Bilder på MV1 musikvideobandspelare
Bilder på MV1 musikvideobandspelare
Bilder på MV1 musikvideobandspelare
Bilder på MV1 musikvideobandspelare
Bilder på MV1 musikvideobandspelare
Bilder på MV1 musikvideobandspelare

Funktioner

Ljudformaten linjär PCM och AAC för flexibla inspelningsalternativ

V

120° Carl Zeiss® Tessar-vidvinkelobjektiv

120° Carl Zeiss® Vario-Tessar®-vidvinkelobjektivet spelar inte bara in högkvalitativ video med utmärkt upplösning, kontrast och färgåtergivning, den breda vinkeln gör också att du kan få med hela bandet och scenen i bild … på nära håll. Den är perfekt för allt från filmer från replokalen till dokumentation av liveuppträdanden.

Exmor R® CMOS-sensorn är perfekt i svag belysning

Exmor R® CMOS-sensorn från Sony är mycket känslig och kan fånga ansiktsuttryck och snabba rörelser även i mörka miljöer som studior och scener.

Djupt stereoljud med 120° X/Y mikrofon

HDR-MV1 har en mikrofonkonfiguration som är öppet korsade i 120° och spelar in ljud i stereo, men till skillnad från smartphones och vanliga videokameror gör den breda vinkeln att du kan spela in musiken även i trånga utrymmen. Dessutom spelar den in med fokus på mitten, så att gruppens frontfigur – ofta sångaren – aldrig drunknar i ljudbilden.

Alternativ för extern mikrofon

Använd din favoritmikrofon vid inspelning genom att helt enkelt ansluta den via mikrofoningångsterminalen

One touch-fjärrstyrning och One touch-delning

Med hjälp av One touch-fjärrstyrning kan du använda din smartphone eller surfplatta som sökare och fjärrkontroll till en digitalkamera. Med One touch-delning kan du överföra foton och videor från kameran. Oavsett vilket kan du undvika komplicerade installationer och upprätta en trådlös anslutning genom att installera appen Imaging Edge Mobile på din NFC-aktiverade Android-smartphone eller -surfplatta och sedan hålla enheten mot kameran. Nu kan du styra kameran från din smartphone för att ta en bild från en svår vinkel, eller varför inte vara med själv på gruppbilden? När bilden är tagen kan du direkt föra över den till en smartphone och dela den i sociala nätverk. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan para ihop enheterna manuellt.

Läs mer

Högkvalitativ HD-videoinspelning i 30p

Spela in högkvalitativ HD-video i 1920 x 1080/30p, till och med i dåliga ljusförhållanden. Mp4-formatet är perfekt för den som vill visa och dela med sig av sina HD-filmer på en PC, Mac® eller Internet.

Räkna med snygg uppspelning med automatisk läppsynkning

Matcha timingen för bild och ljud. Läppsynkningsfunktion anpassar ljudet på HDR-MV1 när bilden spelas upp på andra enheter. Du får uppspelning som alltid håller proffsnivå.

Justera inspelningsnivåerna manuellt och se dem på 2,7-tums LCD-skärmen

Kontrollera, finjustera och förbättra ljudkvaliteten – snabbt. Justera inspelningsnivån manuellt i 31 steg, och ställ in en lämplig nivå för just din konsertlokal. Du kan även övervaka inspelningsnivåerna på den ljusstarka 2,7-tums LCD-skärmen.

Du kan ladda batteriet och överföra data samtidigt via USB-porten

HDR-MV1 har en USB-port som kan användas för att ladda batteriet och ge åtkomst till innehåll som lagrats på en dator. Dessutom kan användarna tack vare det medföljande batteriet och nätadaptern (köps separat, AC-UD10) använda enheten medan den laddas.

Lågfrekvensfiltret minskar brus och ger klarare ljud

Den här musikvideobandspelaren är utrustad med ett lågfrekvensfilter för att reducera lågfrekventa ljud. Den är perfekt för att minska brus som luftkonditionering och vind vid inspelning, så att din video låter bra även när den spelas in under svåra förhållanden.

Kan även användas som en linjär PCM-inspelare

Ibland behöver man ingen bild, t.ex. när man spelar in en låt man jobbar på och vill dela den med de andra i bandet. HDR-MV1 kan användas som en snabb och enkel linjär PCM-inspelare när du bara vill spela in ljud. Dessutom har den en liten högtalare som du kan använda för att kontrollera inspelningsljudet utan hörlurar.

Stativfäste för stadig inspelning

Glöm den där skakiga handhållna bilden man får med iPhone och vissa videokameror. Satsa på en proffsig framtoning med skarpa bilder, och använd det inbyggda stativfästet för att montera HDR-MV1 på ett stativ.

Linjeingång för anslutning av extern utrustning

HDR-MV1 kan enkelt anslutas till studioutrustning, t.ex. ett ljudkort med linjeutgång.

Specifikationer

  • Enkelriktad, 120 graders X/Y stereomikrofon

  • 1080p Full HD-video

  • Zeiss® Tessar-objektiv

  • Inbyggd Wi-Fi®

  • NFC One touch-anslutning

Objektivtyp
Zeiss® Tessar-objektiv
Sensortyp
Bakbelyst EXMOR R® CMOS-sensor av 1/2.3-typ (7,77 mm)
Skärmtyp
Clear Photo LCD™-skärm (230 000 bildpunkter) på 6,7 cm (2.7-typ) widescreen (16:9) (960 x 240)
Ingångs- och utgångsterminaler
HDMI®-utgång (mikro), Hörlursuttag, Linjeingång (analogt ljud), Mikrofoningång, Minneskortplats, Multi-/mikro-USB

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-BX1), mikro-USB-kabel, Linsskydd, Linsskyddsrem, "Bruksanvisning"

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger