Ljud på ett nytt sätt

En vacker bild kräver fängslande ljud. Tv-apparater från Sony har unika och avancerade ljudtekniker som placerar dig mitt i actionscenerna och ger dig fängslande underhållning.

Ett helt nytt flerdimensionellt ljud

Med Acoustic Surface Audio+™ kommer ljudet direkt från skärmen, med tre motorer bakom tv:n som vibrerar och skapar en akustik som förflyttar sig med bilden. Två subwoofers som är riktade åt sidan ger kraftfull bas och den rumsliga effekten att ljudet förflyttas från den ena sidan av rummet till den andra.

Gör om A9F till en centerhögtalare

Ljud från mitten av tv:n

Tv-centerhögtalare

Anslut en förstärkare till utgången bakom AF9 för att göra om den till en högkvalitativ centerhögtalare. Med Acoustic Surface Audio+™ hör du varje ord och ton från filmer och konserter, direkt från skärmen.

Ljud från skärmen 

Med Acoustic Surface™-teknik kommer ljudet direkt från skärmen. Två innovativa motorer bakom tv:n vibrerar för att skapa ljud som förflyttas i bilden så att man hör dialog och specialeffekter från precis rätt plats. En subwoofer ger djup och kraftfull bas för dynamiska actionscener.

Finjustera varje ögonblick 

ClearAudio+ från Sony är en uppsättning ljudtekniker som automatiskt finjusterar tv:ns ljud och ger en mer verklighetstrogen och uppslukande upplevelse – vad du än tittar på.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Klar fas