Bilder med djup svärta. Perfekt ljus. Det här är Sony OLED.

En OLED-tv ger dig fantastiska bilder med djup svärta och levande färger. Sony OLED tar det till nästa nivå med detaljer som får liv genom unik bildkvalitetsteknik, uppslukande ljud som följer med i händelserna och en minimalistisk design. 

Intensiv svärta ger scenerna djup 

Miljoner självlysande bildpunkter som styrs individuellt på OLED-skärmen. Eftersom varje bildpunkt kan aktiveras eller helt stängas av förbättras skillnaden mellan ljus och mörker avsevärt och ger otroligt djup svärta och fantastiskt ljus. Du ser fler detaljer, större djup och mer struktur i mörka scener.

Färg och kontrast har finjusterats av Sony för extra djup och realism

Sony har finjusterat OLED med unik teknik som gör din upplevelse verkligt uppslukande, engagerande och oförglömlig. Med funktionen Pixel Contrast Booster förbättras färg och kontrast i ljusa områden så att du kan njuta av scener fulla av verklighetstrogna nyanser och toner, mer djup och struktur samt den rena svarta kontrast som bara OLED kan leverera. Våra kraftfulla X1-processorer förbättrar bilderna ytterligare med avancerade algoritmer som minskar brus och optimerar färg, kontrast och skärpa.

Detaljerad bild av en papegoja på en kantbelyst LCD
Kantbelyst LCD
Detaljerad bild av en papegoja på en vanlig OLED
Vanlig OLED
Detaljerad bild av en papegoja på Sony OLED med Pixel Contrast Booster
Sony OLED med Pixel Contrast Booster
Skärmhögtalare, bioliknande ljud 

På Sony OLED-tv kommer ljudet direkt från skärmen med noggrann justering mellan det du hör och det du ser, så att tittandet blir ännu mer uppslukande. Hör ljudet från rätt plats. 

Minimalistisk one slate-design
Unikt utformad för en uppslukande upplevelse 

Vår OLED-tv med minimalistisk one slate-design optimerar bilder och ljud på skärmen så att du får den mest uppslukande upplevelsen. Konceptet att samla allt i ett stycke, fritt från störande element, gör att den smälter in i ditt vardagsrum.