Gå vidare till Innehåll

VÄCK NYFIKENHETEN

Oändlig underhållning

Upptäck spel och foton, musik och filmer, internet och appar. Med en Android TV från Sony kan du kliva in i en helt ny värld av underhållning

Ta det lugnt. Använd rösten

Nu slipper du ange text. Med Voice Search kan du enkelt hitta bra innehåll och erbjudanden genom att bara använda rösten. Hitta favoriterna hos många olika leverantörer som Netflix, Hulu, Google Play™, YouTube™ och Spotify®.

Hitta allt snabbare

Så mycket innehåll, så enkelt att utforska

Kolla in de senaste tv-boxarna, adrenalinpumpande actionfilmer och komediserier på bara några ögonblick. Med innehållsfältet på tv-apparater från Sony är det enklare att hitta underhållningen du söker.

  • Översikt över innehållsfält
  • YouTube™
  • Netflix

Ditt nya, smarta liv

Skicka till en större, bättre skärm med Chromecast inbyggt

Med Chromecast kan du casta dina favoritvideor, -spel och -appar i toppkvalitet från en mobil enhet till tv:n. Tryck bara på någon av Cast-knapparna på din Android- eller iOS-skärm och maxa det du gillar mest. Casta innehållet och fortsätt att surfa på din telefon eller surfplatta.

  • Utvald av Netflix
  • Netflix i 4K HDR
  • Netflix-knapp
  • Kostnadsfri provperiod

Underhållning utan gränser

Dina favoritappar på tv:n

Allt är nära till hands – de senaste onlinefilmerna, spel, musik och tv. Ta del av ett stort utbud av underhållning på ett helt nytt sätt.

Fler appar. Fler spel. Fler roliga stunder.

Du kan enkelt utöka hårddiskens kapacitet via en USB-anslutning och få mer plats för roliga appar och spel.

Smart-tv ansluten till en exter hårddiska via USB.

Gjord för spel

Gör dig redo för din bästa spelupplevelse någonsin. Få ut det mesta av dina spel med en tv från Sony som är speciellt gjord för spelande.

Spela mer

Titta närmare på kompatibla enheter för ditt spelande

Välj bland våra speciellt utvalda kontrollenheter och få det bästa inom spelande på storbildsskärm eller navigera på tv:n enkelt och intuitivt med ett tangentbord.

Logitech-kontrollenhet

Logitech-kontrollenhet

Logitech-tangentbord

Logitech-tangentbord