XS-W104ES

Ta ljudet till nya höjder

Subwoofern XS-W104ES är mer än bara bas, den fullbordar musiken. Oavsett om du bara vill känna kraften eller bli helt förförd av ljudet, uppgraderar den här Mobile ES-subwoofern alla lyssnarupplevelser i bilen.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-W104ES | Mobile ES™-subwoofer på 4 ohm och 25 cm (10 tum)

XS-W104ES
XS-W104ES

Rek. Ca-pris

2 660,00 kr

(VAT)
Mobile ES-logotypen
Ta del av vår passion och kompromisslösa teknik.
Prisbelönt
MRC-membran med vaxkakemönster med 10 gånger högre flexibel stabilitet
Lightweight Rigid Cellular-subwoofermembran med vaxkakemönster

Lightweight Rigid Cellular-membranmaterialet (tidigare MRC) har förbättrats ytterligare med en vaxkakemönstrad fiberstruktur som ger oöverträffad stabilitet och följsamhet. Genom åren har utvecklingen av membranmaterialet förbättrats. Det har gett ett element som är 10 gånger styvare än vanliga PP-matriskoner, vilket ger ett naturligt ljud med låg distorsion och bred frekvensåtergivning.

Separerad Notch Edge-surround

Surroundbashögtalaren använder en annan egenutvecklad teknik från Sony, där utmärkande svängda räfflor förbättrar den vertikala amplitudsymmetrin och ger rejält minskad distorsion och ökad detaljrikhet.

Bild på subwoofern XS-W104ES bakifrån där luftflödet visas
Element med fembalkskonstruktion och dynamisk luftspridning

Fembalkskontruktionen sprider resonansen medan den inbyggda dynamiska luftspridningen säkerställer en effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning av talspolen.

Upphängning (spindel) med progressiv höjdjustering

Den akustikoptimerade upphängningen (spindeln) ger högre effekthantering och luftflöde, med en profil som är utformad för snabbare och exaktare skydd av högtalarkonen. För att öka signalens integritet och förhindra interferens har tråden från talspolen sytts fast i upphängningen (spindeln), vilket minskar trådens rörelser.

Bild på XS-W104ES-subwooferns guldpläterade ingångsterminaler
Guldpläderade ingångsterminaler

Guldpläderade ingångsterminaler möjliggör upp till AWG#10 högtalarkablar

Strukturer i genomskärning

Titta närmare på strukturerna i Mobile ES-högtalaren, vilket omfattar mekaniska nyheter i form av separerad räfflad upphängning, konstruktion med fem balkar och dynamisk luftspridning. 

Tvärsnittsbild av subwoofern XS-W104ES med kommentarer

Mobile ES-serien

Låt dig uppslukas av utmärkt bilunderhållning

Produkterna i Mobile ES-serien är framtagna för en ultimat ljudupplevelse och förenar det allra bästa med din musik och din anslutning för en helt enastående upplevelse när du kör bil.

Specifikationer och funktioner

Förbättra och uppgradera musikuppspelningen i bilen med Mobile ES-subwoofern XS-W104ES. Det 25 cm vaxkakemönstrade Lightweight Rigid Cellular-membranet är särskilt utformat för kraftfull och precis basuppspelning och ultralåg distorsion för alla typer av system.
  • Lightweight Rigid Cellular-membran med vaxkakemönster för kraftfullt ljud med mindre distorsion

  • 1 800 W toppeffekt/450 W RMS-effekt

  • Separerad räfflad upphängning för mindre distorsion och rent ljud

  • Element med fembalkskonstruktion sprider resonans

  • Dynamisk luftspridning säkerställer effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön