Smartare upplevelser med Android TV

Utforska dina favoritappar snabbt och enkelt med rösten, utan att behöva vänta.

Över 5 000 appar, fler än någon annan smart-tv

Hitta mer i Google Play-butiken

En fantastisk Netflix-upplevelse

Rekommenderas av Netflix
Netflix rekommenderar våra Android TV-apparater

Netflix gör det lättare för dig att hitta tv-apparater med bättre prestanda, enklare appåtkomst och nya funktioner som gör en smart-tv bättre. Med en Netflix Recommended TV kan du se program och filmer med hjälp av en särskild knapp och röststyrning.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Det här läget har utvecklats särskilt för att Netflix-filmer ska få samma bildkvalitet på en tv som i filmstudion. Med Netflix Calibrated Mode förmedlas filmskaparens budskap precis som det var tänkt.

Dolby Vision och Dolby Atmos
Få hela Dolby-upplevelsen

Vissa Android TV-apparater är kompatibla med Dolby Vision® och Dolby Atmos®, vilket ger en otrolig tittarupplevelse med ljud från alla riktningar.

Använd din tv på nya sätt

Ingen smart högtalare? Inga problem. Med inbyggd Google Assistant kan du skapa ett smart hem. Be Google Assistant att hitta din favoritunderhållning och styr din tv från Sony och andra anslutna enheter med rösten. Ingen fjärrkontroll behövs.

Kompatibel med Google Home
Kompatibelt med Google Home

Anslut till Google Home för sömlös handsfreestyrning av din tv-apparat från Sony. Med Google Home hittar och strömmar du dina favoritvideor på din tv-apparat från Sony utan att behöva lyfta ett finger.

Enkel kontroll av flera olika enheter med smart fjärrkontroll
Enkel kontroll med smart fjärrkontroll

Anslut digitalboxar och andra enheter till din OLED Smart TV via HDMI och styr dem med en enda smart fjärrkontroll. En smalare, mer rundad design med inbyggd mikrofon för röststyrning och förbättrad placering av knapparna gör den enkel att använda.

Fungerar med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strömma video och ljud till tv:n direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Titta på filmer och serier från Apple TV-appen, dina favoritappar eller Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Fungerar med Apple AirPlay/Apple
Visa med en större, bättre skärm med Chromecast built-in

Med Chromecast kan du casta dina favoritvideor, -spel och -appar i toppkvalitet från en mobil enhet till tv:n. Tryck bara på någon av Cast-knapparna på din Android- eller iOS-skärm och maxa det du gillar mest. Casta innehållet och fortsätt att surfa på din telefon eller surfplatta.

Chromecast inbyggt – logotyp