Gå vidare till Innehåll

PlayStation®

Det bästa hemunderhållningssystemet börjar med PlayStation®. Oavsett om du är intresserad av spel, HD-film, tv, musik eller alltihop har PlayStation® något att erbjuda alla.

Sträva efter storhet

Med PlayStation®4-systemet får du exklusivt innehåll, spel, och appar. Den är det bästa stället för spelande. PS4™ har den snabbaste grafikprocessorn och det snabbaste systemminnet som finns på marknaden.

Spränger gränser

Hur förberedde sig Sony för att få titeln "Världens bästa konsol"? Genom att börja från grunden och arbeta sig upp. Det började med AMD Jaguar-processorn med 8 kärnor – som sedan turboladdades för maximala prestanda. Och med 1,84 TFLOPS-grafikkortet och marknadsledande GDDR5 RAM fick utvecklare oöverträffad potential för nästa generations spel.

  • Seriös maskinvara
  • Delning direkt
  • Strömmande hämtning

Fulladdade PS4 Pro

Upptäck framtidens spelupplevelse med vår kraftfullaste spelkonsol någonsin. Med PS4 Pro får du dynamisk gaming och underhållning i 4K-format, hisnande HDR-bild och stöd för snabbare bildhastighet för en oöverträffad spelupplevelse.

Välbekant, fylligare känsla

Uppdaterade kontroller

Uppdaterade kontroller

Håll koll på spelet ordentligt med två förbättrade analoga spakar, avtryckarknappar och en ny kapacitiv pekplatta.

Ljuspanel

Ljuspanel

Se motståndarens hälsostatus och annan viktig spelinfo på nolltid med LED-lampan i fyra färger som är synkad med händelser i spelet.

Live the game

PlayStation® VR

Testa en helt ny spelupplevelse med PlayStation® VR. Spelet blir uppslukande på riktigt, och ibland blir det så intensivt att du reagerar intuitivt på det som händer.

PlayStation®Store

Få åtkomst till filmer, musik och flerspelarspel via PlayStation®-onlinevärlden.

PlayStation®Store

Totalt ombyggd för att göra hämtning av spel, filmer, tv-program, framträdanden med mera till den bästa upplevelsen hittills.

PlayStation®Plus

Med ett enda medlemskap på dina PlayStation®-system får du nya spel, exklusiva rabatter, tidig tillgång till spel och fullständiga testversioner.

PlayStation®Plus

FÖR ÄGARE