Underhållningen du älskar. Med hjälp av Google.

Titta på fler än 700 000 filmer och tv-serier på ett och samma ställe. Google TV samlar ditt favoritinnehåll från appar och prenumerationer och organiserar dem. Att söka är enkelt – fråga bara Google. Säg bara ”Ok Google, hitta actionfilmer” eller ”Ok Google, visa tv-program med sci-fi-äventyr” för att söka i dina favoritappar.

Över 5 000 appar, fler än någon annan smart-tv

Hitta mer i Google Play-butiken

Utvalda filmer och program för dig

Utforska nya filmer och tv-program med förslag baserade på vad du tittat på tidigare och vilka intressen du har. Du kan också lägga till saker i din lista direkt från telefonen, så att dina rekommendationer alltid är aktuella.

En fantastisk Netflix-upplevelse

Rekommenderas av Netflix
Netflix rekommenderar våra smarta tv-apparater

Netflix gör det lättare för dig att hitta tv-apparater med bättre prestanda, enklare appåtkomst och nya funktioner som gör en smart-tv bättre. Med en Netflix Recommended TV kan du se program och filmer med hjälp av en särskild knapp och röststyrning.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Det här läget har utvecklats särskilt för att Netflix-filmer ska få samma bildkvalitet på en tv som i filmstudion. Med Netflix Calibrated Mode förmedlas filmskaparens budskap precis som det var tänkt.

Dolby Vision och Dolby Atmos
Få hela Dolby-upplevelsen

Vissa smarta tv-modeller är kompatibla med Dolby Vision® och Dolby Atmos®, vilket ger en otrolig tittarupplevelse med ljud från alla riktningar.

Titta på det du älskar, kontrollera det med rösten

Nu kan du söka efter program, få rekommendationer och till och med styra din tv snabbare med rösten. Fråga Google eller Amazon Echo efter lite hjälp handsfree på storskärmen.

Kvinna som tittar på fotboll på en tv från Sony med röststyrning och Google Assistant och Logotyperna för Ok Google och Alexa
Smart fjärrkontroll med trådlös anslutning till PS4, Blu-ray-spelare, tv, digitalbox och högtalare.
Styr alla enheter med en och samma smarta fjärrkontroll

Alla smartenheter kan styras med vår smarta fjärrkontroll. Få åtkomst till videotjänster med en enda knapptryckning och börja se på tv-program och film i ditt rum på ett par sekunder.

Heminredning med fokus på smarta hemelektronikenheter
Styr ditt smarta hem enkelt

Använd rösten för att styra dina smarta hemelektronikenheter i hela hemmet. Reglera ljuset och styr andra anslutna enheter.

Maxa dina smartphone-favoriter

Njut av de videor, bilder, spel med mer som du gillar bäst från dina iOS- eller Android-enheter på stora skärmen.

Två smartphones som castar en bild på en katt och en kajakpaddlare till en tv från Sony med Apple AirPlay och Chromecast
Bild av Android TV med ett urval av innehåll på skärmen med sidobilder av en kvinna som styr tv:n med rösten och någon som ser på smartphone-innehåll på tv:n
Njut av smartare underhållning

Ta del av mer än 400 000 filmer och program på en och samma plats. Styr tv:n med hjälp av rösten och titta smidigt på innehåll från din smartphone på tv:n.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.