PS4-SPELKONSOL

Fullständiga specifikationer och funktioner

PlayStation 4

Allmänna specifikationer

Processor
x86-64 AMD "Jaguar" med låg strömförbrukning, 8 kärnor
GPU
1,84 TFLOPS, AMD, nästa generations Radeon™-baserade grafikmotor
Minne
GDDR5 8 GB
Hårddisk
500 GB hårddisk
Optisk enhet (skrivskyddad)
BD x 6 CAV;DVD x 8 CAV
USB-portar
2

Nätverksanslutningar

Anslutningstyp
Ethernet
Wi-Fi®
IEEE 802,11 b/g/n
Ethernet-typ
1 (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
Bluetooth®
Bluetooth® 2.1 (EDR)

Gränssnitt

HDMI®
HDMI®-utgång

Miljöanpassad och energisnål

Strömförbrukningsspecifikationer, inklusive nätverkets viloläge (baserat på EU:s lagstiftning 801/2013) finns här: eu.playstation.com/energyefficiency

Vad innehåller förpackningen

  • PlayStation® 4-system, trådlös DUALSHOCK 4-kontroll, Monoheadset, Nätsladd, HDMI®-kabel, USB-kabel
Placeholder

Funktioner

Bild på PS4-spelkonsol

Kraft att klara det mesta

PlayStation®4-systemet har utformats från grunden så att spelskaparna kan låta fantasin löpa fritt, utveckla de bästa spelen och ge helt nya upplevelser. Med ultrasnabba anpassade processorer och 8 GB systemminne med höga prestanda är PS4™-systemet spelens hemmaplan med fyllig, avancerad grafik och uppslukande upplevelser som överträffar alla förväntningar.

Personligt anpassad, utvald underhållning

PS4™-systemet kan lära sig dina inställningar. Det lär sig vad du gillar och inte gillar, och kan även läsa in innehåll i förväg så att dina favoritspelgenrer eller spel av dina favoritspelskapare alltid är redo att spela. Spelare kan även titta på spel

Spela medan du hämtar

Öka din speltid med möjligheten att spela spelen medan de hämtas. När en spelare köper ett spel med den här funktionen hämtar PS4™-systemet en del av spelet, så att du kan börja spela medan resten av hämtas i bakgrunden under spelets gång.

Remote Play

Remote Play på PS4™-systemet släpper loss PlayStation®Vita-systemets fulla potential och gör det till en ultimat följeslagarenhet. Med PS Vita-systemet kan spelare spela en hel drös PS4-spel på den snygga 5-tumsskärmen via Wi-Fi® på ett lokalt nätverk.

Bild på PS4-spelkonsol

PlayStation®-app

Med PlayStation®-appen kan iPhone-, iPad- och Android-baserade smartphones och surfplattor bli en andra skärm för PS4™-systemet. När den har installerats på enheterna kan spelare titta på föremål från spel, köpa PS4™-spel och hämta direkt till konsolen hemma eller på avstånd titta på när andra spelare spelar på sina enheter.

Bild på PS4-spelkonsol

DUALSHOCK®4 – full kontroll

Den trådlösa handkontrollen DUALSHOCK®4 har välbekanta kontroller, men även nya sätt att interagera med spel och andra spelare. Två förbättrade analoga spakar och avtryckarknappar ger än bättre kontrollkänsla, och den kapacitiva pekplattan ger nya oändliga spelmöjligheter. Upplev spelutvecklingen med den trådlösa handkontrollen DUALSHOCK®4.