XS-W124ES

Ta ljudet till nya höjder

Ta del av djupt och rikt basljud med den här Mobile ES-subwoofern på 12 tum och 4 ohm. Med unika mekaniska förbättringar av elementen och ett Lightweight Rigid Cellular-membran med vaxkakemönster får du tydlig och kraftfull bas och en fantastisk lyssnarupplevelse i bilen.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-W124ES | Mobile ES-subwoofer på 4 ohm och 30 cm (12 tum)

XS-W124ES
Vy framifrån av Mobile ES-subwoofern XS-W124ES på 12 tum (30 cm) och 4 ohm med MRC-membran med vaxkakemönster.

Rek. Ca-pris

3 190,00 kr

(VAT)
Mobile ES-logotypen
Ta del av vår passion och kompromisslösa teknik.
MRC-membran med vaxkakemönster med 10 gånger högre flexibel stabilitet
Lightweight Rigid Cellular-subwoofermembran med vaxkakemönster

Lightweight Rigid Cellular-membranmaterialet (tidigare MRC) har förbättrats ytterligare med en vaxkakemönstrad fiberstruktur som ger oöverträffad stabilitet och följsamhet. Genom åren har utvecklingen av membranmaterialet förbättrats. Det har gett ett element som är 10 gånger styvare än vanliga PP-matriskoner, vilket ger ett naturligt ljud med låg distorsion och bred frekvensåtergivning.

Separerad Notch Edge-surround

Surroundbashögtalaren använder en annan egenutvecklad teknik från Sony, där utmärkande svängda räfflor förbättrar den vertikala amplitudsymmetrin och ger rejält minskad distorsion och ökad detaljrikhet.

Element med fembalkskonstruktion och dynamisk luftspridning

Konstruktionen med fem stag sprider resonansen medan den inbyggda dynamiska luftspridningen säkerställer en effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning av talspolen.

Upphängning (spindel) med progressiv höjdjustering

Den akustikoptimerade upphängningen (spindeln) ger högre effekthantering och luftflöde, med en profil som är utformad för snabbare och exaktare skydd av högtalarkonen. För att öka signalens integritet och förhindra interferens har tråden från talspolen sytts fast i upphängningen (spindeln), vilket minskar trådens rörelser.

Vy bakifrån av Mobile ES-subwoofern XS-W124ES på 12 tum (30 cm) och 4 ohm med MRC-membran med vaxkakemönster, där de guldpläterade linjeingångarna syns.
Guldpläderade ingångsterminaler

Guldpläderade ingångsterminaler möjliggör upp till AWG#10 högtalarkablar

Strukturer i genomskärning

Titta närmare på strukturerna i Mobile ES-högtalaren, som omfattar mekaniska nyheter i form av separerad Notch Edge-surround, konstruktion med fem balkar och dynamisk luftspridning.

Mobile ES-serien

Låt dig uppslukas av utmärkt bilunderhållning

Produkterna i Mobile ES-serien är framtagna för en ultimat ljudupplevelse och förenar det allra bästa med din musik och din anslutning för en helt enastående upplevelse när du kör bil.

Specifikationer och funktioner

Ta del av djupt och rikt basljud med den här Mobile ES-subwoofern på 12 tum och 4 ohm. Med unika mekaniska förbättringar av elementen och ett Lightweight Rigid Cellular-membran med vaxkakemönster får du tydlig och kraftfull bas och en fantastisk lyssnarupplevelse i bilen.
  • Lightweight Rigid Cellular-membran med vaxkakemönster för kraftfullt ljud med mindre distorsion

  • 2 000 W toppeffekt/500 W RMS-effekt

  • Separerad räfflad upphängning för mindre distorsion och rent ljud

  • Element med fembalkskonstruktion sprider resonans

  • Dynamisk luftspridning säkerställer effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön