XS-160ES

Ta ljudet till nya höjder

Klarhet och kraft kombineras i tvåvägshögtalaren XS-160ES. Du får en förstklassig Mobile ES-upplevelse och koaxialkonstruktion som gör den lättinstallerad.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-160ES | Tvåvägs Mobile ES™-koaxialhögtalare på 16 cm (6 ½ tum)

XS-160ES
XS-160ES

Rek. Ca-pris

2 450,00 kr

(VAT)
mobile ES-logotypen
Ta del av vår passion och kompromisslösa teknik.
Prisbelönt
Bashögtalare med Lightweight Rigid Cellular-matris i aramidkolfiber

Huvudhögtalarens membran på XS-160ES har tillverkats från det unika Sony-utvecklade Lightweight Rigid Cellular-materialet, som tidigare kallades för MRC. Den senaste generationens sammansättning har optimerats ytterligare, tillsammans med mekaniska förbättringar av elementet för ännu bredare frekvensåtergivning och ett jämnare, naturligare ljud.

MRC har integrerats i en unik matris med aramidkolfiber
Optimal konstruktion

Tack vare integreringen i en unik matris med aramidkolfiber motverkas membranresonans och distorsion minimeras – inte bara i basregistret utan även i mellan- och diskantregistret. Resultatet är ett kraftfullt ljud över alla frekvenser som är ovanligt rent även vid hög volym.

Separerad Notch Edge-surround

Surroundbashögtalaren använder en annan egenutvecklad teknik från Sony, där utmärkande svängda räfflor förbättrar den vertikala amplitudsymmetrin och ger rejält minskad distorsion och ökad detaljrikhet.

Element med fembalkskonstruktion och dynamisk luftspridning

Fembalkskontruktionen sprider resonansen medan den inbyggda dynamiska luftspridningen säkerställer en effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning av talspolen.

Upphängning (spindel) med progressiv höjdjustering

Den akustikoptimerade upphängningen (spindeln) ger högre effekthantering och luftflöde, med en profil som är utformad för snabbare och exaktare skydd av högtalarkonen.

Tweeter som når de höga tonerna

Ett tweeter-membran av soft dome-typ som är kompatibelt med High-Resolution Audio är fäst direkt på talspolen. Det är utformat att hantera musikens allra högsta toner och har ett frekvensomfång som sträcker sig upp till 40 kHz.

Strukturer i genomskärning

Titta närmare på strukturerna i Mobile ES-högtalaren, vilket omfattar mekaniska nyheter i form av separerad räfflad upphängning, konstruktion med fem balkar och dynamisk luftspridning. 

Mobile ES-högtalarens struktur i genomskärning

Mobile ES-serien

Låt dig uppslukas av utmärkt bilunderhållning

Produkterna i Mobile ES-serien är framtagna för en ultimat ljudupplevelse och förenar det allra bästa med din musik och din anslutning för en helt enastående upplevelse när du kör bil.

Specifikationer och funktioner

Uppgradera ditt system för rent och uppslukande High-Resolution Audio med tvåvägshögtalaren XS-160ES. Den kompakta koaxialmodellen har en Lightweight Rigid Cellular-bashögtalare för ren och följsam bas ihop med kristallklar uppspelning av diskant- och mellanregistret. Den specialutformade soft dome-tweetern levererar kristallklara höga toner och ger en riktigt uppslukande musikupplevelse.
  • Bashögtalare med Lightweight Rigid Cellular-matris med aramidkolfiber för exakt basåtergivning

  • Soft dome-tweeter hanterar riktigt höga frekvenser på upp till 40 kHz

  • Separerad räfflad upphängning för mindre distorsion och rent ljud

  • Element med fembalkskonstruktion sprider resonans

  • Dynamisk luftspridning säkerställer effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön