Rek. Ca-pris

45 000,00 kr

(VAT)
276

4.7 baserat på 276 kundrecensioner

206
58
7
2
3
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Ergonomin och snabbheten är toppklass

ILCE-9 2018-12-05 av HKFOTO1891 (Sverige)

Jag bytte från Nikon D5 till Sony A9 och är väldigt nöjd med mitt byte. Har fått till en massa super bilder som jag inte fick det tidigare tack vare med de extra bilder per sekund som man får ur A9. Kameran är mycket lätt att ha med sig överallt även vid privata resmål. Jag använder Sony A9 i professionellt bruk i Fotboll Allsvenskan, Ishockey, FIBA Basket, UEFA Fotboll tillsammans med A7rIII med kombination till FE400 F2.8 G Master samt Fe 70-200 F2.8 G Master objektiv. Menyerna är väldigt genom tänkta men lite svårt att hitta för nybörjare, själv hade jag inga problem iaf. Kameran leverera verkligen mycket bra ifrån sig och jag är super nöjd med mitt byte för sin vikt som är a och o i foto branschen när man ska resa mycket med alla kamera hus och objektiv. Det jag inte gillar som jag hoppas får kontakt med Sony om de kunde maila eller ringa mig angående om det här, Jag skulle vilja ha en mjukvara uppdatering som förbättrar med extra funktioner där vi har i picture mode där man väljer Standard, vivid, porträtt, landskap mm.. i dem så hittar vi Mättnad, Kontrast och skärpa -3 till +3 skärpa. Snälla fixa det här till -9 till +9 samt lägg till ( Högdagar, skuggor och struktur ) som man kan höja och sänka speciellt högdagar är extremt viktigt när vi fotar ishockey så att inte isen blir över exponerat när man ska ljusa upp allt annat. Men det fixar man med efterbehandling genom att sänka på högdagarna samtidigt som man höjer upp lite skuggor från bilderna. Sedan när man fotar och ska skicka bilder live var 10:de minut eller hur man vill egentligen men bara när man har matat ut minnes kortet helt enkelt från exempelvis lucka 1och även om du har minnes kort kvar i lucka 2 så går det inte att fota i den för än du har valt att spara bilder i lucka 2 i själva meny valet om du hade sparat att fota i lucka 1 exempelvis. Vid många tillfällen när jag har tagit ut för att skicka iväg live bilder från datorn och ser att det händer något viktigt ute på fotbollsplan eller i andra sport arenor så missar jag att fota ögonblicket för att kameran är sparat i lucka 1 i meny tidigare. Så då är det ingen ideé att ha 2 luckor med minnes kort om inte kameran kan lista ut att den ska byta till lucka 1 till 2 beroende på vilket man plockar ut från kameran. Lcd-skärmen stängs ibland av i en viss arena för att det är något som blockerar ljusmätaren i sökaren fast det är väldigt ljust i arenan och att jag inte har ansikten framför den. Vet inte varför men det var en annan Sony A9 fotograf på plats som upplevde det ett fler antal gånger men vid andra arenor så har jag inte det problemet. Batteriet är extremt bra!!!!! har fotat med Sony a9 med 2st fulladdade batterier under 3 matcher utan att ha laddat i mellan åt dem. Då kom jag hem med ca 4500bilder. Tack Sony för att ni har fixat till det!! Bravo, love it Alla knappar är program bara som underlättar mitt arbete så himla mycket ute på fälltet. Mitt allra första tänkandet när jag valde Sony framför Nikon var för deras Ögon-AF som fungerar utmärkt både i A9 och i A7R III En sista sak som jag ogillar som jag hoppas att Sony fixar någon uppdatering är deras endast 3st valbara egen vitbalans. Önskar att det fanns 6st egen vitbalans valbarhet för eget sparande. De var allt jag kan säga. Rekommenderas till 100% till alla pro och semi pro fotografer. Har ni rätt objektiv så kommer ni få ut max från kameran. Extrem trevligt och bra objektiv att rekommenderas till sport och natur fotografer.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

19

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Attention au SAV

ILCE-9 2018-05-14 av Philup10 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Etant donné la politique de diffusion de Sony sur ce type de boitier et résident en province , j'ai acquis mon a9 sur un site internet . Afin de disposer d' un appareil au mieux de sa forme ,le jour même de sa réception j'ai tenté une mise à jour firmware recommandée par Sony, cette mise à jour ne s"est pas effectuée complètement et le boitier est inutilisable depuis. C'est là que cela se complique car pour un boitier pro (qui se veut le challenger des boîtiers Canon 1DX II et Nikon D5) la disponibilité et l'assistance auprès des pros est loin d’être mise en place. il faut tout d'abord essayé de contacter les services techniques ,remplir un formulaire de demande d'intervention ,envoyer ( à vos frais ) le boitier et à partir de là attendre des informations. J'en suis là aujourd'hui ! Je suis , par ailleurs , membre CPS Canon et suis en mesure de vous confirmer que le service pro canon est très loin devant cette ébauche d'assistance aux pros proposée par Sony.

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

0

277 Kundrecensioner

0

Schneller Akku - sicher und komfortabel zu bediene

ILCE-9 2024-04-24 av Helga Lehner (Tyskland)

Ich habe die A9 seit drei Jahren und habe den Kauf keine Sekunde bereut. Besonders genieße ich die Möglichkeit, die Belichtung und den Akku mit den außen befindlichen Rädchen bzw. Joystick rasch zu bedienen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

A9 Sports and Action

ILCE-9 2024-03-24 av Jasper 2022 (Storbritannien)

I bought my A9 a couple of weeks ago and used it in earnest for a weekends Husky Racing shooting loads of action, its that good I'm going to get another one very soon.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

avis sur le sony A9

ILCE-9 2023-10-22 av MichelHAVET (Frankrike)

J'ai vendu mon A7 markIII pour acheter un A9 début septembre 2023 mais il m'est arrivé une mésaventure très très douloureuse et ceci due au mauvais emplacement du bouton de déverrouillage de l'objectif situé là exactement ou l'on place les doigts en tenant le boitier à pleine main: l'objectif s'est désolidarisé du boitier et ce dernier est tombé , l'écran côté sol d'ou une fracture de celui-ci.Mon boitier est parti chez Sony pour une demande de devis de réparation......et j'appréhende la sentence!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony support team
2023-10-24

Bonjour,

Merci pour votre commentaire.

Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour les désagréments occasionnés.

Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à contacter notre assistance.

Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/3q1uTau

(copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Safwa @Sony Support FR

0

Boîtier léger, précis fonctionnel

ILCE-9 2023-07-11 av Titou91 (Frankrike)

Acheté ce produit chez camara Massy, il est un des meilleur boîtier que j'ai utilisé.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

En arbetshäst!

ILCE-9 2022-07-27 av Hasse med H (Sverige)

Kameran har varit i min ägo under en längre period och jag kan inte säga något annat än att jag är supernöjd! Snabb, enkel och utmärkt kvalitet!

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Herausragende Technik

ILCE-9 2022-03-12 av MeisterWerk (Tyskland)

Es ist noch viel zu Früh um eine Aussage zu treffen, die diese Kamera passend beschreibt. Vorab sei gesagt, dass ich nicht das Gefühl habe etwas zu vermissen. Ich fotografiere seit 30 Jahren und bin hellauf begeistert! Danke!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

High performance

ILCE-9 2022-01-03 av FdM72 (Italien)

Utilizzo questo prodotto da due anni e mezzo e sono pienamente soddisfatto per l'output prodotto, soprattutto in ambito foto sportive...

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Non per professionisti!!!

ILCE-9 2021-11-02 av millebolle (Italien)

Sono fotografo professionista, soprattutto di matrimonio. Adoro tutte le qualità della A9 ma non ha assolutamente la affidabilità necessaria ad un professionista. Ho due corpi A9 da circa due anni, che curo in maniera maniacale. Entrambi a distanza di 10 giorni hanno smesso di mettere a fuoco premendo i tasto di scatto a metà corsa. Mandate in assistenza. Una settimana fa in una delle due è scomparso il rilevamento visi, il fuoco sugli occhi e il tracking AF. Il tutto all'improvviso e in piena stagione lavorativa. In sintesi é una macchina splendida per un amatore che può permettersi una interruzione delle prestazioni della macchina, ma totalmente inadatta ad un professionista per il quale l'affidabilità è fondamentale.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Supporto alla clientela Sony
2021-11-04

Ciao,
Grazie per il feedback.
Ci dispiace sentirlo. Prova a contattarci qui per poter aiutarti meglio: https://cutt.ly/6nV2bdL (Copia e
incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Marwa @SonyIT

0

Schneller Autofokus, 20 Bilder, Viele Drehräder

ILCE-9 2021-11-01 av LaGe (Tyskland)

Technik zum schnellen Verfolgen des Objekts funktioniert sehr gut.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

super snel

ILCE-9 2021-10-24 av zenna58 (Nederländerna)

prachtige camera voor sport fotografie en natuurfotografie {vogels en dieren in actie}

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

La mia macchina ideale

ILCE-9 2021-10-15 av Cece_ph (Italien)

Ho compito l'A9 dopo aver avuto modo di utilizzarla a noleggio. Per il mio modo di fotografare è la camera ideale. Qualità e velocità in un corpo compatto e leggero, una volta capita e settata la trovo anche molto ergonomica. Scattare con l'otturatore elettronico è un'altra caratteristica diventata ormai irrinunciabile.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Brilliant camera

ILCE-9 2021-10-15 av NINJA Allan (Storbritannien)

This was to be my first DSLR camera, jumping from a bridge camera. Call it a leap of faith, I am definitely not disappointed, even from my novice's perspective it is a fantastic wildlife camera and meets all of my needs. I am really enjoying learning all about it and thoroughly recommend it.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fast, quiet and accurate.

ILCE-9 2021-10-14 av Gigshots (Storbritannien)

The A9 makes life a lot easier at quiet music performances in very low light. I never have to worry about ruining the sound for others or flooding the room with light when chimping. The eye detect is great and I very rarely suffer banding - even in combined lighting. The body is not the most comfortable camera I’ve owned but I’m willing to sacrifice that for the results.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

10

0

technisch en fotografisch top!

ILCE-9 2021-10-13 av roosje 13 (Nederländerna)

Ik werk nu ruim een jaar met mijn a9 en ben uitermate tevreden over de mogelijkhefen!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Kamera die man für sich konfigurieren kann.

ILCE-9 2021-10-13 av SSGrace (Tyskland)

Die Kamera hat eine super low light Performance. Der autofocus unfassbar schnell und treffsicher. Kamera ist top

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

E' PERFETTA SOTTO OGNI ASPETTO !!!

ILCE-9 2021-10-13 av MARCO SCHIFALACQUA (Italien)

COMPRATA IN AMBITO WEDDING MA USATA SOPRATTUTTO (DOPO AVERNE CAPITO LE POTENZIALITA') PER FOTO SPORTIVE.NON SBAGLIA UN COLPO.MOTOCICLISTA IN ACCELLERAZIONE 200 SCATTI. ARAFFICA NENANCHE UNA FUORI FUOCO.IMPRESSIONANTE

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Changed to A1

ILCE-9 2021-10-13 av JohnWildlife (Storbritannien)

Great camera for a starter if your photographing action.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2022-02-08

Hi JohnWildlife,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera.
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Super schnelle Kamera mit viel Extras

ILCE-9 2021-10-13 av StrAlex (Tyskland)

Kamera vor ca 1.5 Jahren gekauft und keine Sekunde bereut. Gewisse Extras von den Mitbewerbern fehlen allerdings. Wie zum Beispiel: Mehrfach Belichtung, nur 3 Speicher Möglichkeiten für Weisabgleich usw.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

I love my A9 I came from Canon and don't regret it

ILCE-9 2021-10-13 av DT9334 (Storbritannien)

I Got my A9 March last year and I am very pleased with it I would like to up grade it but it would cost to much around £2.000 witch I cannot afford

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

bra kamera

ILCE-9 2021-10-13 av Sjuan (Sverige)

bra kamera snabb, men för priset är inte nöjd för jag fota sport & event många bilder med flycker och med mechanical shutter är för långsam man frustrera mycket när kolla att många bilder är med flycker, Sony AIII är mycket bättre och snabbare när man fota inne och med blixt

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

What a step up from the A7iii!

ILCE-9 2021-10-13 av Rabb54 (Storbritannien)

I bought an A7iii to try before deciding to move from my 5Div / 1Dx Canon bodies and multiple lens system. I was pretty impressed so moved across, buying the 25-105, 90mm macro, 85mm, 100-400gm and the 70-200 f2.8. Then I bought the A9. Good grief, so much better for sports / action / wildlife. Great camera body.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Excellent features,fast auto focus.

ILCE-9 2021-10-13 av Tb58 (Storbritannien)

Excellent wildlife camera,excellent all rounder,best camera I've ever had.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fastest Zoom

ILCE-9 2021-10-13 av IreneCA (Storbritannien)

I'm a female, professional nature photographer and freelance writer and use my camera for a very diverse range of shots, many of which rely on fast continuous focus. This camera is the tops to track birds in flight, even with the subject coming towards you. It's fast and reliable. The only downside is the electronics are very fragile so don't flip your screen out near splashing water! The camera is perfect for my slim hands, but can't comment on how a bear-paw holder would feel. The menu is very well set up to find something fast and easy without endless scrolling. One has to rethink ISO as it takes much higher amounts in twilight than other makes. It's also much lighter than other products which makes traveling a lot easier. )In combination with the 150-500 lens there is no compromise in quality and depth of field with a 5.6 max aperture compared to my previous 2.8 prime lens - the bokeh effects are stunning.)

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr vielseitig

ILCE-9 2021-10-13 av Coco5200 (Tyskland)

Am Anfang Start Schwierigkeiten . Langsam kommt man rein . Für einen leihen am Anfang schwer . Aber langsam wird es deutlich besser . 1000ende von Möglichkeiten

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

L 'illusione di un prodotto professionale

ILCE-9 2021-08-13 av corra (Italien) Godkända kund Godkänd

Utilizzo due corpi A9 da circa due anni con ottimi risultati fino a quando all'improvviso entrambe le macchine a distanza di dieci giorni hanno smesso di mettere a fuoco premendo il pulsante di scatto. A quanto pare è un problema comune su questo. Anche Sony pare che abbia ricosciuto il difetto ma senza riconoscere la ripa ione gratuita. Un problema inaccettabile in un prodotto presentato come professionale. La A9 non soddisfa i requisiti di affidabilità per l utilizzo professionale

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Amazing

ILCE-9 2021-08-05 av Cstrawbridge90 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Technology created my witchcraft I’m sure of it. Focus speed and tracking like nothing I’ve used before! sharp photos (though extra megapixels would be great), silent shutter is a god send for wildlife photography too!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fullmatad fullformatare

ILCE-9 2021-07-27 av Callemedse (Sverige) Godkända kund Godkänd

Håller fortfarande på att upptäcka möjligheterna som A9 erbjuder. Det jag verkligen uppskattar hittills är snabb o säker autofokus. Speciellt följande!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Super appareil

ILCE-9 2021-07-27 av Pili63 (Frankrike)

Acheté pour la photo animalière, excellent autofocus et mode rafale impressionnant.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Macchina fotografica fantastica

ILCE-9 2021-07-25 av Luibu69 (Italien)

Velocità di inseguimento la migliore che io abbia mai avuto messa a fuoco Rapida e precisa silenziosa ,raffica di scatto ,peso una macchina che consiglio per tutti

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony a9

ILCE-9 2021-07-09 av Mr Coolio (Tyskland) Godkända kund Godkänd

I bought the Camera in May 2019 and after over two years hard, professional usage have had no issues …

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Eccezzionale

ILCE-9 2021-07-04 av Mimmo2007 (Italien) Godkända kund Godkänd

Velocità dell'AF, resa ottima agli alti ISO, non perde un colpo

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Keine besonders gute Leistung bei Low-Light

ILCE-9 2021-06-29 av Knipser24 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich hatte mehr erwartet. Die Kamera wurde mit ausgezeichneten Eigenschaften angekündigt. Nach den Berichten über diese Kamera bin ich davon ausgegangen, dass sie technisch an der Spitze ist. Dafür ist sie aber wohl schon zu lange auf dem Markt.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Die A9 ist der Hammer!

ILCE-9 2021-06-25 av Auerhahn69 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Am 25.5. gekauft und voll unterwegs alle persönlichen Einstellungen in den Menüs zu konfigurieren. Nach Canon 80D, Nikon D500 und Z6, die A9 ist sensationell! Nur den Sucher der Z6 fehlt. Damit kann ich aber sehr sehr gut mit leben, sage nur AF,....... Passt hervorragend zu meiner A6600.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Superb Sony A9 , fabulous features.

ILCE-9 2021-06-15 av Crookhaugh3 (Storbritannien)

I’ve been using my A9 for 18 months or so and just love it. Lightweight, intuitive menu, and great online tutorials make this the best camera I’ve owned in almost 50 years!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

OTTIMA MACCHINA, AUTOFOCUS SPLENDIDO,

ILCE-9 2021-06-14 av PK68 (Italien) Godkända kund Godkänd

Sono molto soddisfatto del prodotto già dalle prime foto sia per la tenuta agli alti iso, sia per l'autofocus, ancora un pò macchinoso il menù (vengo da fuji) piano piano anche questo scoglio sarà superato.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo prodotto

ILCE-9 2021-05-25 av Michelel (Italien) Godkända kund Godkänd

La uso da un mese e sono molto soddisfatto Sono un principiante

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great camera

ILCE-9 2021-05-21 av Jay69 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I brought the sonya9 about 2 months ago , and I’m so glad I spent my money on it . I set it up for wild life and sports and I haven’t mist a shot the 20 frames a second just blows my mined with no blackout . I would recommend this camera to every one that is into wild life

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

una macchina straordinaria

ILCE-9 2021-05-15 av alepuccistudio (Italien)

Una macchina straordinaria che mi ha aperto un mondo nuovo. Grande qualità del sensore anche con ottiche vintage e piuttosto robusta nel corpo. Un oggetto superlativo che entra in un marsupio

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great hit rate, fast & accurate

ILCE-9 2021-04-05 av Blackheathboy (Storbritannien)

I sold off my old Canon kit as I was not happy with the quality of my images, the Sony A9 stood out over the accepted ‘big boys’ and it delivers 100%.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Best Camera I have eve owned

ILCE-9 2021-03-31 av PRG Paul (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Only had this for a couple of weeks, I have owned Canon and Nikon over 20 years and got into Sony 2 years ago. I have been happy with my A7 iii since new, and decided to buy the A9, over the years I have slowly purchased GM Lenses and the A9 shows that glass off. With fast eye detection sports and wildlife looks stunning and with 20 FPS you never miss a shot. I will Never get rid of my A7 iii but the A9 is a massive step up. Hopefully I can edit this review and add some pics. If you can spare the cash buy it while the price is as low at it is.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Überbewertes Kamerasystem

ILCE-9 2021-03-22 av vkswp (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Es gibt Gutes an dieser Kamera, aber auch weniger Gutes ...

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

3

0

Non sono pentito dell'acquisto

ILCE-9 2021-03-19 av Alex1959 (Italien) Godkända kund Godkänd

Dopo aver letto molte recensioni sul prodotto, mi sono convinto della bontà della Sony α9, che ho potuto verificare sul campo

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Professionale

ILCE-9 2021-03-12 av Cik71 (Italien) Godkända kund Godkänd

La Macchina che avrebbe dovuto tirare fuori Nikon o Canon anni fa. Brava Sony

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great features

ILCE-9 2021-03-01 av strech (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I have had this 3 years and it has performed well. The sensor picks up dust easily. The vibrating sensor cleaner has little effect.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Aanbevelingswaardig!

ILCE-9 2021-02-27 av lgrinten (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Na fervent Nikon gebruiker te zijn geweest heb ik na 35 jaar de overstap gemaakt. Deze Sony is maatgevend voor innovatie. Het heeft een subliem systeem om snelle beweging haarscherp vast te leggen. Toplenzen G-master zijn concurrerend in resultaat en prijs

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony a9

ILCE-9 2021-02-19 av MESCALEROS811 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ottimo prodotto macchina perfetta fa foto e video stupefacenti

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mostly positive experience!

ILCE-9 2021-02-15 av Bob Last (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought this last month because of it's fast focussing, low light capabilities and good balance of controls.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support UK
2021-02-18

Hi Bob Last,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're appreciate you staying into the Sony family! If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Incredibile!!!

ILCE-9 2021-02-13 av Sparviero50 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprado la Sony α9 da una decina di giorni vendendo la totalità della mia attrezzatura precedente e non ho ancora avuto modo di provarla completamente (faccio prevalentemente foto natura) ma il breve reportage che ho realizzato mi ha convinto che ho fatto l'acquisto giusto. Incredibile la messa a fuoco con inseguimento!!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Groartige Kamera

ILCE-9 2021-02-06 av HaBr (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Als Backup für meine Sony a7rIII, ein großartiges Duo.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Ottima

ILCE-9 2021-01-24 av Domenico65mar (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato questo articolo un mese fa e per le mie foto naturalistiche è il massimo

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Besser als gedacht

ILCE-9 2021-01-07 av Karl F (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich bin von der Canon 5D IV zur A9 gewechselt. Für mich fiel die Entscheidung mit dem sehr guten SEL 200-600mm. Leicht und sehr gutes Bild Ergebnis in der Combi.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Ottimo prodotto

ILCE-9 2021-01-06 av chiarafelmini (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato questo corpo macchina arrivandi da altro brand e immaginavo che sarebbe stato molto più difficile entrarci in sintonia ; invece nessun problema e grandi soddisfazioni : ottime funzionalità, ottime prestazioni e facilità di utilizzo

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony a9

ILCE-9 2020-12-31 av Mw Anoniem (Nederländerna)

Na enige tijd twijfelen, overgestapt naar Sony. Ben zeer tevreden de Sony a9 het werkt fantastisch. Geen spijt van mijn overstap en kan nu jaren vooruit.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Qualità elevatissima

ILCE-9 2020-12-24 av Lorenzo229 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ce l’ho da poco tempo ma ho la netta sensazione che le emozioni che già mi ha regalato, siano destinate ad aumentare di giorno in giorno ... d’altronde che si tratti di un prodotto, o, meglio, di un sistema di riferimento è un sospetto che nasce anche dal fatto che per descriverne le doti, ogni nuova ammiraglia venga paragonata a questa.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Precisione rapidità e versatilità

ILCE-9 2020-12-16 av Teuzz (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho acquistato questa camera circa un anno fa, la camera ha un’ottima resistenza agli alti iso e riesce a mettere a fuoco in luoghi con poca luce, ma di giorno ha quella marcia in più. Unisce la semplicità d’uso alla capacità di soddisfare le richieste più complesse. In afc da il meglio di se, afs secondo me, si può fare di meglio. Sono molto soddisfatto dell’acquisto

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Original A9 still rocks

ILCE-9 2020-12-13 av chunkydunky139 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

This camera is one I have sought for so long since it came out and is perfect for my needs, very responsive and great AF. I replaced my A7III with this as I like the size and with the newer A9 being slightly bigger it has started to get into the bigger range and I prefer the original. The speed of this camera is phenomenal and I find I catch that bit more when there is fast movement involved. It also works well in low light. I know there are newer models coming out but I suspect they will follow the new size that most people seem to like.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

ottimo prodotto

ILCE-9 2020-11-17 av sergioghidini (Italien) Godkända kund Godkänd

molto soddisfatto, naturale evoluzione della mia serie di fotocamere

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Snelle Camera

ILCE-9 2020-11-15 av Henkve (Nederländerna)

Ik heb deze camera nu een paar dagen in mijn bezit en heb nu al een lach van oor tot oor.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottima scelta

ILCE-9 2020-11-14 av Cmf123456789 (Italien) Godkända kund Godkänd

Fantastic camera! Super happy! I have now 2 bodies exactly the same!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolle Sportkamera mit kleinen Makeln

ILCE-9 2020-10-14  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Die Sony A9 ist eine super Sportkamera. Die Schnelligkeit der Serienbildfolge sowie der gute Autofocus sind perfekt für meine Art der Sportfotografie (Motocross). Verbesserungsfähig bleibt aber dennoch der Autofocus .. geht immer noch besser. Die Bedienung könnte man auch verbessern .. gerade schnelleres Scrollen durch die Fotos und den Griff. Leider habe ich das Problem das nach einem Sportevents meine Finger an der Rechten Hand schwarzen Lack abbekommen haben und man sieht auch am Body der Kamere mehrere helle Stellen ohne Lack. Sollte nicht sein bei so einer Kamera , die ja für die Dauer eines Events konzipiert wurde. Bin dennoch sehr zufrieden mit den fotografischen Ergebnisse. Wer die mal sehen möchte kann gerne bei Mx.nico.nic auf Instagram vorbei schauen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Great Camera

ILCE-9 2020-10-08  (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I upgraded from the Sony A73 about 6 weeks ago, and the A9 is Fabulous, I like to capture wildlife and the A9 Focusing and the continuous view in the viewfinder is Amazing, especially capturing birds in flight. I would definitely recommend the A9.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

2

0

Erhebliche Steigerung der Möglichkeiten

ILCE-9 2020-09-26 av holzbein (Tyskland)

Der Kauf einer zweiten Kamera stand an. Die Auswahl innerhalb der Sony Produkte ist sehr umfangreich. Die Möglichkeiten der A9 heben sich eshr stark von der ersten A7 Serie ab.bin noch in der Lernphase aber schon jetzt total begeistert. Das Auswahlmenü ist sehr gewaltig und somit für den Anwender schwer zu verinnerlichen. Wünsche mir eine APP um mit Schlagworten an den gesuchten Menüpunkt zu kommen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Ergonomically not great but surpasses all other ca

ILCE-9 2020-09-21 av Janner1406 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Having transferred from DSLRs to mirrorless with the Sony A7III and waiting for the release (not forthcoming) of the A7IV upgraded to the Sony A9. No regrets. The Tracking AI of this camera is truly superb and suits my genre of photography, wildlife and aviation.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Passaggio da canon a sony

ILCE-9 2020-09-08 av Ignys86 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato un alpha 9 dopo aver lasciato canon dopo 8 anni. Al momento mi ritengo soddisfatto anche se con qualche cavallo che mi fa storcere il naso,non tanto sul corpo ma sugli accessori. Pro:praticamente tutto Contro:mancanza di tendina copri sensore e menu e di un tasto “c4” per la gestione iso

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2020-09-13

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Per personalizzare tasto C4, dai un'occhiata qui: https://bit.ly/35BfOmf (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser). Gli accessori compatibili con la fotocamera ILCE-9 sono indicati qui: https://bit.ly/3itBZyf.
Servizio di supporto Sony Italia

0

Amzing auto focus.

ILCE-9 2020-08-19 av Richo2440 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Amazing camera, wildlife photographers dream. The focus system is amazing

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

grainy quality pictures after canon

ILCE-9 2020-08-06 av mr mac (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

impossible to get cash back. suggest for customer who has spent a very considerable amount of money with sony it should be better

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Mellan

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

1

Svar från Sony support
2020-08-10

Hi Mr Mac,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're having difficulties claiming the cashback.
Having read your feedback, we need more info about the issue to be able to assist you further, don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

excellent

ILCE-9 2020-07-20 av marco34 (Frankrike)

très bon appareil polyvalent, un peu cher mis vaut son prix;

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Die Action-Kamera

ILCE-9 2020-07-16 av helmut101249 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Wenn die Kamera ausfallen sollte, würde ich sie immer wieder kaufen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

This is a pro camera ideally for sports

ILCE-9 2020-07-15 av steve from notts (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

This is a fantastic camera for pros otherwise an a7mkiii is certainly good enough The auto focus system in the a9 is the very very best better than the nikon d5 or d500 and certainly better than anything cannon makes . The a7rmkiii is the very best do anything camera The a 9 is better for sports hope this helps steve

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

En klass bättre än någon av de kameror jag ägt.

ILCE-9 2020-07-12 av LowLight (Sverige)

Enkel att använda och en kamera som lämnar andra bakom sig, fantastisk i svåra fotosituationer

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Super Kamera

ILCE-9 2020-07-11  (Tyskland)

In den ersten 3 Monaten in der Naturfotografie getestet. Super Ergebnisse. Hervorragend

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ein tolles Arbeitstier mit rasantem AF

ILCE-9 2020-07-11 av BK78 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Die Kamera überzeugt durch einen sensationellen AF und einer gigantischen Serienbild-Speed. Der lautloser E-Shutter ( ermöglicht Bis zu 1/32000 Verschlusszeit) ist klasse. Ich würde die Kamera jederzeit wieder kaufen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0