Bilder på DAB-radio cd-receiver
Bilder på DAB-radio cd-receiver
Bilder på DAB-radio cd-receiver

Funktioner

EXTRA BASS™ höjer trycket i basgångarna

Tryck på EXTRA BASS-knappen för att få seriöst gung i musiken. Det förstärker basgångarna och ger riktigt tungt bas. Det är bara på att trycka på knappen för att aktivera läget och få dynamiskt ljud.

Anpassa ljudet med 10-bands equalizern 

Anpassa ljuduppspelningen så att den blir som du vill ha den med hjälp av den grafiska 10-bands equalizern. Skapa din egen ljudbild genom att dra i reglagen eller välja bland tio förinställningar. I det nya karaokeläget sänks ljudet på röster så att du kan njuta av egna sångsessioner under bilfärden.

Digitala filter optimerar ljudet i högtalarna

Högtalarna fungerar allra bäst när de spelar upp de frekvenser som passar dem bäst. Högpassfiltret skickar höga och mellanfrekvenser till högtalaren med fullständigt frekvensomfång, medan lågpassfiltret skickar basfrekvenser till subwoofern. 

Anslut din handhållna enhet via USB 

Anslut en mp3-spelare via den främre USB-porten och få tillgång till hela musikbiblioteket.

Med en inbyggd cd-spelare får du ännu fler uppspelningsalternativ

Sätt i en cd om du vill spela musik från hemsamlingen.

Ljudsynkroniserad belysning förhöjer uppspelningen

Se musikens rörelser med ljus som förändras och pulserar med låtens svängningar.

Para ihop med högtalare från Sony för ännu bättre ljud

Vill du bygga ut systemet? Bästa möjliga matchning får du med FB-seriens högtalare med fullständigt frekvensomfång från Sony. De kompletterar EXTRA BASS-kretsen i CDX-G3200UV så att du får fylligt och kraftfullt ljud.

Konfigurerbar fjärrkontroll via ratten 

Vill du använda rattkontroller istället för att trycka på knappar på receivern? Tack vare den konfigurerbara fjärrkontrollen via ratten är installationen enkel i kompatibla fordon. 

Vertical Alignment LCD-skärm för tydlig visning

Vertical Alignment-skärmen har bredare bildvinkel och fem gånger högre kontrast än vanliga skärmar och är därför alltid lätt att läsa av.

Med AOA 2.0 kan du spela upp musik från apparna på din smartphone

USB-terminalen är kompatibel med Android Open Accessory 2.0. Det betyder att du kan spela upp all musik som är kompatibel med din Android-smartphone och apparna på den. Det är bara att koppla in via den främre USB-porten. Sedan kan du bläddra i spellistorna på mobilskärmen.

4 x 55 W förstärkning för ett skarpt och kraftfullt ljud

Den inbyggda förstärkaren levererar 55 W x 4 (högst vid 4 ohm)/20 W x 4 (RMS vid 4 ohm). Det ger dig all den volym du kan tänkas vilja ha.

Lyssna på högkvalitativa FLAC-filer

FLAC är ett filformat som till skillnad från mp3 komprimerar ljudsignalen utan förlust i ljudkvalitet. Koppla in via den främre USB-porten och spela upp FLAC-filerna i all sin glans.

Tvåstegs färgbelysning som matchar bilens utseende

Matcha panelen och skärmbelysningen med bilens färger genom att välja bland 35 000 olika nyanser.

Specifikationer

Förgyll alla dina resor med den här DAB-radio-cd-receivern. EXTRABASS förstärker basen på all din favoritmusik, och färgbelysningen med två zoner producerar ljus som matchar bilens interiör. Du kan till och med strömma musik från mobilen och anpassa ljudet med den grafiska 10-bands equalizern.
  • 4 x 55 W

  • Aktivera EXTRA BASS och få dynamisk basförstärkning

  • Spela upp musik från apparna på din Android-mobil eller iPhone

  • Lyssna på ett brett urval av program med DAB-radio

  • Färgbelysning med två zoner som matchar bilens utseende

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön