Xperia 10

Den ultimata widescreen-telefonen

Presenterar 21:9-upplevelsen med Xperia 10:s breda 21:9-display. Multitaska enkelt och titta på filmer med samma bildförhållande som på bio. Fotografera, spela in och titta på video och bilder i 21:9 i en design som är som skapad för din hand.

SMARTPHONES

Xperia 10 6-tums bred 21:9-display med full HD+ | Dubbelkamera

Xperia 10
Bild på Xperia 10 6-tums bred 21:9-display med full HD+ | Dubbelkamera

pinknavysilverblack

Bred 6-tums 21:9-display med full HD+
Bred 6-tums 21:9-display med full HD+
Filminspelning i 21:9 och dubbelkamera
Filminspelning i 21:9 och dubbelkamera (13 MP + 5 MP)
High-Resolution Audio
Högupplöst ljud med DSEE HX™ och LDAC

Display 

Bred 21:9-display för multitasking

En 21:9-display ger dig ett mer användbart skärmområde och är perfekt för att använda två appar samtidigt, se mer och titta på filmer med 21:9 bildförhållande. Med Sidosensor och startappen kan du enkelt och snabbt aktivera delad skärm.

Se mer med en längre skärm

Mer innehåll ryms på den eleganta 6-tumsskärmen med 21:9 bildförhållande. Leta bland dina favoritappar utan att behöva bläddra lika mycket, allt i full HD+-skärpa.

Omslutande filmupplevelser med 21:9

Få en större, djupare upplevelse oavsett vad du tittar på med den breda 21:9-displayen hos Xperia 10. Se dina favoritfilmer i det biobildförhållande som de skapades i. Omslut dig av underhållning som det var meningen att den skulle upplevas med en bred skärm och kantlös design.

Kamera

Filminspelning i 21:9

Spela in dina filmer i 21:9 och använd ett biobildförhållande som används av professionella filmskapare. Och titta på dem på den breda 21:9-displayen i Xperia 10.

Plocka fram konstnären i dig med ett dubbelkamerasystem

Med ett dubbelkamerasystem på 13 MP och 5 MP kan du ta fantastiska foton och bli kreativ med den konstnärliga bokeheffekten.

Design

Ligger perfekt i handen.

Xperia 10 är utformad för att passa i handen. Den breda 21:9-displayen skapar en elegant och tunn form som är enkel att använda.

Skönhet möter hållbarhet med Corning® Gorilla® Glass 5

Xperia 10 använder Corning® Gorilla® Glass 5 för slitstyrka och hållbarhet medan den eleganta metallytan kompletterar den vackra formen.

Ljud

Smartphoneljud i ny skepnad med högupplöst ljud

För varje spår närmare originalinspelningen med högupplöst ljud och DSEE HX. LDAC-strömning förbättrar allt ljud när du lyssnar trådlöst eller med sladd.

Hör varje ton högt och tydligt

Smart förstärkningsteknologi ger rikare, kraftigare ljud med förbättrad bas så att du ska få ut så mycket som möjligt från din favoritmusik, oavsett var du är.

Batteri

Ett batteri som räcker längre

Med en rejäl 2 870 mAh laddningskapacitet ger batteriet i Xperia 10 all kraft du behöver. Dessutom förutser Smart Stamina hur länge du kommer att ha batterikraft kvar och anpassar energiförbrukningen för att hålla hjulen i rullning längre.

Ökar hållbarheten på ditt batteri

Våra laddningstekniker håller batterierna friska längre. Batterivård hindrar mobilen från att överladdas och Adaptiv laddning med Xperia övervakar mobilen när den laddas så att batteriet inte överbelastas.

Prestanda

Få mer gjort med en kraftfull processor

Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™630 hanterar enkelt alla dina appar, filmer, spel med mera.

512 GB microSD™-kortplats
Utöka minnet

Boosta mobilens lagring med upp till 512 GB med en microSD™-kortplats.

Dubbla SIM-kort
Missa aldrig ett samtal med dubbla SIM-kort

Hantera jobbet och fritiden från en mobil med två SIM-kortplatser.

Lär känna Xperia 10

Xperia 10 har en bred 21:9-display för bättre multitasking och omslutande filmupplevelser. Dessutom filminspelning i 21:9 med ett dubbelkamerasystem, allt i en lättanvänd, elegant design som ligger perfekt i handen.

Skärm

Flerfönster = bättre multitasking

Den breda 6-tums 21:9-skärmen ger dig utrymme att göra mer med din smartphone. Använd två appar samtidigt för enkel multitasking. Skriv mejl när du tittar på videor, eller skriv snabbmeddelanden när du läser de senaste artiklarna. Sidosensorn och startappen startar enkelt och smidigt delad skärm.

Få enkelt tillgång till dina favoritappar med Sidosensor

Sidosensor visar dig dina favoritappar snabbt så att du slipper att bläddra efter dem. Dubbeltryck bara på sidan av din Xperia 10 så förutser och visar den appar du vill se med hjälp av AI-systemet i Xperia™.

Bred 21:9-display

Den breda 21:9-displayen i Xperia 10 använder ett biobildförhållande som många filmer skapas i. De flesta smartphonedisplayerna kan inte hantera den här storleken och visar en svart rand längst upp och längst ner på skärmen. Men med Xperia 10 får du underhållning hela vägen från kant till kant.

Strömma 21:9-filmer

Med din breda 21:9-display kan du titta på kompatibelt material från Netflix på din smartphone med samma bildförhållande som på bio – precis som det var tänkt att det skulle upplevas. Med din breda 21:9-display kan du titta på kompatibelt material från Netflix* på din smartphone med samma bildförhållande som på bio – precis som det var tänkt att det skulle upplevas.

* Ett Netflixkonto krävs för att strömma.

Kamera

Filma med olika bildförhållanden

Med Xperia 10 kan du spela in video och fotografera med olika bildförhållanden för att uppfylla alla dina behov. Med filminspelning i 21:9 kan du spela in och titta på video i ett biobildförhållande som används i många filmer. Samtidigt passar 1:1-bildtagning perfekt för sociala medier.

4K-inspelning
4K-inspelning

Se varje detalj när du spelar in i fyra gånger full HD-upplösning.

SteadyShot™ bildstabilisering
Jämn och stadig inspelning med bildstabilisering

Spela in skakfri video till och med när du rör på dig med SteadyShot™ bildstabilisering.

Bli kreativ med ett 13 MP och 5 MP dubbelkamerasystem

13 MP-kameran på Xperia 10 gör att du kan ta fantastiska foton i alla situationer och i olika bildförhållanden, bland annat 21:9. Samtidigt gör 5 MP-kameran att du kan få vackert oskarp bakgrund, det som kallas för ”bokeh”, vilket är perfekt för konstnärliga porträtt.

Få enkelt vackra bakgrunder

Bokeh är en konstnärlig fotoeffekt som skapar en mjuk, oskarp bakgrund. Det brukade bara vara spegelreflexkameror som kunde skapa den här effekten men dubbelkamerasystemet i Xperia 10 gör att du kan skapa det med en knapptryckning.

Design

Utformad för att passa i handen

Xperia 10 har designats för att vara ergonomisk med en sömlös form som ligger perfekt i handen. Den smala 21:9-skärmen gör den lätt att hålla och den kompletteras med en kantlös design som skapar en mer omslutande smartphoneupplevelse.

Ljusets prakt

De färger som är tillgängliga i Xperia 10 har inspirerats av ljus som reflekteras från metallytor för ett snyggt, naturligt utseende.

Enkel enhandsanvändning med minigränssnitt

Minska storleken på displayen med en svepning med tummen för att enklare kunna nå appar med mera. Så att du kan använda din telefon med en hand när du är ute och rör på dig med samma funktionalitet.

Specifikationer

Bred 6-tums 21:9-display med full HD+ och filminspelning i 21:9, dubbelkamera (13MP + 5MP) och högupplöst ljud med DSEE HX™ samt LDAC.
  • Bred 6-tums 21:9-display med full HD+

  • Filminspelning i 21:9

  • Dubbelkamerasystem (13 MP + 5 MP)

  • Högupplöst ljud med DSEE HX™ och LDAC

  • Kraftigt 2 870 mAh-batteri

Mått
156 × 68 × 8,4 mm
Vikt
162 g
Vattentålig
-
Antal SIM
Ett SIM-kort, dubbla SIM-kort
kapacitet
2870 mAh
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger