LinkBuds S
NEVER OFF | LinkBuds-serien

Med LinkBuds S – världens minsta och lättaste trådlösa hörlurar med brusreducering och hög upplösning – är hela din värld alltid uppkopplad och maxad.

LinkBuds S
Små, lätta och bekväma hela dagen

De är världens minsta och lättaste trådlösa hörlurar med brusreducering och hög upplösning och väger bara 4,8 gram. Med omfattande data om öronformer som samlats in sedan vi lanserade världens första öronsnäckor 1982 har vi skapat en ergonomisk utformning som passar det mänskliga örat perfekt för en stabil passform.

LinkBuds S
Få brusreducering av hög kvalitet eller naturligt omgivningsljud

De här öronsnäckorna ger dig det bästa av två världar – naturligt omgivningsljud när du vill interagera med världen omkring dig och högkvalitativ brusreducering när du behöver fokusera. Funktionen Adaptiv ljudreglering känner av var du är och vad du gör och optimerar automatiskt ljudinställningarna efter situationen.

LinkBuds S
Högupplöst ljud och superskarpa samtal

Trådlöst High-Resolution Audio ger enastående ljudkvalitet, som den man får med en trådbunden anslutning – så som dina favoritartister tänkt sig att det ska låta. När du ringer samtal ser vår exakta röstupptagningsteknik till att du hör och hörs tydligt med avancerad bearbetning av ljudsignaler.

LinkBuds
NEVER OFF med öppet ringelement | LinkBuds-serien

LinkBuds är små och lätta och har en unik öppen ring-design som gör att du kan behålla kontakten med omvärlden och de omkring utan att behöva pausa ditt personliga soundtrack en enda gång under dagen.

Vit
Gray
Ecru
Vit
Gray
Modell VIT SVART ECRU VIT GRÅ
LinkBuds S LinkBuds
Brusreducering
Ringelement
Trådlöst High-Resolution Audio
Superkompakt och lätt
Hands Free Call
Batteriets livslängd Upp till 20 timmar* Upp till 17,5 timmar
Vattentålig enligt IPX4

* Med brusreducering på

.
.
.