Gå vidare till Innehåll
Tv-Apparater

Smart-tv-apparater

Ta del av enastående bilder och anslutning med våra bästa smart-tv-apparater. Utforska den här sidan och se hur våra smart-tv-apparater kan ge dig en helt ny hemunderhållningsupplevelse.

En smart fjärrkontroll till din smart-tv

Ta fjärrkontrollen och luta dig tillbaka med One-Flick Entertainment för smart-tv-apparater. Fjärrkontrollen drivs med BRAVIA®, och den förbättrade användbarheten gör att du enkelt kan utforska foton, musik, filmer och webbinnehåll. Har du bråttom? Då kan du använda snabbstartsfunktionen – ännu en praktisk funktion som finns smart-tv-apparaterna från Sony.

Fjärrkontroll för Sony Ultra HD smart-tv-apparater

Ljud som känns

Alla ljud, från viskningar till explosioner, låter mer kraftfulla på de bästa smart-tv-apparaterna från Sony. Banbrytande teknik som ClearAudio+ och Voice Zoom förbättrar skärpan så att du aldrig missar ett ord. Basen, mellanregistret och de höga tonerna balanseras perfekt med Clear Phase så du får ett fulländat ljud oavsett vad du tittar på.

Par som tittar på 4K-smart-tv med Sony ClearAudio
Dela innehåll med vänner på smart-tv-apparater från Sony

Titta tillsammans trots att ni är på olika platser

Du kan enkelt dela dina tankar om allt från viktiga matcher till seriens säsongsavslutning med en smart-tv från Sony. Med synkroniserad visning – en inbyggd funktion i våra smart-tv-apparater – kan du skicka och se tweets i realtid om det du tittar på. Vill du berätta för nära och kära om filmen du just har sett? Aktivera Skype™ så är du redo.