Se världen som den är

Kom närmare verkligheten med en OLED-tv från Sony

Över åtta miljoner självlysande OLED-bildpunkter som kontrolleras individuellt bidrar till djup svärta, otrolig kontrast och verklighetstrogna färger. Kort sagt, en intensiv upplevelse utöver det vanliga.

Svartaste svart, perfekt bild 

Våra OLED-bildpunkter kontrolleras individuellt och kan avaktiveras för att bli helt svarta. Den här typen av överlägsen kontrast ger en oerhört verklighetstrogen bild med suveräna detaljer, djup, texturer och färger. 

OLED-skärm från Sony
OLED
Vanlig skärm
VANLIG

Djup svärta ger mer livfulla färger

Färger upplevs olika beroende på vad de omges av. För att en färg ska kännas riktigt livfull måste den omges av allra svartaste svart. 

Miljontals OLED-bildpunkter som kontrolleras individuellt

Den här skärmen består av miljontals självlysande OLED-bildpunkter som kan aktiveras individuellt och på så sätt återge oerhört verklighetstrogna bilder. Eftersom bildpunkterna är självlysande blir detaljrikedomen större och färger och skuggor mer verklighetstrogna.

OLED-tv från Sony som visar bergslandskap

Pålitlig OLED från Sony

Våra OLED-tv-apparater är konstruerade för att förhindra bildinbränning. Våra unika processorer känner av om en statisk bild visas på skärmen och ändrar bildpunkterna för att undvika bildinbränning och -efterlysning.

Ingen oskärpa, bara totalt skarpa bilder

Allt på skärmen visas med perfekt skärpa. Inte ens i snabba scener med mycket rörelse blir bilden oskarp. Varje bildpunkt kan gå från avaktiverad till mycket ljusstark på en bråkdels sekund. 

Vanlig skärm med oskärpa
Skarpa bilder
OLED
Vanlig
  • OLED
  • Vanlig

Enastående bild ur alla synvinklar

Var du än sitter blir bilden ljusstark och skarp. När familjen samlas för att titta på tv tillsammans kan du vara säker på att alla ser lika bra.