SX2000 DIGITAL RÖSTINSPELARE I SX-SERIEN

Fullständiga specifikationer och funktioner

ICD-SX2000

Rek. Ca-pris

2 750,00 kr

(VAT)

Allmänna funktioner

Inbyggt minne
16 GB

Gränssnitt

Ingångs- och utgångsterminaler
Extern ingång (stereominiuttag), kan användas med nätkabel, lägsta uteffekt (ca1,5 mV), hörlurar (stereominiuttag), USB-kontakt (typ A), kortplats (micro SD)

Färgalternativ

black

Funktioner

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

High-Resolution Audio för felfri uppspelning

Digital musikuppspelning av högsta klass med High-Resolution Audio. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd, och både antalet ljudsamplingar per sekund och bithastighetsprecisionen för varje sampling höjs. Det ger en återgivning av artistens musik utan kompromisser. Hör varje andetag och subtila nyanser för en riktigt känslomässig upplevelse.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

Finjustera inspelningar med en riktad 3-vägsmikrofon

Spela in olika ljudmiljöer genom att justera de inbyggda riktade mikrofonerna. Välj mellan zoom för små grupper av människor som företagsmöten eller självstudiekurser, XT för musiksessioner eller bred stereo för utomhusevenemang och konferenser.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

REC Remote för enkel kontroll via smartphone

REC Remote-appen är tillgänglig på GooglePlay för Android-enheter och på AppStore för iOS-enheter, och med den kan du fjärrstyra inspelaren med hjälp av Bluetooth®. Du kan starta och stoppa inspelningen, justera inspelningsnivåer och -inställningar och till och med lägga till spårmarkeringar så att du kan hitta innehåll snabbt. Med det enkla gränssnittet på telefonen kan du styra, övervaka och organisera inspelningar på avstånd.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

Linjär PCM-inspelning för oslagbart ljud

Den här röstinspelaren kan hantera linjär PCM-inspelning vid samplingsfrekvenser på upp till 96 kHz och bithastigheter på upp till 24 bitar, och den kan fånga de mest subtila nyanserna i liveframträdanden och -evenemang. Den kan spela in med en ljudkvalitet som är bättre än cd, vilket gör den perfekt för musiker som vill ha kvalitetsinspelningar av sig själva till sina fans.

Flera musikformat för enkel uppspelning

ICD-SX2000 kan hantera populära musikformat som mp3, WAV och FLAC. Med FLAC (Free Lossless Audio Codec) kan du lyssna på komprimerade musikspår utan att ljudkvaliteten försämras.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

Digital S-Master HX-förstärkare: det renaste ljudet du kan tänka dig 

Bästa möjliga High-Resolution Audio med Digital S Master HX-förstärkaren. Med en förenklad, helt digital signalväg återger S-Master HX nyanserna och det breda frekvensomfånget i format med hög upplösning. Till skillnad från i vanliga förstärkare bevaras den digitala signalen ända tills strax innan den spelas upp via högtalarna. Det ger minskad distorsion och ett High-Resolution Audio-ljud som gör att musiken låter precis som artisten tänkt sig.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

Utöka minneskapaciteten genom att använda SD-kort

Lagra ännu fler inspelningar med en SD-kortplats. Du kan utöka minneskapaciteten från 4 till 32 GB genom att använda microSDHC-media och till 64 GB eller mer genom att använda microSDXC-media. Det går inte att spela in LPCM 96 kHz/24-bitars ljud direkt på ett microSDHC- eller microSDXC-kort.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

USB Direct för enkla anslutningar utan kabel

Slösa inte tid på kabelanslutning. Med inbyggd USB kan du ansluta din röstinspelare direkt till en dator och enkelt lagra och överföra inspelningar.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

Med 16 GB inbyggt minne kan du lagra flera inspelningar

Lagra upp till 636 timmar inspelningsmaterial i LP-läge (mp3, 48 kbit/S). Det räcker för flera bandrepetitioner, möten och intervjuer. Du kan även spela in upp till 6 timmar och 35 minuter av högkvalitativ inspelning i LPCM-läge med 96 kHz/24 bitar.

Bild på SX2000 digital röstinspelare i SX-serien

Inbyggt stativfäste för vibrationsfri inspelning

Du kan enkelt fästa ett stativ när du vill spela in evenemang som bandrepetitioner, konferenspresentationer och intervjuer. Genom att använda ett stativ kan du undvika eventuella vibrationer från ytor som skrivbord eller bord.