XM-1ES

Uppgradera billyssnarupplevelsen

Mobile ES™-monoförstärkaren XM-1ES ger kraftfulla och tydliga låga toner från ett stadigt och kompakt aluminiumhölje. Den nya lågnivåutgången ger flexibel installation och enkla utbyggnadsmöjligheter. 

MOBILE ES™-SERIEN

XM-1ES | Mobile ES™-monoförstärkare

XM-1ES
Bild på XM-1ES | Mobile ES™-monoförstärkare

Rek. Ca-pris

6 400,00 kr

(VAT)
mobile ES-logotypen
Ta del av vår passion och kompromisslösa teknik.
600W x 1 RMS-uteffekt

Få ett dynamiskt ljud med en uteffekt på 600 W x 1 RMS vid 4 ohm/1000 W x 1 RMS vid 2 ohm. Den högeffektiva klass D-förstärkaren förhöjer musikupplevelsen i bilen genom att tillföra kraftfulla och tydliga låga toner till dina favoritlåtar.

Kraftfullt ljud med häpnadsväckande tydlighet 

Den sakkunskap och de många år av teknisk erfarenhet av digital förstärkare som Sony besitter har gjort det möjligt att ta fram en kompakt och kraftfull förstärkare med kompromisslöst ljud.

Optimerade strömförsörjningskomponenter

För att återskapa kraftfulla och tydliga låga toner har strömförsörjningskomponenterna fått en optimal design som medför en högeffektiv elektrisk strömöverföring med lågt brus där DC-omvandlaren med en toroidal transformator har valts för mindre elektromagnetiska störningar.

Invändig vy av strömförsörjningsenheten på Mobile ES-monoförstärkaren XM-1ES
Bild på de uppgraderade induktorerna med syrefria kopparkablar i Mobile ES-monoförstärkaren XM-1ES
Välj komponenterna för överlägset ljud

De uppgraderade induktorerna med syrefria koppartrådar har valts för lägre inre resistans och bättre ljudegenskaper, medan de elektrolytiska högkapacitetskondensatorerna bidrar till en exakt och följsam bas.

Robusta strukturer

Bottenplattan har en tjocklek på 1,2 mm och en uppdaterad krysstagsdesign som förbättrar chassits styvhet med ca 50 %. Detta minskar resonansen och skiftar resonansens högstanivå bort från fordonets starka vibrationsfrekvensband samtidigt som de dämpande egenskaperna förbättras anmärkningsvärt.

Resonansdämpande egenskaper 

Ännu mer logiskt placerade reglage och anslutningar

Justeringsreglage och anslutningar är logiskt placerade för enkel användning. Den noggrant genomtänkta layouten ger både intuitiv användning och enkel installation.

Högkvalitativ högtalarterminal

Högtalarterminalen har insexskruvar för ett mer hållbart sätt att spänna åt kabelanslutningarna och den tar blank tråd eller trådhylsor (upp till AWG #8) för utmärkt elektrisk prestanda, högkvalitativt ljud och säker anslutning.

Bild på terminalfunktionerna för högtalare på Mobile ES-monoförstärkaren XM-1ES
Tydliga etiketter och värden

Den nya utformningen av kontrollpanelen inbegriper logisk placering med lättbegripliga kopplingar och uppdaterade bilder.

Bild på kontrollpanelsfunktionerna på Mobile ES-monoförstärkaren XM-1ES
Justeringar av ingång/utgång

Integrera XM-1ES enkelt i din anläggning med tydliga in- och utgångsinställningar.

Bild på kontrollpanelsfunktionerna på Mobile ES-monoförstärkaren XM-1ES
Justeringar av filter/omfång

Filterparametrarna är grupperade för sömlös ljudinställning.

Bild på kontrollpanelsfunktionerna på Mobile ES-monoförstärkaren XM-1ES
Enkel hantering

De tydliga etiketterna med starka kontraster gör justeringen snabb och enkel, så att det går fort att få anläggningen att låta bra.

Signalsummering för sömlös anslutning till fabriksljud

Med den nya ingångsväljaren kan du kombinera stereoljudsignaler till en monosignal, före filtrering till låga toner. Du kan till och med skicka den samlade eller genomflytande linjenivåsignalen till andra förstärkare i kedjan, vilket möjliggör flexibel installation i olika typer av fordon och ljudanläggningar.

Anslutningsexempel med två XM-1ES-enheter som driver subwoofrarna, tillsammans med den 4-kanaliga Mobile ES-förstärkaren XM-4ES.  Den första enheten är ansluten till XM-4ES, samtidigt som linjenivåsignalen skickas till den andra enheten.

Mobile ES-serien

Låt dig uppslukas av utmärkt bilunderhållning

Produkterna i Mobile ES-serien är framtagna för en ultimat ljudupplevelse och förenar det allra bästa med din musik och din anslutning för en helt enastående upplevelse när du kör bil.

Specifikationer och funktioner

Med Mobile ES™-monoförstärkaren XM-1ES får du kraftfulla och tydliga låga toner från ett stadigt och kompakt aluminiumhölje. Du kan precisionsanpassa den efter dina önskemål tack vare optimalt designade anslutningsterminaler, en omfattande kontrollpanel och en extern fjärrkontroll för basjustering. Den nya lågnivåutgången ger dig ännu mer installationsflexibilitet genom att antingen kombinera två ingångar till en utgång eller sända signaler via stereo för anslutning till fler förstärkare.
  • 600 W x 1 RMS-uteffekt vid 4 ohm

  • 1 000 W x 1 RMS-uteffekt vid 2 ohm

  • Resonansdämpande, kompakt och stadigt aluminiumhölje

  • Kombinerade lågnivåutgångar för fler installationsalternativ

  • Uppdaterade anslutningsterminaler och uppdaterad kontrollpanel samt medföljande basfjärrkontroll

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön