Bilder med djup svärta. Perfekt ljus. Det här är Sony OLED.

En OLED-tv ger dig fantastiska bilder med djup svärta och levande färger. Sony OLED tar det till nästa nivå med detaljer som får liv genom unik bildkvalitetsteknik, uppslukande ljud som följer med i händelserna och en minimalistisk design. 

Intensiv svärta ger scenerna djup 

Miljoner självlysande bildpunkter som styrs individuellt på OLED-skärmen. Eftersom varje bildpunkt kan aktiveras eller helt stängas av förbättras skillnaden mellan ljus och mörker avsevärt och ger otroligt djup svärta och fantastiskt ljus. Du ser fler detaljer, större djup och mer struktur i mörka scener.

Färg och kontrast har finjusterats av Sony för extra djup och realism

Med XR OLED Contrast Pro som använder analyser av det mänskliga perspektivet på BRAVIA XR™ OLED-tv-apparater, förstärks färg och kontrast i ljusa områden så att du får ren svart kontrast och hög ljusstyrka på nivåer som fram till nu helt enkelt inte har varit möjliga. Se bilder fulla av realistiskt djup mellan motiv och bakgrunder. Detaljerna är tydligt definierade, även i områden med mörka skuggor eller reflexer. Vår Cognitive Processor XR™ förbättrar bilden ännu mer med hjälp av kognitiv intelligens och återger bilden precis på det sätt som våra ögon uppfattar världen.

Detaljerad bild av en papegoja på en kantbelyst LCD
Kantbelyst LCD
Detaljerad bild av en papegoja på en vanlig OLED
Vanlig OLED
Detaljerad bild av en papegoja på Sony OLED med Pixel Contrast Booster
OLED från Sony med XR OLED Contrast Pro
Bild på dinosaurier där det visas hur Acoustic Surface-teknik spelar ljud från rätt plats i scenen
Skärmhögtalare, bioliknande ljud

Med Acoustic Surface Audio+-teknik kommer ljudet direkt från skärmen på våra OLED-tv-apparater med noggrann justering mellan det du hör och det du ser, så att tittandet blir ännu mer uppslukande. Hör ljudet från rätt plats.