Underhållningen du älskar. Med hjälp av Google.

Titta på fler än 700 000 filmer och tv-serier på ett och samma ställe. Google TV samlar ditt favoritinnehåll från appar och prenumerationer och sorterar dem. Att söka är enkelt – fråga bara Google. Säg bara ”Ok Google, hitta actionfilmer” för att söka bland alla dina favoritappar.

Utvalda filmer och program för dig

Utforska nya filmer och tv-program med förslag baserade på vad du tittat på tidigare och vilka intressen du har. Du kan även lägga till saker i din lista direkt från telefonen, så att dina rekommendationer alltid är aktuella.

Med Google Play får du över 7000 appar och spel

Hitta mer i Google Play-butiken.

Titta på det du tycker om. Styr det med rösten.

Be Google att söka efter filmer, strömma appar, spela musik och styr tv:n – allt med rösten. Du kan till och med få svar, styra smarta hemenheter och mycket annat.

Smart fjärrkontroll med trådlös anslutning till PS4, Blu-ray-spelare, tv, digitalbox och högtalare.
Styr alla enheter med en och samma smarta fjärrkontroll

Alla smartenheter kan styras med vår smarta fjärrkontroll. Få åtkomst till videotjänster med en enda knapptryckning och börja se på tv-program och film i ditt rum på ett par sekunder.

Vardagsrumsbild som visar hur Google Assistant skapar ett smartare hem
Ditt hem på tv:n

Styr dina kompatibla smarta enheter i hemmet med rösten. Se säkerhetskamerans flöde direkt på tv:n. Justera rumstemperaturen, belysningen och mycket mer – allt du behöver göra är att fråga Google.

Ett vardagsrum med en tv som visar en smartphone i en hand. Båda skärmarna visar samma kajakbild
Strömma från din enhet

Casta enkelt filmer, tv-serier, foton och annat från mobilen direkt till tv:n.

Skärm som visar For All Mankind på Apple TV med en smartphone längst fram
Kompatibel med Apple AirPlay

Med Apple AirPlay kan du strömma video och ljud till din TV direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer och program från Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Kompatibel med Apple HomeKit

Med Apple HomeKit-tekniken får du ett enkelt och säkert sätt att styra din tv från Sony med hjälp av appen Apple Home och Siri på din iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod eller Mac-dator. Du kan konfigurera din tv i Home-appen med bara några få steg och styra tv:n genom ett knapptryck eller genom att fråga Siri när som helst.

Bilder som visar skärmbilder på Android TV, kvinna som styr tv med rösten via OK Google och smartphone-innehåll som castas till tv via Chromecast
Njut av smartare underhållning

Förenkla underhållningen med Android TV. Ta del av mer än 400 000 filmer och program på en och samma plats. Fråga Google för att styra tv:n med rösten. Casta enkelt foton, videor och musik från enheter till din tv med Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.