Underhållningen du älskar. Med hjälp av Google.

Titta på fler än 700 000 filmer och tv-serier på ett och samma ställe. Google TV samlar ditt favoritinnehåll från appar och prenumerationer och sorterar dem. Att söka är enkelt – fråga bara Google. Säg bara ”Ok Google, hitta actionfilmer” för att söka bland alla dina favoritappar.

Utvalda filmer och program för dig

Utforska nya filmer och tv-program med förslag baserade på vad du tittat på tidigare och vilka intressen du har. Du kan även lägga till saker i din lista direkt från telefonen, så att dina rekommendationer alltid är aktuella.

Med Google Play får du över 7000 appar och spel

Hitta mer i Google Play-butiken.

Närbild av en kvinna som styr tv:n med sin röst
Handsfreehjälp från Google

Med röststyrning inbyggt i Google TV kan du lägga undan fjärrkontrollen och helt enkelt styra tv:n med rösten. Fråga Google om en specifik titel, sök efter genre eller få personliga rekommendationer om vad du ska titta på genom att säga: "Ok Google, vad ska jag titta på?". Du kan även få svar på skärmen, styra smarta hemenheter och mycket mer.

Vardagsrumsbild som visar hur Google Assistant skapar ett smartare hem
Ditt hem på tv:n

Styr dina kompatibla smarta enheter i hemmet med rösten. Se säkerhetskamerans flöde direkt på tv:n. Justera rumstemperaturen, belysningen och mycket mer – allt du behöver göra är att fråga Google.

Ett vardagsrum med en tv som visar en smartphone i en hand. Båda skärmarna visar samma kajakbild
Streama från din enhet

Casta enkelt filmer, tv-serier, foton och annat från mobilen direkt till tv:n.

Skärm som visar For All Mankind på Apple TV med en smartphone längst fram
Kompatibel med Apple AirPlay

Med Apple AirPlay kan du streama video och ljud till din TV direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer och program från Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Kompatibel med Apple HomeKit

Med Apple HomeKit-tekniken får du ett enkelt och säkert sätt att styra din tv från Sony med hjälp av appen Apple Home och Siri på din iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod eller Mac-dator. Du kan konfigurera din tv i Home-appen med bara några få steg och styra tv:n genom ett knapptryck eller genom att fråga Siri när som helst.

Öppna upp för nya upplevelser med BRAVIA CAM, med ljud och ljusstyrka som optimerats för dig

Anslut Sony BRAVIA CAM till din BRAVIA XR-tv och upptäck nya sätt att njuta av tv. BRAVIA CAM känner igen var du är i rummet och hur långt ifrån tv:n du befinner dig, och justerar ljud- och bildinställningar därefter. Med Automatiskt strömsparläge mörkas skärmen ned automatiskt när du inte tittar.

En fjärrkontroll i ljus och i mörker med upplysta knappar i mörkret.
Avskalad fjärrkontroll som är lätt att använda även i mörker

Vi har omdesignat vår fjärrkontroll från grunden för att göra det så lätt som möjligt att styra din tv, dag som natt. Vår nya premiumkontroll med förenklade knappar och bakbelysning gör symbolerna synliga även i mörker. Med en kompakt design i aluminium får fjärrkontrollen en elegant, stilren look, och känns bekväm att hålla i handen.