Gå vidare till Innehåll
RECEIVRAR OCH SPELARE FÖR BILEN

16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®

XAV-AX200

Bild på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®

Rek. Ca-pris

7 000,00 kr

(VAT)
Bilder på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®
Bilder på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®
Bilder på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®
Bilder på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®
Bilder på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®
Bilder på 16,3 cm (6,4-tums) dvd-receiver med Bluetooth®

Funktioner

Kör smartare med Apple CarPlay

Använd alla viktiga iPhone-funktioner på resan med Apple CarPlay. Anslut telefonen med en kabel så ser du ett bekant gränssnitt tydligt på skärmen. Tryck på ikonerna för att svara på samtal, lyssna på röstmeddelanden eller ta fram kartor. Och du kan självfallet lyssna på dina favoritlåtar med iTunes, Apple Music eller installerade appar. Med Apple CarPlay kan du till och med prata med Siri och kontrollera allt med röstkommandon. Du kan diktera sms, styra musikuppspelningen eller få köranvisningar utan att ta ögonen från vägen.

Med Android Auto™ får du all hjälp du behöver

Med Android Auto blir resorna enklare och säkrare. Anslut din Android-telefon med kabel och få trafikinformation, filguidning och navigeringshjälp i realtid av Google Maps. Du kan till och med skicka sms, svara på samtal och lyssna på röstmeddelanden via det enkla gränssnittet. Android Auto har också klassens bästa röstigenkänningsteknik, så att du kan kontrollera allt med röstkommandon. Få köranvisningar, skicka meddelanden, ring samtal och kontrollera musiken medan händerna vilar tryggt på ratten.

Spela upp video var som helst

När bilen står still kan du titta på film och tv-serier med den inbyggda dvd-spelaren.

4 x 55 W förstärkning för ett skarpt och kraftfullt ljud 

Med Dynamic Reality Amp 2 får du 4 x 55 W effekt. Sedan kan du välja precis vilken volym du vill. Förstärkaren har 47 % lägre intern resistans än traditionella enheter. Det ger ökad uteffekt och rent, naturligt ljud vid alla volymer.

Med en 10-bands equalizer kan du anpassa ljudet

Hör musiken på ditt sätt med den inbyggda grafiska equalizern. Justera och förbättra tio olika frekvenser och få obegränsade alternativ för ljudjustering.

Utöka ditt ljudsystem

Via de tre lågnivåutgångarna med hög spänning kan du enkelt utöka systemet med kraftfulla förstärkare för högtalare och subwoofers.

Med Dynamic Stage Organiser skapas virtuella högtalare på instrumentbrädan

Få verklighetstrogen uppspelning oavsett inställning tack var Dynamic Stage Organiser (DSO). Om högtalarna sitter i dörrarna kan ljudet de ger påverkas. Med DSO omkalibreras frekvensutsignalen så att det låter som att ljudet kommer från högtalarna på instrumentbrädan.

Vridreglage för problemfri kontroll

Med det ergonomiska vridreglaget får du enkel åtkomst till praktiska funktioner på resan. Vrid för att justera volymen eller tryck på den inbyggda knappen för att komma åt menyer för ljudkontroll. Du kan också hålla ned knappen och använda röststyrningskommandon.

Kan användas med tre backkameror

Har du backkamera? Visa bilder från den på skärmen tillsammans med justerbara riktlinjer som hjälper dig att backa in säkert. Nu ser du de tre anslutna kamerorna som du kan välja på skärmen.

Specifikationer
Använd din smartphone när du kör utan att ta händerna från ratten. Med Apple CarPlay och Android Auto kan du få köranvisningar, kommunicera med dina kontakter och kontrollera ljuduppspelningen med röstkommandon. Kraftfull 4 x 55 W förstärkning gör musiken skarp och dynamisk, även vid hög volym.
  • Anslut en smartphone med Bluetooth®

  • Röststyrning med Apple Car Play och Android Auto™

  • Få kraftfullt ljud med fyra 55 W Dynamic Reality Amp 2

  • Skapa virtuella högtalare på instrumentbrädan med Dynamic Stage Organiser

  • Ergonomiskt vridreglage för problemfri hantering

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön