reviews and specs online and had Xperia phone many years ago ,screen seems small and sound is not brilliant through speakers ,also had issues with it shutting down for no reason ,having said that it's waterproof ,camera seems good and it's easy to navigate through controls

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Från TIll

Xperia 10 III 2021-09-18 av Tilleman

Mycket bra att samtal till samma person men vid olika tidpunkter nu samlas ihop under en person. Synd att Mappar med appar i inte kopieras med Xperia Transfer 2. Ljudet med högtalarfunktion kunde vara bättre. Det tar tid att vänja sig vid en ny telefon om man kommer från Android 8.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Skulle vilja ha Fingerprint på baksidan

Xperia 10 III 2021-09-18 av Bosseman1

Tror att Sony den bästa lösningen på sikt. Utvecklingsavdelningen är på tårna.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Jag är mycket nöjd med den.

Xperia 10 III 2021-09-15 av Har inget smeknamn på den

Jag köpte den för två och en halv vecka sedan hos phonehouse.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Coole Kamera

Xperia 10 III 2021-09-13 av Sony Xperia 10

Hatte schon das Sony Xperia 10 war damit sehr zufrieden

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

better then expected

Xperia 10 III 2021-09-12 av barteq44

after 4 weeks of use, used on daily basis for a bit of everything except gaming, after 3 years switched from oneplus 6 (excellent phone) and no regrets, Xperia is more user friendly, it`s size, form, design, fingerprint sensor lacation and balance makes it easy to be used 90% of the time with one hand only for other 10% software features will maike it easy one hand use, excellent battery life, very good display - vibrant colors, clear and sharp picturevery good to read text on it, calls and audio quality over bluetooth (car or headphones) and camera are much better then my old phone, price/value 10 out of 10 would i buy this phone again tomorrow, if i would need one ? YES.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Tolle Extras super Handy

Xperia 10 III 2021-09-11 av Isa s

Vor einer Woche gekauft absolut zufrieden für mich persönlich würde nur von Sony Handy kaufen

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Not a bad phone

Xperia 10 III 2021-09-11 av Anoty

I bought this phone couple of weeks ago, size is brilliant can slip into most size pockets, as being only 6inches long helps a lot, Camera not bad at all unfortunately I belive it doestnt match up to my wifes xz1 compact phone which i believe has a 20megapixel main camera, this one only having 13megapixel camera, programs allready installed, dont know why you wont let the user uninstall the programs as they see fit instead of just disabling them not good im afraid. 6gig of ram hardly a lot for the price of this phone, I just replaced an oppo x2 neo phone because it was 6.5 inches but with 12gigs of ram and £100 cheaper, perhaps you may be able to do the same espacillay to encourage more buyers, anyway not bad for a phone as i said my main gripes was over priced for not a lot of memory and the fact you still not letting us uninstall certain bloatware.

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Customer Support
2021-09-13

Hi Anoty,

Thank you for your review.
We highly appreciate your feedback, we've raised it to the relevant channels for future developments.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia@ Sony Support UK

0

Gute Größe

Xperia 10 III 2021-09-10 av Bernhard Müller

Vor zwei Wochen gekauft und leider bemerkt , dass die Kamera einige Schwächen hat . Schnappschüsse sind leider kaum möglich . Im großen und ganzen aber ein gutes Handy .

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolles Smartphone

Xperia 10 III 2021-09-10 av Thermapp

It's a Sony! Richtig gut im Entertainment. Mein ständiger Begleiter.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Das Geld Wert!

Xperia 10 III 2021-09-10 av MM2019

Ich bin super, super zufrieden. Würde ich weiter empfehlen.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Grosser Akku

Xperia 10 III 2021-09-10 av Sony Alpha 6500

Vor 3 Wochen gekauft und bin sehr zufrieden bisher.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sleek and shiny

Xperia 10 III 2021-09-10 av TheRobert

It's a lovely phone to use. Looks and feels great.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Kompakte Mittelklasse

Xperia 10 III 2021-09-09 av elfjune

Wer ein unkompliziertes, kompaktes mittelklasse Smartphone sucht ist, ist mit dem Gerät gut beraten. Die Sprachqualität ist bei 4G gut. Die Möglichkeiten sind begrenzt, aber das Nötigste ist an Bord. Es ist ein gutes Einsteiger-Smartphone.

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Xperia 10 lll

Xperia 10 III 2021-09-08 av Manuela König

Vor 2 Monaten erworben, alles perfekt. Funktioniert schnell und problemlos.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Nöjd

Xperia 10 III 2021-09-08 av Britta12

Så här långt är jag nöjd med produkten men har inte varit i min ägo i mer än 14 dagar

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastiskt

Xperia 10 III 2021-09-08 av Fettah

Jag köpte för 2 veckor det er mycket bra och snabb

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Qualität, typisch Sony, typisch Japan

Xperia 10 III 2021-09-06 av Mvk62

Wie immer sehr zufrieden mit meinem neuen Xperia. Vorgänger war auch Xperia. 5 Jahre mir treu gedient.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Fodral

Xperia 10 III 2021-09-06 av Gomia

Tyvärr så fungerar inte telefonen, när man har ett fodral med magnet i fodralet.

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Batteritid utöver det vanliga!

Xperia 10 III 2021-09-05 av Ubbe 50

Har haft telefonen bara en vecka och inte hunnit utforska allt, men är hittills mycket nöjd.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Excellent phone

Xperia 10 III 2021-09-04 av Rondy

I have only had this phone just over a week ago still in the process of setting it up very easy to do so far i have had sony mobiles for nearly twenty years now and won't buy anything else the 10 111 is much quicker at starting than what I'm used to and has some great features the battery is very good upgrade from Sony 10 and before that the xa and Sony Ray all phones have never let me down very pleased thank you sony

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Lange Akkuzeit

Xperia 10 III 2021-09-04 av Mcpaynan72

Ich habe es zur Vertragsverlängerung bekommen. Ich hatte davor das sony xperia 10. Es hat ein besseres Display. Und vorallem der Akku hält bis jetzt deutlich länger.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Okänslig skärm

Xperia 10 III 2021-09-03 av Strålningssvag

I kombination med "glasskydd" fungerar skärmen dåligt. Den blir okänslig och man får trycka flera gånger.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Good midrange

Xperia 10 III 2021-09-02 av jannneO

I have been using it for a couple of months. I think I got what I paid for. It is faster, has got a bigger memory and a better screen than my last Xperia, but the camera is not the best, although it has three lenses and fancier controls. I wanted a smaller telephone but the only option was an iPhone. As I am very happy with the 4 generations of Xperia and with the superb support iOs was never an option.

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Customer Support
2021-09-07

Hi jannneO,

Thank you for leaving your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Xperia device and happy with the sound and picture quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

If you're facing any issues with the camera, please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwWm we will gladly assist you!

Mennah @ Sony support UK

0

Wertiger Alleskönner

Xperia 10 III 2021-09-02 av Jan Niklas

Wunderbar verarbeitetes Handy, für mich ein sehr guter Formfaktor, habe mich an einem Tag daran gewöhnt und es schätzen gelernt. Es meistert den Alltag ohne Probleme und hält sicher auch 2 Tage durch. Das mitgelieferte Netzteil ist nur recht schwach, aber man gewöhnt sich dran und mach in der Zwischenzeit halt andere Sachen.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Sony Xperia 10 iii

Xperia 10 III 2021-09-02 av Killerbri1997

It's really good the only thing that I'm disappointed in is the auto rotate does not work

Prestanda

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Mellan

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

Svar från Customer Support
2021-09-06

Hi Killerbri1997,

Thank you for your review. We're sorry to hear that you're facing difficulties with the auto rotation feature. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Bra smartphone till rätt pris!

Xperia 10 III 2021-09-02 av Göran_N

Nästan all fungerar som förväntat. Bra skärm, batteri, 3.5mm kontakt, inte för många appar som man inte vill använda. Snygg design. Ett par mindre saker jag inte gillar. En knapp som startar Google assistenten och det vore bra om man kunde välja att i stället starta kameran och ta bilder med knappen. Saknar även trådlös laddning, Qi. Det går inte att bestämma vilken panel som ska vara "hem panelen"

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

GREAT PHONE GOOD CAMERA

Xperia 10 III 2021-09-02 av KEVIN 52

THE I BOUGHT THIS PHONE A MONTH AGO AND I THINK IT IS VERY GOOD PHONE

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Nice Slick Phone

Xperia 10 III 2021-09-02 av Kelvin85

Brand new phone, nice exterior and features a decent camara, not to much bloatware within either and responds very well.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

Svar från Customer Support
2021-09-06

Hi Kelvin85,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your phone and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

En bra mobil

Xperia 10 III 2021-09-02 av Armering

Väldigt bra mobil till ett bra pris, kan rekommendera den

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Awesome and easy to use

Xperia 10 III 2021-09-01 av Daz1967

Awesome photos awesome software.. totally awesome phone

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Kamera und Design

Xperia 10 III 2021-09-01 av sabchribas

Kamera Bildergebnis Umgang Software des Telefons Ordnung der Apps im Gesamten anders als bisherige Xperia

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great phone with great features good looking phone

Xperia 10 III 2021-09-01 av Pam2021

I'm glad I brought the phone recommend to anyone it maybe midrange but still lives up to its name

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Phone

Xperia 10 III 2021-09-01 av Norty 650

I upgraded and having always been a Song owner chose this phone. Early days as yet but I very impressed. This is a huge recommendation from someone who is a bit of a novice with technology. Well done.

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Leistungsstarker Akku

Xperia 10 III 2021-09-01 av lleazye

Mit Sony Xperia Handys bisher immer zufrieden =]]]

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Great features

Xperia 10 III 2021-08-31 av Ladyhawke

I have only just started using this phone as upgraded my old Xperia and I am glad I did as the battery life lasts so much longer and features are really easy to use

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Tolles Design und Extras

Xperia 10 III 2021-08-31 av Lilo 2004

Super Handy ,hat mich wie immer voll überzeugt.Würde ich immer wieder kaufen.

Prestanda

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Lättare variant.

Xperia 10 III 2021-08-31 av Robert_golf

Har haft en i två veckor nu, hade en xz3 innan denna är lite mindre men snabbare. Skärmen är fin men inställningarna som skall med automatiskt funkar inte, man får göra om dom typ sparade nät etc. Mottagningen i mobben är sämre nu än innan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

einfache Bedienung

Xperia 10 III 2021-08-31 av enguefra 58

gut und handlich einfach zu bedienen kann man gut mit umgehen.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Great features. Just a good phone.

Xperia 10 III 2021-08-30 av Saundo80

I've had it for over a week & I'm very happy with it, like every Sony Xperia phone I've owned.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Sony 10iii

Xperia 10 III 2021-08-29 av Kallekula

Helt ok. Har inte lärt mig den än. Saknar bruksanvisning.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

The best

Xperia 10 III 2021-08-29 av 100 prozent Gartenfreude

Wer Sony Ericsson kennt kauft sich kein anderes...

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Poor

Xperia 10 III 2021-08-29 av Maul77

U can’t use your own headphones it is poor would not buy again

Prestanda

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Shame about the camera/video

Xperia 10 III 2021-08-27 av Kidsx2

Upgraded phone ,everything else fine but camera and video is disappointing, it's very delayed

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-09-01

Hi Kidsx2,

Thank you for your review.

We're sorry to hear that you're facing difficulties with your phone. We'd recommend trying the troubleshooting steps mentioned on this app for your camera app.

If the issue is still evident, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Mennah @ Sony support UK

0

Toppen bra

Xperia 10 III 2021-08-26 av Anneah

Köpte för en månad sedan och är nöjd, bytte min gamla Sony mot denna

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

tolles Gerät

Xperia 10 III 2021-08-26 av Hapec

erst ein paar Wochen in meinem Besitz, aber alle Erwartungen sind bereits übertroffen

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Tolles Smartphone doch nicht perfekt.

Xperia 10 III 2021-08-26 av AK123

Alles in allem toll. Nur sollte dringend an der Kamerasoftware bei schlechten Lichtbedingungen gearbeitet werden und an der Stabilität der Kamera App. Leider fehlen Stereolautsprecher und die Haptik hätte besser sein können (kein Handschmeichler). Auch die Größe des Smartphones hätte kleiner ausfallen können. Das Display hätte farbenfroher sein können. Ansonsten habe ich nichts zu beanstanden. Die Software läuft flüssig, telefonieren funktioniert und Stock Android.

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

2

0

Vettig telefon till vettigt pris

Xperia 10 III 2021-08-26 av Öbon

Köpte ytterligare en Sony efter övervägande. De tre jag haft tidigare har gått sönder och varit obrukbara. En tidigare upplaga av Sony 10, jag köpte, låste sig av och till, den såldes vidare för en liten peng. Den här, fas III, har jättefin batterikapcitet och smidigt format. Tyvärr låser även den sig vid lite slarvig användning av volymknapparna. Tryck påbåde volym upp o volym ner samtidigt så löser sig problemet. Ganska nöjd, här får man vad man betalar för.

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sony

Xperia 10 III 2021-08-25 av Babushka

I love my Xperia, I had a Sony before but wouldn’t buy an iPhone again.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Svagt stöd

Xperia 10 III 2021-08-25 av Knut Elander

Köpte den för flera månader sedan och har fortfarande inte fått grepp om den till skillnad mot tidigare Sony-telefoner som Xperia XZ21, X10, C m fl

Prestanda

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Dålig kamera!! Besviken.

Xperia 10 III 2021-08-25 av MikAK

Ångrar mitt köp av Xperia 10iii! Skitdålig kamera. Min fem år gamla Xperia X ... var mycket bättre! Dessutom laggar denna 10 III när jag ska öppna ljudfiler från tex YouTube och radio mm.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Great mobile for the price

Xperia 10 III 2021-08-24 av Mum of Charlie

Relatively new, replacing older Sony Xperia. Although it was considerably cheaper than my previous one I find it performs equally as well. I like how it fits in my hand and it is so easy to turn it on because of where the the finger print sensor is located. The screen is very clear and it takes an impressive photograph. Access to the apps is fast and they run smoothly. It was easy to transfer everything from my previous Xperia to this one.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Hänt mycket till det bättre på 5 år

Xperia 10 III 2021-08-24 av Hoffis

Har haft telefonen nu i två veckor och är mycket nöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Für den Typus ausgezeichnet

Xperia 10 III 2021-08-24 av Manfred Krause

Gesehen, bestellt und wunderbar zurecht gekommen. Kann ich nur empfehlen

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Quality Feel and Good Battery

Xperia 10 III 2021-08-24 av Robbie123

Had this phone about a month. Quality Feel to the phone. Responsive, and no issues. Battery lasts well and ends the day over 50% even with moderate/heavy use. I like the 21:9 display. Hi Res audio good on a phone at this price. Have not used the camera much yet but seems good so far.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr gut

Xperia 10 III 2021-08-24 av TobiasPatschiska

Hab leider nur das schwarze bekommen, hätte gerne ne andere Farbe. Die Hüllen die es gibt sind auch nicht der Brüller

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Dålig kamera tyvärr!

Xperia 10 III 2021-08-23 av MickAK

Väldigt missnöjd med kameran på Xperia 5 iii. Jämför med min fem år gamla mobil från maj 2016 Xperia X. ... Den var såååå mycket bättre! Saknar min gamla mobil! Denna känns klen. Ångrar att jag köpte den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

It's not a trick ...!

Xperia 10 III 2021-08-23 av Rastelli71

Preis-Leistung top - und erst der Accu!! Ersetzt im Alltag sogar das Büro.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great features

Xperia 10 III 2021-08-23 av Boat 11

I bought this last month ago and I'm so happy. I'm happy

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Väldigt nöjd.

Xperia 10 III 2021-08-23

Smidig och lättanvänd. Lagom stor för att få plats i handen och nå över hela skärmen. Bra batteriprestanda.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Great features

Xperia 10 III 2021-08-23 av Winnietranmere

I bought it 2 weeks ago , love the slim line design, battery lasts forever

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ljudkvalitén vid samtal

Xperia 10 III 2021-08-23 av ur2003

Glad att jag valde Sony igen .Så man slipper byta telefon inom kort Teknik och support gör att man kan ha den ett bra tag.

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra telefon till bra pris.

Xperia 10 III 2021-08-23 av Peolin

Har ägt Sonys telefoner under 15 år och blir sällan besviken. Visst, det är en mellan modell men man får mycket för pengarna.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Good battery charge life, excellent camera

Xperia 10 III 2021-08-23 av Treecutter

My second Xperia phone. Only replaced previous one because, in view of its age, it was not holding its charge as long as new. As a photographer I find it is very useful to have the ability to take good quality pictures even when I do not have my DSLR camera to hand.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0