Mobiltillbehör

Ladda dina enheter snabbt och säkert med laddningslösningar från Sony. Vi har alternativ för alla enheter, oavsett om du är ute efter en USB PD-adapter eller trådlös laddare.

Ladda din enhet var som helst

Ladda din enhet var som helst

De sofistikerade laddarna från Sony kan användas hemma, på hotellet eller i bilen. Med flera portar och gränssnitt finns det en laddare som passar alla enheter, till exempel smartphones, kameror, surfplattor, hörlurar och andra USB-enheter. Vissa laddare är kompatibla med USB PD, som kan ladda alla enheter och bärbara datorer.

Utbud av USB-kablar

Kablar som passar alla enheter. Välj längd, kontakttyp, färg och material för att matcha enheten eller dina personliga preferenser. Sony har extra långa och korta kablar till iPhone® och iPad®, och kablar från Sony passar utmärkt till din iPhone® eller iPad®. Du kan också ladda bärbara datorer, Android-enheter och annat med våra extra korta eller långa USB-kablar.

USB-kablar
Enkel trådlös laddning

Enkel trådlös laddning

Qi-teknik gör det säkrare och enklare att ladda. Nu kan du ladda din iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ och andra Qi-kompatibla enheter genom att lägga dem på laddaren – inga sladdar behövs.

USB PD-teknik

Ladda snabbt, ladda säkert.

snabbare laddning

Kan ladda upp till 13 gånger snabbare. Upp till 100 W.

USB PD-laddaren på 100 W kan ladda upp till 13 gånger snabbare än en vanlig 7,5 W-laddare. Använd samma laddare till telefonen, surfplattan och den bärbara datorn, och ladda dem snabbare än någonsin.

(1): USB PD-laddare (100 W) och (2) vanlig laddare (7,5 W)

Ladda dina enheter snabbt

Snabb laddning för flera enheter

Oavsett om du behöver ladda din MacBook® till jobbet eller din Nintendo Switch™ för att spela erbjuder USB PD-tekniken från Sony snabba laddningshastigheter, så att du inte behöver vänta länge. Bakåtkompatibilitet med USB-C-enheter gör att du alltid har ström när du behöver den. USB PD är den enda laddaren du behöver.

Säkrare USB-laddning med högre uteffekt

Säker USB-laddning med högre uteffekt

En hög USB PD-uteffekt skulle kunna riskera att delarna skadas, men inte med Sony. Laddaren är värmetålig, och temperaturreglering känner av onormala förhållanden och gör laddningen säker genom att kontrollera strömmen och den elektriska kommunikationen.

Säkerhet och prestanda 

överhettningsskydd

Värmetålig utformning för säker laddning

Energieffektiva kretsar minimerar värmegenerering genom optimerad växling och optimala delar. PCB-layouten och fodralutformningen förhindrar också temperaturökningar.

Intelligent effektstyrning

Tekniken håller dig säker genom att förhindra farliga förhållanden som eld, rök och explosioner. Överhettningsskyddet kontrollerar enhetens temperatur och avbryter laddningen om onormala mängder ström krävs. Laddningen avbryts om en kortslutning upptäcks.

temperaturreglering
trådlös laddning

Extra intelligent trådlös laddning

Qi-tekniken gör inte bara att du kan ladda utan sladdar, den känner också igen vad som ligger på laddaren genom Foreign Object Detection (objektsigenkänning). Om tekniken upptäcker metallobjekt, som mynt eller nycklar, avbryts laddningen. Det förhindrar överhettning och håller laddaren och enheten säkra.