Smartare upplevelser med Android TV

Utforska dina favoritappar snabbt och enkelt med rösten, utan att behöva vänta.

Över 5 000 appar, fler än någon annan smart-tv

Hitta mer i Google Play-butiken

Titta på det du älskar, kontrollera det med rösten

Nu kan du söka efter program, få rekommendationer och till och med styra din tv snabbare med rösten. Fråga Google eller Amazon Echo efter lite hjälp handsfree på storskärmen.

Kvinna som tittar på fotboll på en tv från Sony med röststyrning och Google Assistant och Logotyperna för Ok Google och Alexa
Kompatibel med Google Home
Kompatibelt med Google Home

Anslut till Google Home för sömlös handsfreestyrning av din tv-apparat från Sony. Med Google Home hittar och strömmar du dina favoritvideor på din tv-apparat från Sony utan att behöva lyfta ett finger.

Enkel kontroll av flera olika enheter med smart fjärrkontroll
Enkel kontroll med smart fjärrkontroll

Anslut digitalboxar och andra enheter till din OLED Smart TV via HDMI och styr dem med en enda smart fjärrkontroll. En smalare, mer rundad design med inbyggd mikrofon för röststyrning och förbättrad placering av knapparna gör den enkel att använda.

Heminredning med fokus på smarta hemelektronikenheter
Styr ditt smarta hem enkelt

Använd rösten för att styra dina smarta hemelektronikenheter i hela hemmet. Reglera ljuset och styr andra anslutna enheter.

Maxa dina smartphone-favoriter

Njut av de videor, bilder, spel med mer som du gillar bäst från dina iOS- eller Android-enheter på stora skärmen.

Två smartphones som castar en bild på en katt och en kajakpaddlare till en tv från Sony med Apple AirPlay och Chromecast
Visa med en större, bättre skärm med Chromecast built-in

Med Chromecast kan du casta dina favoritvideor, -spel och -appar i toppkvalitet från en mobil enhet till tv:n. Tryck bara på någon av Cast-knapparna på din Android- eller iOS-skärm och maxa det du gillar mest. Casta innehållet och fortsätt att surfa på din telefon eller surfplatta.

Chromecast inbyggt – logotyp