Ljud på ett nytt sätt

En vacker bild kräver fängslande ljud. Tv-apparater från Sony har unika och avancerade ljudtekniker som placerar dig mitt i actionscenerna och ger dig fängslande underhållning.

Sound-from-Picture Reality™

Ett helt nytt flerdimensionellt ljud

Med Acoustic Surface Audio+™ och Tv-centerhögtalare kommer ljudet direkt från skärmens mitt, med motorer bakom tv:n som vibrerar och skapar en akustik som förflyttar sig med bilden. Dessutom ger två subwoofers kraftfull bas och den rumsliga effekten att ljudet förflyttas från den ena sidan av rummet till den andra.

Gör om A9F till en centerhögtalare
Ljud från mitten av tv:n

Tv-centerhögtalare

Anslut en förstärkare till utgången bakom tv:n för att göra om den till en högkvalitativ centerhögtalare. Med Acoustic Surface Audio+™ hör du varje ord och ton från filmer och konserter, direkt från skärmen.

Ljud från skärmen 

Med Acoustic Surface Audio™-teknik kommer ljudet direkt från skärmen. Två innovativa motorer bakom tv:n vibrerar för att skapa ljud som förflyttas i bilden så att man hör dialog och specialeffekter från precis rätt plats.

Ljud från skärmen, som om du själv var med

Ta plats på första raden. Med Sound-from-Picture Reality™ med vår Acoustic Multi-Audio™-ljudteknik hamnar du mitt i konserter och filmer du gillar.

Fyra framåtriktade högtalare

Fyra framåtriktade högtalare med optimal placering högst upp och längst ned på tv:n simulerar ljud från skärmens mitt så att bilder och ljud blir exakt justerade. 

Ljudpositioneringstweetrar

Genom att utöka ljudsystemet med två ljudpositioneringstweetrar baktill på tv:n simuleras ljud från skärmens mitt, så att ljudet matchar bilderna perfekt. 

Vibrerande ramtweeter
Ramtweeter

En vibrerande ramtweeter fungerar som högtalare och gör att ljudet följer händelserna på skärmen för att ge en uppslukande upplevelse.

Finjustera varje ögonblick 

ClearAudio+ från Sony är en uppsättning ljudtekniker som automatiskt finjusterar tv:ns ljud och ger en mer verklighetstrogen och uppslukande upplevelse – vad du än tittar på.