Bilder på USB-nätadapter med fyra portar
Bilder på USB-nätadapter med fyra portar

Funktioner

Ladda fyra enheter samtidigt

Med de fyra USB-portarna kan du ladda fyra enheter samtidigt, vilket gör den här USB-nätadaptern till den perfekta lösningen för stora hushåll som har många enheter att ladda, eller om du vill ladda alla dina mobila enheter samtidigt när du är på resande fot.

6,0 A total utsignal för snabb laddning 

En av portarna ger 2,4 A utsignal, vilket är fem gånger snabbare än med en vanlig nätadapter, för snabbare laddning av stora enheter som surfplattor. Med de andra portarna laddar du dina enheter upp till tre gånger snabbare än med en vanlig nätadapter.

Säker laddning från Sony

Vår nätadapter har värmeresistent design och intelligent effektstyrning, vilket ger säkra och tillförlitliga prestanda vid upprepad användning.

Mycket tålig

Exklusiva material gör enheten mycket tålig och ger säkra och tillförlitliga prestanda. Har testats och klarar över 5 000 USB-kabelanslutningar och 3 000 anslutningar till vägguttag.

100–240 V global spänning

Perfekt för resan. Kompatibel med 100–240 V, vilket innebär att du kan byta enhet var du än befinner dig i världen.

Fungerar med USB-enheter

Inte bara för smartphones, utan även för surfplattor, kameror och andra USB-enheter.

Specifikationer
Du kan snabbt och effektivt ladda till exempel bärbara laddare, surfplattor och smartphones med den här USB-nätadaptern med fyra USB-portar och kabel av typ A.
  • Rekommenderas för användning med bärbara USB-laddare av typ A från Sony

  • 5 V, 6 A (total) utsignal för snabb laddning

  • Fyra USB-portar av typ A för laddning av fyra USB-enheter samtidigt

  • 1 m (40 tum) eller 50 cm (20 tum) nätsladd

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön