BRAVIA® OLED AG9 – för en uppslukande hemmabioupplevelse.
”BRAVIA® MASTER Series förändrar hur människor ser på film”

Hör regissörerna och författarna berätta själva: upptäck varför Sony är skaparnas val.

Sony BRAVIA® AG9 och XG95 är 2019 års Netflix Recommended TV-apparater.

Netflix underlättar för dig att hitta tv-apparater med bättre prestanda, enklare appåtkomst och nya funktioner som gör en smart-tv bättre. Med en Netflix Recommended TV kan du se program och filmer med hjälp av en särskild knapp och röststyrning.

Utforska nya världar med OLED

Över åtta miljoner självlysande OLED-bildpunkter som kontrolleras individuellt bidrar till djup svärta, otrolig kontrast och verklighetstrogna färger. Kort sagt, en intensiv upplevelse utöver det vanliga.

Se Stranger Things på Netflix.

(1) Konventionell (2) OLED

AG9 blåser liv i skaparnas fantasi

Vår kraftfullaste bildprocessor, X1TM Ultimate, tar hem bioupplevelsen till vardagsrummet. OLED håller svärtan intakt och Pixel Contrast Booster förstärker varje detalj – kompletterat med Acoustic Surface Audio+TM-teknik.

Se Bird Box på Netflix.

Bilder och ljud i perfekt harmoni

Upplev 4K med vackert detaljerade, klara bilder som synkroniseras med Sound-from-Picture RealityTM

Ultimat realism

Picture Processor X1TM Ultimate har svårslagen processorkraft och känner av varje objekt på skärmen för att intelligent förstärka ljusstyrkan, detaljrikedomen och färgsättningen. Du får exceptionell korrekthet och skärpa när du tittar på film, med det djup och den struktur som skaparen tänkt sig att du ska se.

Foto: Gaetan Ferrari

bilden
bilden

Simulerade bilder

Överlägsen bildkvalitet

Pixel Contrast BoosterTM fångar de naturliga färgerna i OLED och förstärker dem ner på detaljnivå. Till och med mörka skuggområden känns av och visas för att du ska få den kompletta bioupplevelsen.

förträfflig
förträfflig

Simulerade bilder

Flerdimensionellt ljud

I biosalongen kommer ljudet direkt från skärmen och ljudet stämmer överens med vad du ser. AG9, Acoustic Surface Audio+TM återskapar den uppslukande upplevelsen i ditt eget vardagsrum. Två motorer vibrerar omärkbart bakom skärmen och två subwoofers ger kraftfull bas för att skapa ett djupt bioljud som omsluter dig.

Foto: Maaike Ronhaar

Häpnadsväckande ljud är i centrum

Hör tal, ljudeffekter och musik så som skaparna menade det. Anslut bara AG9 till hemmabiosystemet och använd den som centerhögtalare för att släppa lös den ultimata uppslukande bioupplevelsen.

AG9 är vacker ur varje vinkel

Den stilrena, minimalistiska utformningen sätter det viktigaste – bilden – i fokus så att du hänger med i varje vändning.

Dra
Lev dig in i filmens spänning

Dolby VisionTM ger liv åt scenerna och en autentisk tittarupplevelse, och Dolby AtmosTM fyller rummet med ett uppslukande surroundljud.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix-knapp
  • Kostnadsfri provperiod
Fler rekommenderar BRAVIA®-tv till att uppleva innehåll så som skaparna avsett.
  • Upptäck XG95
  • XG95-bildkvalitet
  • XG95-ljudkvalitet
Upptäck vårt BRAVIA®-sortiment, noga utvalt för dina favoritfilmer och -serier.

 Foto: Albert Dros