RÖSTINSPELARE

PX470 Digital röstinspelare i PX-serien

ICD-PX470
Bild på PX470 Digital röstinspelare i PX-serien

4 GB

ICD-PX470

Rek. Ca-pris

1 000,00 kr

(VAT)
Bilder på PX470 Digital röstinspelare i PX-serien
Bilder på PX470 Digital röstinspelare i PX-serien
Bilder på PX470 Digital röstinspelare i PX-serien
Bilder på PX470 Digital röstinspelare i PX-serien
Bilder på PX470 Digital röstinspelare i PX-serien

Funktioner

Direkt USB-anslutning för snabb filöverföring

Det går snabbt och är enkelt att föra över filer till och från datorn. Anslut bara ICD-PX470 till en ledig USB-port direkt – det behövs ingen USB-kabel.

Lägg till extra minne med microSD-kortplats

ICD-PX470 har 4 GB inbyggt minne vilket ger en längsta inspelningstid på 59 timmar och 35 minuter när du spelar in i stereo i mp3-format, 128 kbit/s. Minnet kan utökas med ett microSD-kort till upp till 32 GB extra minne – motsvarande minst 536 timmars (microSD 32 GB 、mp3 128 kbit/s) inspelningstid.

Med kalendersökningen hittar du snabbt rätt fil

Inspelningarna är datummärkta så det är enkelt att hitta de som spelades in en viss dag. Ta fram kalendern och leta igenom dagarna efter en särskild inspelning.

I transkriberingsläget kan du enkelt gå igenom inspelningarna

Att överföra konversation till text är enkelt med transkriberingsläget. Spola enkelt fram och tillbaka och skapa bokmärken som hjälper dig att hitta i materialet. Och med digital pitchkontroll kan du sänka uppspelningshastigheten så att det blir enklare att höra vad som sägs.

Lågfrekvensfilter eliminerar oönskat brus

Filtrera bort lågfrekvent bakgrundsbrus under inspelning med ett lågfrekvensfilter. Källor med oönskade ljud som projektorer, trafik och blåst kan filtreras bort så att rösterna hörs tydligt vid uppspelning.

Spela in och lyssna i PCM- eller mp3-format

Spela in i två populära filformat. Linjära PCM-filer är stora, men spelar in fler detaljer – perfekt för musikinspelning. Mp3-filer är komprimerade och tar upp mindre plats, vilket gör dem lämpliga för att spela in långa föreläsningar eller möten. ICD-PX470 kan också spela upp mp3-filer och PCM-filer, så att du kan lyssna på din favoritmusik i musikspelarläget.

Den automatiska röstinspelningen minskar bakgrundsbruset

Vill du spela in när någon pratar? Sätt på automatisk röstinspelning så optimerar ICD-PX470 ljudinställningarna för röstfrekvenser. Resultatet blir en renare inspelning med minskat bakgrundsbrus. Och när du sedan lyssnar inspelningen rensar Clear Voice-tekniken ljudet ännu mer.

S-mikrofonsystemet spelar in avlägsna eller tysta ljud

Nu kan du spela in tysta ljudkällor utan att få med alltför mycket bakgrundsbrus, tack vare den känsliga S-mikrofonen. Till och med avlägset fågelkvitter kan spelas in med ett naturligt och tydligt ljud.

Extra lång batteritid ger längre inspelning

Vid inspelning med den inbyggda mikrofonen i mp3-format (192/128 kbit/s) håller det medföljande AAA-batteriet i upp till 55 timmar. Det är mer än två hela dygns inspelning utan batteribyte – perfekt vid inspelning av långa konferenser och evenemang.

Justerbart mikrofonavstånd för klarare röster

Justerbara mikrofoninställningar som fokuserar på ljudet du vill spela in. När du spelar in en enskild röst fångar Focus-läget ett riktat, smalt ljudfält. I en mötessituation gör omfånget i Wide-Stereo-läget att alla i rummet hörs. Optimera ljudinställningarna ytterligare med fyra "scener", förinställningar för musik, möten, intervjuer och diktamen.

Specifikationer

Spela in ljud och röster med överlägsen skärpa. ICD-PX470 kan spela in ett litet eller stort omfång i stereo så att du kan fokusera på den ljudkälla du vill spela in. Och med 4 GB inbyggt minne, som kan utökas till 32 GB via microSD-kortplatsen, kan du spela in i flera dagar.
  • 4 GB inbyggt minne, kan utökas till 32 GB med microSD

  • S-mikrofonsystemet spelar tydligt in avlägsna eller tysta ljud

  • Inspelning i bred stereo eller smalt fokuserat tar bara upp de röster du vill höra

  • Den automatiska röstinspelningen minskar bakgrundsbruset

  • Inbyggd USB-kontakt för enkel filöverföring

Inbyggt minne
4 GB
Ingångs- och utgångsterminaler
[PC I/F] Hi-Speed USB [ingång] Stereomikrofonkontakt [utgång] Stereohörlursuttag
Vikt
74 g

Vad innehåller förpackningen

Alkaliskt batteri LR04 (storlek AAA), Datorprogramvara (Sound Organizer), Inbyggt minne

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger