Underhållningen du älskar. Med hjälp av Google.

Titta på fler än 700 000 filmer och tv-serier på ett och samma ställe. Google TV samlar ditt favoritinnehåll från appar och prenumerationer och sorterar dem. Att söka är enkelt – fråga bara Google. Säg bara ”Ok Google, hitta actionfilmer” för att söka bland alla dina favoritappar.

Utvalda filmer och program för dig

Utforska nya filmer och tv-program med förslag baserade på vad du tittat på tidigare och vilka intressen du har. Du kan även lägga till saker i din lista direkt från telefonen, så att dina rekommendationer alltid är aktuella.

Över 7 000 appar, mer än någon annan smart-tv

Hitta mer i Google Play-butiken.

En fantastisk Netflix-upplevelse

Rekommenderas av Netflix
Netflix rekommenderar våra smarta tv-apparater

Netflix gör det lättare för dig att hitta tv-apparater med bättre prestanda, enklare appåtkomst och nya funktioner som gör en smart-tv bättre. Med en Netflix Recommended TV kan du se program och filmer med hjälp av en särskild knapp och röststyrning.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Det här läget har utvecklats särskilt för att Netflix-filmer ska få samma bildkvalitet på en tv som i filmstudion. Med Netflix Calibrated Mode förmedlas filmskaparens budskap precis som det var tänkt.

Dolby Vision och Dolby Atmos
Få hela Dolby-upplevelsen

Vissa smarta tv-modeller är kompatibla med Dolby Vision® och Dolby Atmos®, vilket ger en otrolig tittarupplevelse med ljud från alla riktningar.

Titta på det du tycker om. Styr det med rösten.

Be Google att söka efter filmer, strömma appar, spela musik och styr tv:n – allt med rösten. Du kan till och med få svar, styra smarta hemenheter och mycket annat.

Smart fjärrkontroll med trådlös anslutning till PS4, Blu-ray-spelare, tv, digitalbox och högtalare.
Styr alla enheter med en och samma smarta fjärrkontroll

Alla smartenheter kan styras med vår smarta fjärrkontroll. Få åtkomst till videotjänster med en enda knapptryckning och börja se på tv-program och film i ditt rum på ett par sekunder.

Vardagsrumsbild som visar hur Google Assistant skapar ett smartare hem
Ditt hem på tv:n

Styr dina kompatibla smarta enheter i hemmet med rösten. Se säkerhetskamerans flöde direkt på tv:n. Justera rumstemperaturen, belysningen och mycket mer – allt du behöver göra är att fråga Google.

Strömma från din enhet

Casta enkelt filmer, tv-serier, foton och annat från mobilen direkt till tv:n. 

Person som håller en smartphone och castar en bild av en kanotist till en väggmonterad tv ovanför ett träskåp
Bilder som visar skärmbilder på Android TV, kvinna som styr tv med rösten via OK Google och smartphone-innehåll som castas till tv via Chromecast
Njut av smartare underhållning

Förenkla underhållningen med Android TV. Ta del av mer än 400 000 filmer och program på en och samma plats. Fråga Google för att styra tv:n med rösten. Casta enkelt foton, videor och musik från enheter till din tv med Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.