Xperia 10 Plus

Större skärm. Större möjligheter.

Presenterar 21:9-upplevelsen med Xperia 10 Plus breda 6,5-tums 21:9-display. Använd två appar samtidigt för bättre multitasking, titta på filmer i bioformatet de filmades i och spela in dina egna med filminspelning i 21:9. Allt i en elegant design som ligger perfekt i handen.

SMARTPHONES

Xperia 10 Plus 6,5-tums bred 21:9-display med full HD+ | Dubbelkamera

Xperia 10 Plus
Bild på Xperia 10 Plus 6,5-tums bred 21:9-display med full HD+ | Dubbelkamera

navyblack

Bred 6,5-tums 21:9-display med full HD+
Bred 6,5-tums 21:9-display med full HD+
Filminspelning i 21:9
Filminspelning i 21:9 med 12 MP + 8 MP dubbelkamera och 2x optisk zoom
High-Resolution Audio
Högupplöst ljud med DSEE HX™ och LDAC

Skärm

Enkel multitasking med delad skärm

Titta på videor när du skriver meddelanden eller läs de senaste nyheterna när du skriver mejl. Den breda 21:9-displayen på Xperia 10 Plus har mer utrymme så att du kan använda två appar samtidigt för bättre multitasking. Tryck bara på sidan av mobilen och använd Side sense för att välja två appar som ska öppnas med delad skärm.

Se mer med en längre skärm

Bläddra mindre och få plats med mer av ditt favoritinnehåll med Xperia 10 Plus breda 6,5-tums 21:9-display. Allt i full HD+-skärpa.

Lev dig in mer i varje film med 21:9

Få en större, djupare upplevelse oavsett vad du tittar på med den breda 21:9-displayen hos Xperia 10 Plus. Det är samma bildförhållande som dina favoritfilmer har spelats in i. Med den breda skärmen och den kantlösa designen kan du se filmer på din smartphone som det var meningen att de skulle ses.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. och Wanda Culture Holding Co. Limited. Med ensamrätt.

Kamera

Filminspelning i 21:9

Spela in dina filmer i 21:9 och använd samma bildförhållande som används av professionella filmskapare. Och titta på dem på den breda 21:9-displayen i Xperia 10 Plus.

Dubbelkamerasystem med 2x optisk zoom

Med ett dubbelkamerasystem på 12 MP och 8 MP kan du ta foton av hög kvalitet och bli kreativ med den konstnärliga bokeheffekten. Xperia 10 Plus har också 2x optisk zoom så att du kommer nära nog för att få med detaljerna.

Design

Ligger perfekt i handen.

Xperia 10 Plus är gjord för att passa i din hand. Den breda 21:9-displayen skapar en elegant och tunn form som är enkel att använda.

Skönhet möter hållbarhet med Corning® Gorilla® Glass 5

Xperia 10 Plus använder Corning® Gorilla® Glass 5 för slitstyrka och hållbarhet medan den eleganta metallytan kompletterar den vackra formen.

Ljud

Smartphoneljud i ny skepnad med högupplöst ljud

För varje spår närmare originalinspelningen med högupplöst ljud och DSEE HX. LDAC-strömning förbättrar allt ljud när du lyssnar trådlöst eller med sladd.

Hör varje ton högt och tydligt

Smart förstärkningsteknologi ger rikare, kraftigare ljud med förbättrad bas så att du ska få ut så mycket som möjligt från din favoritmusik, oavsett var du är.

Batteri

Ett batteri som räcker längre

Med en rejäl 3 000 mAh laddningskapacitet ger Xperia 10 Plus batteri all kraft du behöver. Dessutom förutser Smart Stamina hur länge du kommer att ha batterikraft kvar och anpassar energiförbrukningen för att hålla hjulen i rullning längre.

Ökar hållbarheten på ditt batteri

Vår laddningsteknologi håller ditt batteri friskt längre. Batterivård hindrar mobilen från att överladdas och Adaptiv laddning med Xperia övervakar mobilen när den laddas för att se till att batteriet inte överbelastas.

Prestanda

Snabb prestanda med en kraftfull processor

Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 636 hanterar enkelt alla dina appar, filmer, spel med mera.

512 GB microSD™-kortplats
Utöka minnet

Boosta mobilens lagring med upp till 512 GB med en microSD™-kortplats.

Dubbla SIM-kort
Missa aldrig ett samtal med dubbla SIM-kort

Hantera jobbet och fritiden från en mobil med två SIM-kortplatser.

Lär känna Xperia 10 Plus

Xperia 10 Plus har en bred 6,5-tums 21:9-display, som är perfekt för multitasking, filminspelning i 21:9 från ett dubbelkamerasystem med 2x optisk zoom och en elegant design som ligger perfekt i handen.

Skärm

En delad skärm som är skapad för multitasking

Den breda 6,5-tums 21:9-skärmen har plats nog för att använda två appar samtidigt. Skriv mejl när du tittar på dina favoritserier eller chatta med vänner när du läser de senaste artiklarna. Med Side sense och startappen aktiverar du delad skärm snabbt och enkelt.

Få enkelt tillgång till dina favoritappar med Side sense

Side sense visar dig dina favoritappar snabbt så att du slipper att bläddra efter dem. Dubbeltryck bara på sidan av din Xperia 10 Plus så förutser och visar den appar du vill se med hjälp av AI-systemet i Xperia™.

Bred 21:9-display

Den breda displayen i Xperia 10 Plus använder samma 21:9-bildförhållande som filmer spelas in i. De flesta smartphonedisplayerna kan inte hantera den här storleken och visar en svart rand längst upp och längst ner på skärmen. Men med Xperia 10 Plus får du underhållning hela vägen från kant till kant.

Strömma 21:9-filmer

Med din breda 21:9-display kan du titta på kompatibelt material från Netflix på din smartphone med samma bildförhållande som på bio – precis som det var tänkt att det skulle upplevas.

Ett Netflixkonto krävs.

Kamera

Filma med olika bildförhållanden

Fotografera och spela in video med olika bildförhållanden beroende på dina behov. Med filminspelning i 21:9 kan du spela in och titta med samma bildförhållande som används på bio. Samtidigt är bildförhållandet 1:1 bäst för Instagrambilder.

4K-inspelning
4K-inspelning

Se varje detalj när du spelar in i fyra gånger full HD-upplösning.

SteadyShot™ bildstabilisering
Jämn och stadig inspelning med bildstabilisering

Spela in skakfri video till och med när du rör på dig med SteadyShot™ bildstabilisering.

Bli kreativ med ett 12 MP och 8 MP dubbelkamerasystem

12 MP-kamera i Xperia 10 Plus gör att du kan ta fantastiska foton i alla situationer, inklusive i 21:9 och andra bildförhållanden. Samtidigt hjälper 8 MP-kameran dig att få vackert oskarp bakgrund, det som kallas för ”bokeh”, och för dig närmare ditt motiv med 2x optisk zoom.

Få enkelt vackra bakgrunder

Bokeh är en konstnärlig fotoeffekt som skapar en mjuk, oskarp bakgrund. Det brukade bara vara spegelreflexkameror som kunde skapa den här effekten men dubbelkamerasystemet i Xperia 10 gör att du kan skapa det med en knapptryckning.

Detaljerade närbilder med 2x optisk zoom

Kom närmare händelsernas centrum med 2x optisk zoom. Med Xperia 10 Plus 8 MP kamera kommer du nära dina motiv så att du får med alla detaljer.

Design

Utformad för att passa i handen

Xperia 10 Plus har designats för att vara ergonomisk med en sömlös form som ligger perfekt i handen. Den smala 21:9-skärmen gör den lätt att hålla och den kompletteras med en kantlös design som skapar en mer omslutande smartphoneupplevelse.

Ljusets prakt

De färger som Xperia 10 Plus är tillgängliga i har inspirerats av ljus som reflekteras från metallytor för en snyggt, naturligt utseende.

Enkel enhandsanvändning med minigränssnitt

Minska storleken på displayen med en svepning med tummen för att enklare kunna nå appar med mera. Så att du kan använda din telefon med en hand när du är ute och rör på dig med samma funktionalitet.

Specifikationer

Bred 6,5-tums 21:9-display med full HD+ och filminspelning i 21:9 med 12 MP + 8 MP dubbelkamera och 2x optisk zoom, högupplöst ljud med DSEE HX™ och LDAC.
  • Bred 6,5-tums 21:9-display med full HD+

  • Filminspelning i 21:9

  • Dubbelkamerasystem (12 MP + 8 MP) och 2x optisk zoom

  • Högupplöst ljud med DSEE HX™ och LDAC

  • Kraftigt 3 000 mAh-batteri

Mått
167 × 73 × 8,3 mm
Vikt
180 g
Vattentålig
-
Antal SIM
Ett SIM-kort, dubbla SIM-kort
kapacitet
3000 mAh
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger