42

3.6 baserat på 42 kundrecensioner

14
11
7
5
5

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Allt fungerar utmärkt!

Xperia 10 II 2021-03-09 av Morfar Janne (Sverige)

Haft mobilen i en vecka. Smidig funktion för att navigera i minnet mellan filer och foton. Allting fungerar bra, inklusive kameran. Utmärkt oled skärm. Mycket minne och långlivat batteri. Dessutom är den vattensäker!

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Bra batteritid

Xperia 10 II 2020-11-23 av Chn80 (Sverige)

Funkar bra men har tråkigt ljud i högtalaren. . . .

Taget från elgiganten.se

0

0

42 Kundrecensioner

0

Bra telefon med kass kamera

Xperia 10 II 2021-12-17 av LinusGustafsson (Sverige)

Jag är väldigt nöjd med minnet och skärmen men väääldigt missnöjd med kameran och ficklampan. Kameran tar kort i klass med min gamla Samsung galaxy a3 (2017). När man filmar med kameran så är den inte följsam alls, det blir som lagg i video väldigt lätt så fort något rör sig i videon. Ficklampan lyser ca 3meter när det är kolsvart ute. Jag börjar fundera på att byta den redan efter 2 månader.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt ok och prisvärd

Xperia 10 II 2021-10-24 av fluren (Sverige)

Har haft mobilen i drygt en vecka nu. Bra skärm, ganska bra batteritid, lite långsam ibland när man byter mellan appar och när man låser upp den med fingeravtryck. Kan rekommendera den till någon som inte behöver ett fartvidunder. Plus att den har hörlursuttag.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

I stort sätt samma funktioner som i min förra Sony Experia

Xperia 10 II 2021-09-24 av Nanne74 (Sverige)

Love it!! Uppfyller med råge alla mina krav och förväntningar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Seg och dålig kamera

Xperia 10 II 2021-09-06 av Skoogsan (Sverige)

Har alltid haft Sony på grund av deras fantastiska kameror och ljud. Ljudet är bra men telefonen är seg och fotografering kan man glömma! Selfies fungerar ok men allt annat går inte...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Stabil budget-telefon

Xperia 10 II 2021-09-06 av Henrik_A40 (Sverige)

Bra telefon för pengarna som ger ett solit intryck med många basfunktioner. Ett bra lyft ifrån föregångaren Xperia 10 och lämnar inget mer att önska not en Xperia 10-III

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Besvikelse

Xperia 10 II 2021-08-03 av Martin 1000 (Sverige)

Köp e,j hade en Xperia compact, denna lur är fortfarande bättre. Trodde att detta var en uppdat ex. Seg seg seg

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Ömtålig

Xperia 10 II 2021-07-21 av Arne21 (Sverige)

Glasets kant sticker ut lite och glaset spricker vid minsta slag. Mer ömtålig än tidigare Xperiamodeller. Använd den inte utan fodral.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra format

Xperia 10 II 2021-07-14 av Ufla (Sverige)

Haft den en dryg vecka mycket nöjd , formatet är lagom stort

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket prisvärd

Xperia 10 II 2021-07-11 av Ttoobbee (Sverige)

Snygg, snabb och bra på det mesta. Mycket bra price to performance midrange-modell!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra mobil till ett förmånligt pris

Xperia 10 II 2021-07-11 av selekpa1980 (Sverige)

Jag behövde en ny mobil eftersom minnet blev fullt och batteriet blev dålig. Därför köpte jag denna mobil som har 128 GB minne till ett bra pris hos Elgiganten. Är nöjd med Sony trots att det tar till att lära sig med funktioner som är lite annorlunda än min gamla Samsung.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Usel telefon

Xperia 10 II 2021-07-09 av CJel (Sverige)

Kameran är långsam. Telefonen är seg och bluetooth-modulen måste vara billigast tänkbara.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra

Xperia 10 II 2021-06-16 av Bece19 (Sverige)

Köpte den för att min gamla var nästan samma bra att känna igen sig så gott som direkt

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra prisvärd Android!

Xperia 10 II 2021-05-23 av Bobz (Sverige)

Allt är bra på den vad gäller vad den kan göra. Enda dåliga är att den reagerar lite slött när man ska klicka upp en app och skriva något i den, exempelvis WhatsApp. Jag får klicka flera ggr i meddelandefältet innan tangentbordet kommer upp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Missnöjd

Xperia 10 II 2021-05-22 av Missnöjd100 (Sverige)

Väldigt slö, känns plastig och fingeravtryck plattan värdelös, sämsta jag köpt på många år!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lätt lagom stor med bra skärm och batteritid

Xperia 10 II 2021-04-10 av Emma26 (Sverige)

Lätt kan ha i bröstfickan lagom stor skärm bra batteritid.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Inte bra

Xperia 10 II 2021-04-08 av Therese879 (Sverige)

Köpte telefonen, dagen efter lämnas den in pga klipp laggar och den är allmänt seg. Svarar inte på knapptryck. Inga fel hittades men rekommenderades att inte ladda in min säkerhetskopia då de kunde vara fel på den, så de gjorde jag inte. Fortfarande seg, svarar inte på knapptryck till och från. Filmade och fick meddelande samtidigt, mitt filmklipp är märkbart påverkat när jag sen kollade klippet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Levde inte upp till förväntningarna

Xperia 10 II 2021-03-28 av Holger123 (Sverige)

Displayens utformning/format är inte kompatibelt med vissa appar, t. Ex. Tiktok. Har haft flera Sony xperia innan denna och upplever inte att denna håller samma standard. Skärmskyddet till telefonen gör att touchkänsligheten försämras, och den går inte att öka i inställningar. Mycket kanske är en vanesak, men blev ingen wow känsla att byta till denna modell. Saknar att ha en ren kompakttelefon, den här är för lång.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sämsta mobil någonsin

Xperia 10 II 2021-03-22 av Carry2 (Sverige)

Jag köpte denna mobil för en vecka sedan, Dålig batteritid Kamera som ger suddiga och mörka bilder med oskärpa. Går inte ens använda specialgjorda touch screen handskar, som gick utmärkt med Xperia L3. Känns inte som denna mobil är värd pengarna. Så besviken.

Taget från elgiganten.se

0

0